Şimdi Ara

Araba Navigasyon(GPS) Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada dan şunu alacaktım ancak belki benzer paraya 2. el daha iyi bir şey alabilirim dedim.

Tekliflerinizi bekliyorum 100-150 gibi bi rakamlık bişey baktım.Daha ucuza da hayır demem.Ama bir markası,güncellenebilirliği olsun arkadaşlar.Çin malı tarzı ilgimi çok çekmiyor açıkçası

İyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 14 Temmuz 2010; 14:23:40 >

• http://www.remco.com.tr/navigasyon_gps6098.htm

Linkteki cihazi size 100 TL'den verebilirim dusunurseniz.

Ben gecen ay aldim, uzerindeki jelatini dahil kutu icerigi ve faturasi ile tastamam duruyor.

Izmir'deyiz, kargo masrafi da olmaz.

Dusunurseniz PM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 14 Temmuz 2010; 16:22:16 >
  • hocam bende var bi tane amerikadan getirmiştim harita atamadım :) köşede duruyor öyle ama senin üst limit bayağı bi az kalmış benim alete göre genede bi düşünün siz aklımda bi fiyat yok açıkcası ürünü linkini veriyorum muhtemelen incelemişsinizdir zaten

http://www.hepsiburada.com/Liste/tomtom-go-720-turkiye-avrupa-2-yil-ucretsiz-harita-guncellemesi-/ProductDetails.aspx?productId=telnavtomgo720y&categoryId=257643

• bu linkteki harita eyer igo 8 başarsoft ise alınır zaten türkiyede igo 8 hariç harita pek tat vermez en iyisi igo 8 teleatlas gelince sakin yanaşma yanarsın baştan söyliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: onurs35

Arkadasım bende var daha 6aylık, bıkac kez kullandım(zaten sureklı kullanmama ımkan yok, yola cıkmıyorum )

Navigasyon GPS -Navking - Maxi HD 5" alırken 450 tl verıldı, sımdı satmayı planlıyorum, istersen 300 TL ye bırakıcam, 1.5 yıl garantı var.

Teklif için teşekkürler ama o parayı verecek olsam 4.3" bi garmin bakarım 2. elden...

İnch önemli değil bana.
  • Navitech P100 Modeli var elimde artık kullanmıyorum güncellemesi 2011 yılına kadar var sanırım kutusu aparatları var garanti süresi doldumu bilmiyorum bitmek üzere olabilir filmde oynatıyor.
  • 4.3'' var elimde. Sıfır fakat Çin malı düşünmüyorum demişsiniz. Dokunmatik ekran. Film,müzik,fotoğraf oynatabiliyor. IGO yüklü. TR harita mevcut. Yinede bilginiz olsun diye yazayım dedim. Garmin cihazda elime geçti, bu cihazdanda elime geçti bence bu cihaz markalıları cebinden çıkarır. Diğer detaylar için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nuvi 200 alınmıştır.

İlginize teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.