Şimdi Ara

ARABA NİYE ANAHTARLA ÇİZİLİR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum.
  • Neden çizilir anlatayım size.

Eğer ki kaldırıma boydan boya parkederseniz, onu boydan boya çizerler. Ben şahsen öyle yapıyorum. Azıcık insan olsanız, laftan anlasanız zaten parketmezsiniz.

Sen zaten kaldırıma parkedip, insanların kıçının başının arabaya çarpmasını göze alıyorsan, sonra neden arabam çizildi diye ağlamayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratB1

Neden çizilir anlatayım size.

Eğer ki kaldırıma boydan boya parkederseniz, onu boydan boya çizerler. Ben şahsen öyle yapıyorum. Azıcık insan olsanız, laftan anlasanız zaten parketmezsiniz.

Sen zaten kaldırıma parkedip, insanların kıçının başının arabaya çarpmasını göze alıyorsan, sonra neden arabam çizildi diye ağlamayacaksın.

Ne demek çizerim. Memleketin infaz memuru sen misin. Şikayet edersin trafiğe çektirirsin. Memlekette aracının üzerine köpük geldi diye adam bıçaklayanlar var, dikkatli ol
  • freeman6161 kullanıcısına yanıt
    Kardeş pardon ben İsveç'te yaşadımızı unutmuşum. Çok efsane hak hukuk var. Gerçekten, muhtemelen sana tecavüz etsem, arabanı çizmekten daha az ceza alırım, haklısın.

Bana hak hukuğu öğretmeden önce, lütfen önce kendiniz öğrenip "YAYA YOLUNA" parketmeyin. Yoksa sonra kemerime takılı anahtar, kazayla arabayı boydan boya çiziyor. Benim suçum mu?

• freeman6161 kullanıcısına yanıt
    Bu arada gerçekten haksızlıklardan bıksam da psikopat değilim, benim de arabam var. Ama bugün gerçekten, kaba tabirle, kemerdeki anahtar sağolsun, göt payı bırakmayan bir arkadaşın arabayı götümle çizdim. Diğer seçeneğim de akan trafiğe atlamaktır.

Bu konudan muzdarip olan herkesin de düşünmesini istedim, acaba ben mal gibi kaldırıma parketmıs olabilir miyim? Tekeri koymaktan bahsetmiyorum, baya kaldırımı kapamaktan bahsediyorum.

• Kul hakkı diye bişey duydun mu?

• hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Duydum güzel kardeşim. Sen de yasa diye bir şey duydun mu?

Vallaha bıktım hukuksuzluktan. Kaldırıma parkedip yolu hukuksuzca kapamak, yayanın geçiş hakkını "gasp" etmek normal de, yoldan geçen adamın geçerken belindekinın onu çizmesi mi haksızlık?

Ve inan ki, herkes, yoldan geçen herkes bilerek bu arabaları çizse, 1 ay içinde kaldırıma parkeden kalmaz. Üzgünüm ama bu ülke halkı medeniyet'in m'sinden anlamıyor.

Sen boya parası diyorsun ya, hah ben 22 yıl almanyada yaşadım. Orada kaldırıma parket, bak bakalım polis arabanı kaç dakikada çekip, kaç boya parası cezayı yapıştırıyor.

Bunu bir de üst üste yapmaya devam et, ehliyetini almak için ne kadar uğraşacaksın?

• Çocuklar ciziyor. Evinin önünde park yeri bulamamış insanlar cizebiliyor benim yerime parketmis diye. Elbet bir gün araba alırlar veya arabaları varsa birileri çizer de anlarlar emek hırsızlığının ne olduğunu. Kul hakkıdır ne sebeple olursa olsun. Ayrıca adam kaldirima bile parketse ceza verme yetkisi vatandaşa ait değildir. Bu ülkede her insan kendine gore birilerine ceza verse ne olur ülkenin hali.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukukta suçu cezalandıracak makam siz değilsiniz almanyada insanlar kendi cezalarını kendi mi veriyor? 22 yıl gurbette kalmissin ama işine gelenden ötesini almamissin

• MuratB1 M kullanıcısına yanıt
    vatandaş cezasını kesecekse ortalık savaş alanına döner. sen kim oluyosun da bsşkasının arabasını çiziyosun. bu hakkı nerden buluyosun. yurt dışında yaşamayla bişey olmuyor. Almanya dan gelip burda saygısızlık yapmaı biliyorsunuz sadece. Doğru düzgün park edecek yer mi var da biz koymuyoruz. Benim parketyiğim yerde engelli için rampa var tam önüne koyuyorum. Neden mi? Çünkü diğer tarafta inişi yok. gidip geri dönüyorlar. Karşılarında 3 basamaklı merdiveni görünce. Herkes haddini bilecek. Yasaksa ara trafiği çeksinler. Bi günde cezayı sana keserler keşke polis olsa etrafta diye aranır durursun. Araba çizmek mi... cehaletten başka bişey değil!!!!!!

• Böyle Allahsızlar var ibret olsun diye o çizen elini kıracaksın

• Edindiğim tecrübelere göre bu tarz işleri size çok yakın olanlar ve sizden çekinenler yapıyor...

Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratB1

Duydum güzel kardeşim. Sen de yasa diye bir şey duydun mu?

Vallaha bıktım hukuksuzluktan. Kaldırıma parkedip yolu hukuksuzca kapamak, yayanın geçiş hakkını "gasp" etmek normal de, yoldan geçen adamın geçerken belindekinın onu çizmesi mi haksızlık?

Ve inan ki, herkes, yoldan geçen herkes bilerek bu arabaları çizse, 1 ay içinde kaldırıma parkeden kalmaz. Üzgünüm ama bu ülke halkı medeniyet'in m'sinden anlamıyor.

Sen boya parası diyorsun ya, hah ben 22 yıl almanyada yaşadım. Orada kaldırıma parket, bak bakalım polis arabanı kaç dakikada çekip, kaç boya parası cezayı yapıştırıyor.

Bunu bir de üst üste yapmaya devam et, ehliyetini almak için ne kadar uğraşacaksın?

Sana katılıyorum güzel kardeşim, başkasının hakkını hukukunu gasp edecem diye ödüm patlıyor.

İki arabanın arasına girip park edeceğim zaman kendi kapı tarafımı dar bırakıyorum, yandaki arabanın sürücüsünün bineceği yeri geniş bırakıyorum.

Ama bi geliyorum adam bir bırakmış arabayı, kendi tarafı geniş geniş, benim arabanın kapısı 4 parmak açılmıyor.

Haaa öyle mi. Bu kadar kendimizi düşünüyoruz öyle mi.

Bu kadar rahatsız yani öyle mi.

Hiç aklına gelmiyor bu adamın belki acil işi çıkar, hastane işi olur diye öyle mi?

Amaaan canım öbür kapıdan biniversin diyorsun öyle mi?

O zaman küçücük bi çiziği dert etmeyeceksin.

Madem bu dünyada sadece kendin yaşıyormuşcasına rahat bir adamsın.

Ufak bir kapı çiziğini dert etme.

Ben böylesine vurdumduymaz hiçbir şeyi ipine sallamayan bir adama hiçbir mesaj bırakmadan, 120 kiloluk halimle yan kapılardan vites üstünden atlayarak geçemem. Geçiyorsam sen de bi zahmet böyle araba bırakılmayacağını anla.

Bir keresinde yemin ediyorum, iki taraftaki kapılarda açılmadı. Birer santim arayla bırakılmış iki arabanın ortasında kalmış arabam, bak yemin ediyorum bagajdan girdim arabaya. Araba hatcback. Hoparlörlerin olduğu mdf panoyu çıkarıp dışarı koydum, arabaya bindim, aracı çıkarınca hoparlörleri içeri aldım.

Bunu bana yaşatamazsın.

• Araba milli servettir. Bugun sen yarın başkası kullanacak.

Milletin ne sıkıntılarla aldığı arabayi çizenlerin Allah belasini versin.

Bir cok kez basima geldi. Burada araba çizipde konuyu okuyan varsa hainsiniz olum siz. Boyle cekememezlik yaptikca bisey sahibi olamayacaksınız hayatta.

• konu hort
  • Insanlarin sokaktaki arabalara saygisi yok. Onun bir sahibi var, belki yillarca para biriktirdi. Ama dusunen kim? Sokakta oynayan cocuklar bile neler yapiyorlar, bizzat sahit oldum. Cocuk bile bunlari yaparsa akli dengesi bozuk ne yapar. Ben cocukken arabalara dokunmazdim zarar vermeyeyim diye. Insallah arabayi kasitli olarak cizenlerin kendi mallarindan cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf zevk, manyaklık olsun diye çizenler sopalık ama gelip araç çıkamayacak şekilde arkasına park edenler var... düşünün eşiniz hamile gecenin bi yarısı doğum başlıyor apar topar hastaneye yetiştirme telaşınız var, arabanıza binmek için aşağı iniyorsunuz bide ne göresiniz. Öküzün teki "sabah ondan önce çılarım" diye aracınızın arkasına park etmiş... Düşünün eşinize, bebeğinize bişey olsa, o öküz yüzünden hastaneye yetişemediniz diye... Bırakın arabayı çizmeyi parça parça söker adama yediririm... Sonra hak hukuk gelsin versin cezasını.

• Eğitim seviyesinin düşük, gelir dağılımının çok adaletsiz olduğu bir ülkede, birde üstüne tüm 3 sınıf yerli dizilerde herkesin jeep e bindiğini gören öfkeli cahillerin işidir. Bence millet olarak gelişememizin bir ürünü bu

• yukarida yazilan gibi kaldirimi isgal edenlerin arabasinin cizilmesini anliyorum. bosuna uzulmesinler. hak hukuk var diyorlarsa cagirsin polisleri tutanak tuttursunlar. nasilsa polisler gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 8 Nisan 2016; 14:09:10 >
  • Bende ilk arabami aldigimda ayni hafta ön kaputumu çizmisler serefsizler nasil olduysa yakalayamadim bikere daha cizdiler gecenlerde kesin veledin biri yapiyor yakalarsam komaya sokucam ama

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.