Şimdi Ara

Araba önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana sedan sıfır şekli şemali güzel max 40 bin tl araba arıyorum pek bilgim yok yardımcı olun arkadaşlar ben mitsubishi lancer 1.6 invite düşünüyorum 44 bin tl yardımlarını bekliyorum

• Chevrolet Cruze dan başka seçenek yok gibi. 42 bin liraya elentra var kocaman sedan hepsine bin basar lpg takarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Chevrolet Cruze dan başka seçenek yok gibi. 42 bin liraya elentra var kocaman sedan hepsine bin basar lpg takarsanız

arabada tip yok elentra iymiş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta

quote:

Chevrolet Cruze dan başka seçenek yok gibi. 42 bin liraya elentra var kocaman sedan hepsine bin basar lpg takarsanız

Bence daha iyi bir alternatif yok. Cruze dökülüyor. Hyundai hiç yoktan sağlamdır. Gidipte c-elisse falan alırsanız ben karışmam. Dizel c-elisse olursa iyidir. Benzinlisi beş para etmez.
  • hocam 5bin artırabilirsen astra sedan var
  • quote:

Bana sedan sıfır şekli şemali güzel max 40 bin tl araba arıyorum pek bilgim yok yardımcı olun arkadaşlar ben mitsubishi lancer 1.6 invite düşünüyorum 44 bin tl yardımlarını bekliyorum

Araba önerisi lazım

T
    ANAHTAR TESLİM FİYATI
    SEDAN 1.6 Sport Plus 41,000 TL
    SEDAN 1.6 Sport Plus OTM + SUNROOF 44,300 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 24 Haziran 2013; 18:31:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Bence daha iyi bir alternatif yok. Cruze dökülüyor. Hyundai hiç yoktan sağlamdır. Gidipte c-elisse falan alırsanız ben karışmam. Dizel c-elisse olursa iyidir. Benzinlisi beş para etmez.

Seat Ibiza Style 1.4 85 Hp 33 bin tl sedan yazmıstım ama uygun araba olmayınca sizce nasıl bu araba

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Bana sedan sıfır şekli şemali güzel max 40 bin tl araba arıyorum pek bilgim yok yardımcı olun arkadaşlar ben mitsubishi lancer 1.6 invite düşünüyorum 44 bin tl yardımlarını bekliyorum

Araba önerisi lazım

T
    ANAHTAR TESLİM FİYATI
    SEDAN 1.6 Sport Plus 41,000 TL
    SEDAN 1.6 Sport Plus OTM + SUNROOF 44,300 TL

güzelmiş

• hyundai accent era blue secimi iyi olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Seat Ibiza Style 1.4 85 Hp 33 bin tl sedan yazmıstım ama uygun araba olmayınca sizce nasıl bu araba

Benzinli istiyorsanız seçenek çok. Seatta iyi araba. Ben C sınıfı öneriyorum uzun yolda rahat edin diye. Cruze almayın gerçekten dökülüyor.

• Cruze da torsiyon çubuğu var bugün yolda gördüm tahteravan gibi sallanıyordu arkası.
  • quote:

Cruze da torsiyon çubuğu var bugün yolda gördüm tahteravan gibi sallanıyordu arkası.

one bide en köklü amerikan arabası nasıl dökülür
  • quote:

quote:

Cruze da torsiyon çubuğu var bugün yolda gördüm tahteravan gibi sallanıyordu arkası.

one bide en köklü amerikan arabası nasıl dökülür

Bunlar amerikada üretilen chevroletler değil. Dayweu mudur nedir chevrolet satın aldı onu yıllar önce hatırlıyorum. Bunlar chevrolet değil dayweu. Amerikada satılan gerçek chevroletleri keşke türkiyede satsalar bende alırım.
  • 22 ARALIK 2012 den beri cruze kullanıyorum aldığım gün 1150 liraya atiker ogd 2 sistemli lpg taktırdım. 14 haziranda Tatile çıka rken km yi sıfırlayıp depomu bagajımı doldurup eşimle yola çıktık bugün itibariyle 2000 km yol yaptım ve toplamda 400 tl lik gaz aldım + ilk çalışmalarda benzinle çalıştığı için benzindede düşme olduğu için 30 tl benzin aldım bence sonuç mükemmel hatta bu yolun 50 km si şehir içi 100 km side fethiye de toroslara 5 kişi tek gidiş gelişli yolda tırmanma tam bir canavar vs bu kadar az yakabileceğini hayal dahi edemezdim fiyat performans olarak alabileceğiniz en iyi araba diyorum. illede sıfır almak istiyorum derseniz birşey diyemem fakat 40000 tl ye sıfır alacağınıza 32000 tlye temiz cruze lar var daha 10000 20000 km arasında eğer ikinci el almaya karar verirseniz 125 ps olan araçlardan alın yoksa yukarda yazdıklarımın tam tersi ve hüsranla karşılaşabilirsiniz hantal ve aşırı yakıt tüketimi. Sıfır araç alırsanız ilk 15000 km tüp açık hava filtresi vs.. şeylerden uzak durun. arabalar kendini ilk 15000 km de belli eder olası bir motor arızası durumunda garantisiz kalmayın. ve performans olarakta bmw 1.16 ve a3 le kapışma fırsatım oldu tabi şöförlükte önemlidir ama 1.16 nın geride kaldığını gördüğümde duyduğum haz ve mutluluk arabamla aramda duygusal bir bağ oluşmasına neden oldu sıfırda alsanız ikinci elde alsanız bu paralara alınabilecek en güzel en dolu araba zen ustasının sosisli sandiwiç siparişi gibi.... '' içinde herşey olsun ''

• cruze kullanmış biri olarak söylediğiz doğru bi çok yönden güzel araç ama yakıt konusunda katılmıyorum bende lpg otomatik kullandım 1 yıl ancak kasası ağır çok heybetli olduğundan biraz yakıyor bu araç.. ki elentrada aynen böyle kasa motor ilişkisi.. şu son 6 ayda bende illallah ettim satıp aracımı bi b segmenti alıp paşalar gibi bineceğim..

• icemy kullanıcısına yanıt
    mesajda yazdım yazın alıcaz yazın ehliyet alabiliyorum
  • elantra ola bilir.Accent blue ama biraz dolu olması gerekir.Seat toledo (Fiyatını bilmiyorum) bakabilirsin.Sw düşünürsen clio sw şekilde araç 1.2 turbosunuda o fiyata albilirsin her halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tony

mesajda yazdım yazın alıcaz yazın ehliyet alabiliyorum

seneye alırsın cevabını o zaman
  • cruze
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.