Bildirim
Araba kullanmayı öğretebilecek oyun? (3D Instructor Tarzı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3D İnstructor 2.2.7'nin uçma sorunu olmayanını PM'den atayım mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CityOfDeath
3D Instructor 2.0 Home var ama oda 10.dakika oynadıktan sonra araba uçuyor ve oyun 3d olmasına rağmen hataları nedeniyle kasıyor.Araba uçmamasını ve kasmamasını sağlayan yamada bulamadım. Sizde varsa paylaşırsanız sevinirim. Veya buna benzer araba kullanmayı öğreten oyun var mı ?
Half Life in bir bölümünde alyx ile araba suruyorduk bak o ogretebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
quote:
Orijinalden alıntı: CityOfDeath
3D Instructor 2.0 Home var ama oda 10.dakika oynadıktan sonra araba uçuyor ve oyun 3d olmasına rağmen hataları nedeniyle kasıyor.Araba uçmamasını ve kasmamasını sağlayan yamada bulamadım. Sizde varsa paylaşırsanız sevinirim. Veya buna benzer araba kullanmayı öğreten oyun var mı ?
Half Life in bir bölümünde alyx ile araba suruyorduk bak o ogretebilir
Orada ogrenirse ralli soforu olur heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSpacee
3D İnstructor 2.2.7'nin uçma sorunu olmayanını PM'den atayım mı ?
Hocam bana atar mısın? -
Araba kullanmayı oyunun öğreteceğini hiç sanmam. Kaldıki adam gibi bir simülasyon yok malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSpacee
3D İnstructor 2.2.7'nin uçma sorunu olmayanını PM'den atayım mı ?
Sorunu hallettimde çok kasıyor hocam -
ARABA KULLANMAYI EN İYİ ÖĞRETEN OYUN crazy Taxi OYUNUDUR. -
iamburak sandım da half Life dedim meğerse o değilmiş. City bilmem ne o iyi bir simülasyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta da araba kullanmanı öneririm.Yetmedi mi !!! ÜStelik Gta da uçak kullanmayı bile öğrenebilirsin. -
Tdu 1
Life for Speed
GTR 2
Midtown madness 1,hava durumunu karli yaptin mi birde tadindan yenmez
Direksiyon setin varsa bu oyunlarda debriyaj destegide var.(mm1 haric)Birde surucu kursu simulatoru vardi oda olabilir. -
Driver San Francisco oyunu da iyidir. Oyunu oynadıktan sonra gerçek hayatta araba kullanma isteği doğuyor içimde. Midtown madness niyetine oynuyorum. Tek eksiği kar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 12 Ağustos 2012; 18:56:04 > -
ya arkadaslar ben bi direksiyon seti aldım 18 whells haulin de az ve fren yerleri değişik nasıl deiştircem bide kendim sağ-sol yapıp kendim sinyal vercem direksiyondan. ( 18 whells haulin turkiye yama-türkçe ) -
arkadaşın dediği simulasyon sizin dedikleriniz oyun. gta falan önerilmiş gtada debriyaj vites stop mu var?
3D Instructorda bu dediklerim var güzel bir simülasyon oyunu ancak problemli. kasıyor uçuyor v s. vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: BLG#
arkadaşın dediği simulasyon sizin dedikleriniz oyun. gta falan önerilmiş gtada debriyaj vites stop mu var?
3D Instructorda bu dediklerim var güzel bir simülasyon oyunu ancak problemli. kasıyor uçuyor v s. vs.
Aynen -
araba ogrenmek artık oyunlarlamı oluyor la. benım zamanımda şahinler vardı koy yolunda babalarımız kucakta baslardı dıreksıyon ogretmeye -
http://forum.donanimhaber.com/m_65306856/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65306856
ya arkadaslar bi yardımcı olur musunuz ? -
"City Car Driving" oyununu şiddetle tavsiye ederim. Oyun her anlamıyla gerçekçi. (Arabalar debriyajlı, yanlış hareket yaparsan stop ediyor, vs.) -
quote:
Orijinalden alıntı: The Nightmare
"City Car Driving" oyununu şiddetle tavsiye ederim. Oyun her anlamıyla gerçekçi. (Arabalar debriyajlı, yanlış hareket yaparsan stop ediyor, vs.)
İkisi aynı oyun zaten :) 3D instructor rusça ve orjinal adı ,ingilizce adı city car driving diye geçiyor. -
Adam arabayı kullanmak istemiş yani çoğunuzun dediği oyunlarda bi kere debraj yok araba durunca stop etmiyor otomatik vites olsa bile frene basarak vites değiştirmiyosun zaten city car driving'ten başka adam gibi araba simulasyonu yok.
Benzer içerikler
- tekken 6 iki kişilik nasıl oynanır ps5
- guitar hero pc
- ets 2 crack
- sims 4 türkçe yama
- crusader kings 3 türkçe yama
- ets 2 türkiye haritası
- şehir kurma oyunları
- flight simulator 2024 sistem gereksinimleri
- ets2 türkiye haritası
- sims 4 para hilesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X