Şimdi Ara

Araba ile tek seferde 2200KM yol yapılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İzmir İtalya rorolar var gemide de keyif yaparsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • New york-Miami yapmıştım 2000km. Pert olmuştum. Tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kısa yol 1700km civarı görünüyor. Ipsala'dan girip Yunanistan üzeri Igoumenitsa feribotundan direk italyaya geçiş. Vizeniz yoksa Yunanistan için şengen vizesi alırsanız İtalya'ya da bu vizeyle geçebilirsiniz. Arabanız için ise size ait ise Ruhsatınız ve Yunanistanda ve İtalya'da geçerli yeşil sigorta. Araç sizin değilse vekaletname almanız gerekiyor noterden. Ne olur ne olmaz bu vekaleti Ingilizce tecrüme de ettirin.
    Ekleme: En önemlisi yeni tip ehliyet. Eski tip ehliyetle yunanistana giremezsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 29 Aralık 2017; 9:54:15 >
  • birkaç defa günlük 1000km civarı yolculuk yapmak zorunda kaldım. Birisi kayseri-ankara-izmir, bunda mondeo ile çok yorulmadım.
    diğeri ankara-istanbul-ankara. boluya kadar fiat fullback sonrası mk 3.5 focus du. bolu istanbul arası arka koltukta olduğum için özellikle dönüşte hırpaladı. focus'un ve tüm c sınıfı araçların arka koltukları rezalet.
  • 2 araç 6 kişi 10.000km yol yapmayı düşündük, yedek yakıt tankı ile birlikte Rusya üzerinden, ancak evrak, prosedür ve köy bile olmayan yerlerde başımıza ne geleceği korkusundan vazgeçtik
  • Yaş 22 ve tek şöför Hannover-İstanbul yaptım sadece gümrüklerde mecburi durma.. 2600 km yol ve 25 saat aralıksız araç kullandım 😂 Geldiğimde de evde 1 saatlik atıştırma ve dinlenme sonrası dışarıda gezinsim hiç bişey olmamış gibi Yanlış tabi doğru olan mola vermek ama arabayla gayette gidilir geze geze,tadı çok başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akifsari

    Tek seferde 2200 km yapılır tabiki

    Sonra da 3 gün bitkisel hayatta başarılar dilerim😀😀😀

    sallamayın be karşim. bitkisel hayatmışta bilmem ne. iki şoförle çok rahat yapılır. yorulmazsın bile.
  • Biraz arabaya bağlı, İnsanı araç sürmek değilde içerisinde duyduğunuz motor sesi,yol sesi yoruyor.


    Ekleme;Sohbetinizin iyi olduğu iki kişi yanınızda olursa dünya turuna bile çıkılır.Ben çıkar mıyım çıkmam tabi ki,Uçak boşuna icat edilmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 29 Aralık 2017; 11:24:24 >
  • Çokta güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yaz Trabzon'dan Aydın'a veya İstanbul'a seferlerim olur. İstanbul 1100 km civarı, genelde tek şoför olurum. Sabah 5 gibi çıkar akşam 7 gibi varırım. Gündüz yolculuğu beni pek yormaz, ama gece öyle olmuyor. Yazın uzun günlerde 1000 km civarı 14 saatte sorunsuz alabiliyorum. Aydın'a giderken ise 2 şoför değilsek durmadan gidemem. 2 şoförle yine sorunsuz 1500 km gidiyoruz.

    Bu arada aracım da 94 model ot. civic. Yokuşlarda filan baya bir bayılıyor. :) Bir abim hep der, bir dizel alırsan yolun birkaç saat kısalır. :)
  • Bu kadar gözünüzde büyütmeyin yolları.Akşam Aydın-İstanbul gitmiştim,gündüz oradaki işlerimi halledip akşam üzeri şehitkamil’e yola çıktım ertesi gün öğlene yakın varıp işlerimi halledip akşamda tekrar Aydın’a geri yola çıktım ve sadece şehitkamil’de 2 saat yatmışımdır.Yani bünye ve araçtaki konfor meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim , Ankara Mersin arasında canım çıkıyor gidene kadar
    Millet iyi sürüyor valla.
    Hele gurbetçilerin Almanya'dan , Hollanda'dan arabayla gelenleri falan var ki ... Ne diyim helal olsun.
  • Zamana çok takılmadan bol bol değişik yerlerde mola verin , birşeyler yiyin için (ağır olmamak kaydıyla) , foto çekin tadına varın , yol biter çok yorulmadan. gerekirse 30dk kestirin alarm kurup ... olmayacak iş değil.

    ben de antalya-samsun yaptım kaç defa 1050km falan toplamda. 5-6 defa mola veririm , çocuklar da çok yorulmasın diye. arabaya çok bağlı , önceki aracım kalos tu cruise control olmadığından dolayı en çok sağ ayağım yorulmuştu , bu özellik şart.
  • Bir iş için günübirlik Ankara'ya gitmemiz gerekmişti. Aslında Ankara'da 1 gün kalıp ertesi gün geri dönmeyi planlıyorduk. Bürokrasi işleriyle uğraşıp, tepem de atınca küfür ede ede geri dönmüştüm Çanakkale - Ankara arasında git gel 1300-1400 km kadar kullanmıştım. ( sabah 04:00 çıkış - ertesi akşam 02:00 eve giriş )

    Son 100 km ızdırap olmuştu. Koca yol durmadığım kadar o son 100 km de mola verdim durdum. Nescafe express içmekten helak oldum




  • Babamın rahmetli dayısı Almanya Bochum'da (Almanya'nın en kuzeyi) gurbetçiydi. Çok çılgın bir şofördü, çok hızlı araba kullanırdı ve uykusuzluğa çok iyi dayanırdı.

    Ailesiyle Bochum'dan yola çıkıp yemek hariç hiç molasız 22-23 saatte Kütahya'ya geliyordu. Toplam mesafe 2800km civarı. Altında genelde biraz eski model ama oturaklı, büyük arabalar olurdu. Opel Senator'le falan geldiğini hatırlıyorum.
  • kurban bayramında gurbetçilere denk geldik, gece 02:00 de kapıkule sınır kapısına 8.km sıraya girdim ertesi gün 14:00 da bulgaristana geçiş yapabildim,
  • Bursa Sakarya yaptım Sakarya da araçdan indiğimde birden yere yığıldım. Sakat kaldım diye çok koymuştum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana-alanya-tekrar adana-tarbzon- telrar adana

    Evet arkadaşlar mecburiyetten 3 günde bu yolu yaptım ama bir daha asla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.