Şimdi Ara

araba için ses sistemleri kaç watt olmalıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babamda dandik bir mazda var ona iyi ses vermeyen hopalörlerini sökerek kaliteli hoparlörler almak istiyorum. bu durumda subwoofer da ekleyecem

sizce arabaya en az kaç en fazla kaç w gücünde subwoofer almalıyım
    ve
    sizce ses gücü hoparlör olarak toplamda kaç olmalı.

lüks arabaları inceledim hemde aşırı lüks olanlarını 11 yada 14 hoparlörlü olanlarını gördüm her hoparlör 100 w 1000 w subwoofer vardı yani 11 hoparlör ise toplamda 2100 14 hoparlör varsa 2400 w ses elde etmişler. bende ise 4 kapı ve arka camın o kısım var hoparlör ekleyebileceğim.

tekrar soruyorum arabaya en az kaç en fazla kaç w gücünde subwoofer almalıyım ve sizce ses gücü hoparlör olarak toplamda kaç w olmalı.

Ne mutlu Türk'üm diyene

• eskı kasa mazda demıssınız bence subwoofer koymanıza gerek yok 4 kapıya kompenant vıbe blackaır serılerı, hertz, yada jl audıo olabılır bassıda tızıde tatmın edıcektır arka camın altınada mıd range koyabılırsınız ama tavsıye etmem zaten aracını kullancagınız kısı o kadarını aramaz kompenantlarla tatmın olucaktır bunlar ıcın sıze 1800 amfı soundface yada q line (gercek watt) onerırım komplesı sıze bın tl ye mal olur ama memnun kalırsınız ıyı gunler.
    Amplifikatör : Q-Line QS 100.4 2200 watt Q-Line QM-1500.1D 4000 watt Mid:2x Vibe Black Death Pro 6M 2x Digital Design CS 6.5 Kompenant: JL Audio JLC3-650 Sub: Powerbass 3XL 152D 2000 watt Kapasitör : 2 Farad Akü: 82 amper inci akü Kablo: AudioPipe 0 GA Sigorta: 150A
  • Mazda'nın dandiği olmaz. Sadece üretildiğinden bu yana çok zaman geçmişi olur.

Ses sisteminin de güç sınırları her kullanıcıya ve bütçeye göre değişeceğinden seçenekler neredeyse sınırsızdır.

Ancak araç dinamo kapasitesi gözetilerek elektrik sisteminde modifikasyon yapılmaksızın sıradan bir binek otomobilde 500W toplam tüketim gücünün geçilmemesi uygundur denebilir.

500W tüketim gücü aşağı yukarı 4x90W RMS güç üretebilen bir amplifikatör kullanılabilir anlamına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 21 Mayıs 2015; 20:00:01 >
    Ev için ses sistemi önerisi.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.