Şimdi Ara

Araba kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.aleyküm arkadaşlar. Yaşım 19. Ehliyet sınavına girdim 2-3 ay önce kazandım ama araba kullanmayı bilmiyorum bu yüzden ehliyetide almadım yani bilirsiniz ehliyet sınavında düz yolda sürüyorsunuz dur kalk falan ama trafikte araba kullanacagımı sanmıyorum bana öğretecek biride yok, pederin arabada yok 15 yaşında çocuk bile kullanıyor bn nasıl öğrencem ya

• Kusra bakmada gülünecek haldesin

Sokakta resmen 13 yaşındaki ufaklar bile sürüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Kusra bakmada gülünecek haldesin

hadi hepimiz gülelim eğlenelim
  • Herhangi bir sürücü kursuna git,saati 25 tl karşılığında seve seve eğitim vereceklerdir.
    2-3 güne fırıl fırıl dönersin trafikte.(İyi bir hocaya denk geldiğini varsayıyorum)
  • Araba yoksa ehliyet ne işine yarayacak ki ?
  • Trafiğin yoğun olmadığı yollarda sür önce zamanla alışırsın
  • araba kullanmayı öğrenmek istiyosan trafikte öğrenirsin başka bi şekilde öğrenemezsin. kolaydan başliim boş yolda öğreniim dersen o iş yalan olur direk trafikte başlaman lazım olaya. sana tawsiyem para biriktirmeye başla we ucuz küçük bi araba al onla pratik yap trafikte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için araba satmak?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Araba yoksa ehliyet ne işine yarayacak ki ?

Türkiyede arabası olmayan ama ehliyeti olan kaç milyon insan var haberin varmı?
  • öğrenilecek bi yanı yok dostum.herhangi bi sürücü kursundan 1-2 saat ders alsan,sınavı geçecek düzeye gelmiş olursun.öyle makas atıyım,burnout yapıyım dersen daha çok fırın ekmek yemek lazım ama... şaka bi yana,cidden bi kurstan 1-2 saat ders aldıktan sonra trafiğe çıkacak kadar öğrenirsin.ilk başlarda kenardan kenardan yavaş yavaş gidersin,zamanla sol şeridi kapatırsın
  • pederde araba yoksa yatar o iş istersen kursa git farketmez , o kursla anca direksion sınavını geçersin, pedere sölede bi tane alsın
    altında araba olmadan öğrenemezsin
  • Ehliyetini al. Serce, murat 131 vs. falan al 1000 tl trafiğini onla geliştir bir kaç ay çarpsanda sana masrafı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppotun1st_ -- 23 Mayıs 2010; 14:22:18 >
  • Sürücü kursuna gittiğinde direksiyon dersleri almadın mı?? En az 4-5 saat direksiyon dersi almış olman lazım orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

quote:

• Otoyolda hiçbir zaman önündeki arabayı değil, onun önündekine bakarak kullan,
    Büyük araçların yanına yanaşma,
    Mutlaka önündeki arabanla mesafeni koru,
    'orta şerit en güvenlidir' kavramı tamamen yanlış, en güvenlisi sol şerittir..
    Klasik kurallar uy

falan işte.. Bende bu yaz alıcam ehliyeti inşallah trafiğe çok kez çıkmışlığım var, sadece 'yol geçiş üstünlüğü' konusunda bi bilgim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Otoyolda hiçbir zaman önündeki arabayı değil, onun önündekine bakarak kullan,
    Büyük araçların yanına yanaşma,
    Mutlaka önündeki arabanla mesafeni koru,
    'orta şerit en güvenlidir' kavramı tamamen yanlış, en güvenlisi sol şerittir..
    Klasik kurallar uy

falan işte.. Bende bu yaz alıcam ehliyeti inşallah trafiğe çok kez çıkmışlığım var, sadece 'yol geçiş üstünlüğü' konusunda bi bilgim yok..

her zaman sağdan geçen önceliklidir.bi de büyük araçla küçük araç karşılaştığında,küçük araç önceliklidir.bi de ambulansın falan her zaman geçiş üstünlüğü vardır.bu kdr.gerisi zaten ışıklar ve tabelalarla bellidir

• quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

quote:

bir sürü kadın araba kullanıyor,kocaman jeepleri bile kullanıyorlar
    19 yaşında kızlar,30 lu 40 lı yaşlardaki kadınlar,hatta arada sırada 60 yaşında teyzeler bile kullanıyor
    bir sürü var hemde onlar kadar olamıcanmı

•  Araba kullanmak
  • adamın derdine bak otomatik vites kullan kardeşim 15 yaşındaki kızlar bile kullanıyor
  • 19 yaşından küçük kızlarda kullanıyor.yazın balkona çıkmıştım birşey alacaktım(bizim balkon kapalı içerde alet çantası vardı) bi broadway durdu merak ettim kim sürüyo diye ufacık bi kız atladı arabadan araka kapıyı açtı kardeşini kucağına aldı falan.şok oldum kız 10-12 yaşlarındaydı ben 18 olmuşum daha arabayı babamın vermişliğini görmedim isteyince veriyor ama isteyince de böyle zorla almış gibi hissediyorum kendimi nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

Araba kullanmak

Adana'da belediye otobüsü sürüyo bu karılar... Yolun ortasında yolcu alır trafiği felç eder, ayda bir arabaların üzerine çıkarlar, fren yerine gaza basarlar... Bunlara otobüs veren eski belediye başkanı aytaça tüm adana halkı bassın... Keltoş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.