Şimdi Ara

Araba Müzik - Anlayan bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hoparlör ve anfi seçiminde biraz yardıma ihtiyacım var

Fazla bilgili değilim evimde Bose kullanıyorum fakat arabada birkaç kere farklı olsada Pioneer dinledim ve hoşuma gitti. Pioneer'a benzeyen bakabileceğim farklı markalar hangileridir? Daha önceki aracımda Harman Kardon vardı ve biras Bose'a benzettim bu sefer daha çok içimde hissedebileceğim bass arıyorum fakat dışarıyıda oyle rahatsız edecek veya cızırtılar cıkartacak birşey degil, Fazla bassin izolasyonu bana yaklaşık ne kadara patlar?

Hoparlör ve anfi seçiminde toplam olarak, 6000 TL para harcayabilirim, tavsiyeleriniz neler ve kısaca, neden? Görsel bir arayışım yok herşeyin gizli ve temiz görünmesi tercihimdir..

Aracım Evolution X GSR, 2 DIN olarak ne tavsiye edersiniz? (Alpine kesinlikle istemiyorum, navigasyonda aramıyorum. Kaliteli birşey arıyorum videomu iphonumu resimleri desteklesin. Onada 1500 TL Civarında fiyat dusunuyorum.

Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flfmn -- 11 Şubat 2012; 3:58:58 >

• Teyp olarak AVH-5200BT güzel olur sistem olarak nasıl bir bass'dan hoşlanırsınız ağırlıklımı yoksa net bir sesmi duymak istersiniz?Sistem olarak tatlı ve sert bass isterseniz JBL olabilir.Direk Hard olayına girelim derseniz Kicker olabilir.Derin bir tercih isterseniz Pioneer olabilir.
  • Kendim Bose ve Harman Kardon kullanıyorum eğer dinlediyseniz az çok anlatabilirim. Bass onlarda genelde daha düşük ve ses temiz fakat benim amacım bass i arttırmak, işin suyunu çıkaracak bir bass aramıyorum yani böyle tok ve içimde vurduğunda hissedebileceğim kadar olsa yeterli. Tabii anlatması zor o limiti buradan.

ayrıca merak ettiğim ne kadar buyuklute bir subwoofer bu isi gorur veya nasil anfiye ihtiyacım var pek ogrenemedim acıkcası : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flfmn -- 11 Şubat 2012; 22:37:37 >
  • içinde hissedebileceğin bass müziği dinletmez.re se15 veya rockford fosgate p3 olabilir.izolasyon için dynamat tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 320d anlayan bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.