Şimdi Ara

Araba kullanmayı ögrenmek için araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aylar önce konu açmıştım sizlerden tavsiyeler istemiştim. Herkese teşekkürler. Bu ay arabayı alıyorum kısmetse.

Kararımı uno'dan yana kullandım.

Arabayı 1 sene kullanıp satmayı düşünüyorum yani iyice kullanmayı öğreneyim amacım o.

Pıyasası çok iyi gibi duruyor yani talep çok.

Parça usta problemi olmaz.

Tipi falan da hoşuma gidiyor biraz.küçük araba falan rahat olur diye düşünüyorum.

Sizce doğru yönde bır karar mı verdim? Son kez sizlere sormak istedim. Araba konusunda bilgi olmayınca böyle oluyor kararsız şekilde almak istemiyorum.

Umarim 1 sene sonra yeni arabayla ilgili konular açacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu arada şunu da eklemek isterim:

UNO ve lada samara arasında kalmıştım. Sonra Uno daha hoş geldi gözüme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Genelde herkws palio ile başlar

• Uno doğru karar. Kontrolü kolaydır parçası ucuzdur fazla sorun çıkarmaz çok az yakar hemen satılır. Yeter ki temiz olsun.Yüksek hızlara çıkmak pek güvenli değil bir de virajlarda dikkatli olmakta fayda var. Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrMoonBowQQ

Uno doğru karar. Kontrolü kolaydır parçası ucuzdur fazla sorun çıkarmaz çok az yakar hemen satılır. Yeter ki temiz olsun.Yüksek hızlara çıkmak pek güvenli değil bir de virajlarda dikkatli olmakta fayda var. Hayırlı olsun

Teşekkürler hocam.

Yüksek hız olayı bende pek olmaz.

• Nasip olursa ailemizin ilk arabasını alacağız babam hiç öğrenmemiş araba kullanmasını el birliği ile biriktirdik ve araç almayı düşünüyoruz. sormak istediğim sizin ehliyeti olan ama pratiği olmayıp araç kullanmasını öğrenmesi için önerebileceğiniz modeller nelerdir. bir kaç kişi tofaş serisi yada broadway tarzı araçları söylediler fakat evin ilk arabası da olacağı için bi broadway falanda almak istemiyorum kendimce. bu yüzden uzun zamandır araç bakıyor ve olabildiğince temiz araç almak için ilanları kovalıyorum . 90 model 520i bmw buldum daha baktıracağız araca fakat araç içime siniyor sıkıntısı yok ise ama arkadaşlarım bi arıza çıkartsa zor olur şeklinde konuşuyorlar. sizce ilk araç öğrenimi olarak 520i gibi büyük bir arabada öğrenmek mantıklı mı yoksa yanlış kararlar mı veriyorum. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Yeni üye olduğumdan konu açamadığım için benzer konu bulup ona yazdım umarım sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindblaine -- 16 Nisan 2017; 21:45:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    İlk araç tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mindblaine M kullanıcısına yanıt
    Bütçenizi de yazarsanız ona göre tavsiye verilir.

• mindblaine M kullanıcısına yanıt
    O paraya alacağın Bmw ile uğraşmaktan arabaya binemezsin, ustalarla kanka olursun. Alacağın araç Palio olabilir, belki ilk kasa Punto, Clio olur. Çok modelli araç almak da doğru değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.