Bildirim
ARABA MI KIZ MI 2 + masaüstü resmi [1taşla2kuş.gif]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
alsak alsak masaüstü olarak alabılırız -
aaah ah -
araba..onu alınca kızda icine binecektir zaten -
araba -
kızda tip yokmuş ya -
quote:
Orjinalden alıntı: deep_man
araba..onu alınca kızda icine binecektir zaten
öle diil işte -
ben arabayı alsam o kızı 1000 kere satın alırım -
VALLA BEN BÖLE ALETLERİ GÖRÜNCE ANKARADA KIzlara falan bakmıyorum...
arabaların prioritysi yani önceliği her zaman daha önde benim için... ki araba bunların alayını satın alır... gerçek hayat böyle.. hiç kız alamasan bile onunla kızların attığın hava yeter :D -
quote:
Orjinalden alıntı: barman
ben arabayı alsam o kızı 1000 kere satın alırım
bıraz kaba konusmadınmı -
quote:
Orjinalden alıntı: thompson
quote:
Orjinalden alıntı: barman
ben arabayı alsam o kızı 1000 kere satın alırım
bıraz kaba konusmadınmı
Yani??? -
o araba bende olmasa o kız yanımda durmaz zaten
arabayı alırım sonra satarım o paraya 30-40 milyara bi araba alırım üstünede iş kurarım -
tabiki araba arabanın yanında kızın lafımı olur -
Babayı alıyoruz anca.. -
ilk önce kızı alırım. sonra satarım. e tabi biraz fiyatı düşecek olsun üstünede forumu satarım sonra gider arabayı alırım -
Ben kızı alırım arabaya atarım arkadaki üç sapın bakışları arasında o binaların arasındaki tenhaya çekeriiiiimmmmmmmm!!!! -
resimdeki adamların ikisi arabaya bakarken.. bitanesi hatuna bakıyo mal mıdır nedir ??
*bu arada ufak bi not.. neden bu pahalı spor arabalar çok fazla parlıyo diyebilirsiniz.. National Geog. da Ferrari fabrikasını gösteriyo .. Ferrarinin son çocuğu 599 un nasıl yapılduığını gösteriyodu.. ve arabayı boyadıktan sonra arabanın üstüne seramik püskürtüyolar... bu yüzden boya hem daha sağlam oluyo hem de bariz çok daha fazla parlıyo ....hasta oldum heriflerin yaptıkları işe..
-
Böyle bir resim daha vardı ama konuyu bulamadım ordaki kız daha mı iyidi ne -
TABİKİ ARABA -
salla uzunu soldaki daha iyi, şimdi kızın dırdırından vıdıdı öff bayar ama öbürü öyle mi
yalnız çoğu kişi araba demiş demekki kızlar bıktırmış herkesi
Benzer içerikler
- sabiha gökçen esenler otogar havaş saatleri
- helicobacter pylori kurtulanlar
- devlette zirkonyum yaptıranlar
- ayakkabı kuru temizlemeye verilir mi
- yasaklı sitelere girince para cezası gelir mi
- çay bardağı emojisi
- huawei boykot mu
- penis nakli
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X