ehliyet almak istiyorum ama hiç bilmiyorum kursa gidince öğrenebilir miyim ki bir de diyelim ehliyet aldım yeterli olur mu çünkü pratik yapacak alan da yok burada nasıl öğreneceğim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iratus -- 30 Eylül 2021; 23:6:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba kullanmayı öğrenmek

-
-
Kullanma zaten acemi kaynıyor ortalık.
-
merakım yok pek zaten ama en azından bilmek gerekli, acil durumlarda lazım oluyor
0 bilgiyle kayıt olacağım bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba merakım hiç olmadı aslında araç merakım hiç olmadı. Araba kullanmayı biliyorum ama ehliyet almadım.
-
Bilgin olsa zaten eğitim almak yerine direksiyon sınavına girerdin sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Ekim 2021; 13:11:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2023’ü bekle uzun adam önderliğinde şahlanıp süper güç olucaz o zaman alırsın ehliyeti istediğin arabayı da alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk önce sakin ol ve kesinlikle rahat ol Ehliyet kursuna yazıldığında zaten 14 saat direksiyon dersi alacaksın bunu bölecekler ve ilk dersin de arabayı tanıtacak kısaca ve kurallardan bahsedecek ve her şeyi anlattıktan sonra 2. derse arabayı yavaştan kullanmaya başlayacaksın zaten 30 u bile geçmeyeceğin için çok sıkıntı yapma kendine genel olarak sürmeyi öğrenirsin fakat tabiki pratik bu şeyler sinyali sürekli unutup hoca hatırlatır Sana tavsiyem Youtube de çok güzel videolar var ilk araba sürmeyle alakalı bunları uzun uzun izleyip debriyajı, vitesi, dur kalkı öğrenmen bunları izleyerek genel bir bilgiye sahip olursun ve ilk kullanmaya başlarken evet şimdi şunu yapmam gerekiyor gibi aklına gelecektir her zaman.
-
2012 de ehliyet aldim ozaman sifir bilgiyle kayit olup kursu bitirdigimde arac kullancak seviyedeydim ama akan trafikte , yogun istanbul trafiginde kullanacak seviyede degildim. Direksiyon sinavinda kucuk bir parkurda dolaninca veriyorlardi ehliyeti park etme vs yoktu suan daha sıkı tutuyorlar sanirim sinavi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araban varsa kolay, gece 11 gibi bin arabana boş yollarda pratik yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X