Şimdi Ara

araba ile ukraynaya gitmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
21.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilet ucuzsa uçakla gidin , 1 hafta tatil için gidiyorsanız çok gereksiz bir olay yılda 1 kere balkanlardan gelip gidiyorum 1700 km ama yorucu oluyor mola vereceksenizde tr sınırında vermeyin izmirde bulgar sınırı maks 6 saat falan sürüyor ertesi gün zorlanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mochi92 -- 28 Mart 2019; 23:11:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arabayı kesin çalarlar

• Selamlar,45-50 defa ukraynaya ıtmıs bırı olarak tavsıyelerıme uyabılırsınız
    Ucak ıle yolculuk sevmedım ıcın arabayla cok yolculuk yaptım
    Bulgarda eskıden olan olaylar yok artık,o cete yakalandı ve ıcerdeler
    yol kesme falan fılan yok,bıttı o ısler
    ama tabı bulgarlar 1 numaralı Turk dusmanı,fazla soylesıye gerek yok onlarla
    cık yola gıt ,sorun olmaz.
    gece asla yolculuk yapma ,ne olur ne olmaz ,tek tuk pıslık cıkabılır
    gunduz yolculuk yap ,ana rotadan sapma bısey olmaz ,odesaya var ,arcadıa da ev ayarla (otoparkları var)
    oraya varıunca aracı bı daa cıkartma ,polıs kopartabılır rusvet ıcın
    ayrıca ukraynaya gırerken evrakların tam olsa bıle ,polıs abuk sabuk rusvet ıcın cevırebılır,yanında bır ukraynalı olsa ıyı ,tek asla yolculuk etme ,ama eskısı gıbı dıl olaylar
    %95 sorunsuz yolculuk olur,ukraynada yakıt ucuz,ama arkadasların dedgı gıbı ulasımsa amacın ucakla gıt
    7.5 euro bulgarda (donerken de 7.5) 15 euro vıgnette alacaksın ,romanyada da vardır,veya otoyol uıcretlerı ,onları da kat oyle karar ver
    ıyı yolculuklar

• Konu çok eski ama yazmak istedim. Belki de gitmişsinizdir. Bir çok yorumda yazdığı gibi Bulgaristan falan asla sıkıntı olmuyor. Hayatında hic arac ile yurtdisina çıkmamış kişiler kulaktan dolma seylerle yorum yapıyorlar. Yapmayın. 2018 de aracimla hollandaya kadar gittim 28 gun kaldim gezdim Avrupa'da . Yesil pasaport var. Ve asla hic bir aksilik ya da sorun ile karşılaşmadım. Ne bulgarda ne baska yerde. Gayet keyifli idi euro 5.21 di tekrar gidesim var lakin euro 10 oldu zor artık. Simdi aklim benim de ukrayna da ama orasi uzun olamaz otelde kalmamiz gerek Almanya da akrabalar da kalmıştık. Neyse demem o ki oyle aman Bulgara araba ile gitme calarlar polise rusvet falan hikayesehir efsanesi. Uslu durursan kimse dokunmaz sana kurallara uyarsan insan olursan. Saygılar

• Şu zaman akıl işi değil bi yere çıkmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada Türkiyeden daha sıkıntılı bir ülke yok abartmayın bu kadar.Git kardeşim, benim yerimede gez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.