Şimdi Ara

Araba hızlı gitmesiyle ilgili bir sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 Model Tofaş Kartal var. Orjinal araba 1 kere 5 ay önce komple motor yapıldı. Eskiden tüpte 150-160 benzinde 170 vuruyordum. Şimdi aracımı tüp'tede benzindede 100 geçmiyor. Bunun sorunu nedir. Ne yapabilirizde yine eskisi gibi 150-160 yapmasını yağlayabiliriz hava flitresiyse falan söylerseniz çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: AlemdarRize

Yok ne yanlış anlayacağım. 90dan beri bende araba. Sadece öneri 100 geçmiyor basılcak yer oluyo merak etme apaçi arabası değil orjinal 90 model.

yok estağfurullah apaçi babında söylemedim çoğu araba içinde 170 tehlikeli bir sınırdır o açıdan söyledim "otomobil yardım" bölümüne açsanız sanırım arkadaşlar daha iyi yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 18 Ocak 2010; 17:18:28 >

Orijinalden alıntı: AlemdarRize

Yok ne yanlış anlayacağım. 90dan beri bende araba. Sadece öneri 100 geçmiyor basılcak yer oluyo merak etme apaçi arabası değil orjinal 90 model.

20 senedir sizdeyse çok güzel bir bağ vardır aranızda

dediğinize göre eskisinden daha hızlı gitmesi gerekiyor ama neden anlamadım tüp ayarımı bozuldu diyecem benzindede aynı sıkıntı yaşanıyormuş kaldıki yokuş aşşağı hangi araba olursa olsun 100 ü geçer..rektifiye yaptırdığınız yere gösterdiniz mi?
  • İşte onu diyorum bayırda salıyorum arabayı boşa atıyorum. Araba bayırın başında 80 ise aşağıya 80 ile iniyor:S Gaz verdikçe arabayı tutan birşey var. Frenler sıkmıyor kontrol ettirdim. Rektifiye yaptırdığım yere göstermedim. Arabanın lastiklerindende değil. Tutan birşey var.

20 senedir bende aramızda baya bi bağ var
  • filtrelerse bi tıkanıklık olabilir gaz filtresi warmı acaba arabanızda birde benzinde aynı sorun var mı =?

DH FIAT PALIO KULÜBÜ
  • frenlerde, filtrelerde, bujilerde de sorun yoksa ve araç yokuş aşağı da sabit gidiyorsa motoru frenleyen birşey vardır... Şanzuman? Debriyaj baskı-balata?

Orijinalden alıntı: danydarco1983

filtrelerse bi tıkanıklık olabilir gaz filtresi warmı acaba arabanızda birde benzinde aynı sorun var mı =?

Hava flitresini 3 gün önce değiştim gaz flitresi derken anlamadım. Evet yukarıda belirttiğim gibi benzindede aynı sorun var.

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

frenlerde, filtrelerde, bujilerde de sorun yoksa ve araç yokuş aşağı da sabit gidiyorsa motoru frenleyen birşey vardır... Şanzuman? Debriyaj baskı-balata?

Filtrelerde yok, Bujileri 3gün önce değiştim, Araç yokuş aşağıda aynı gidiyor. Şanzumanın durumunu bilmiyorum, Baskı balata eski baya.
  • Sekmanlar fazla sıkı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakamolitan.

egzozu ve filtrelere bak

Ya flitreler derken hava flitresimi.

Flitrelere bak diyosunuzda ne flitresi? Egsoz iyi durumda. Manifold'da.

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Sekmanlar fazla sıkı olabilir.

Sekman ayarı yeni yapıldı.
  • Semeri sıkı geliyordur, boşandırmak lazım.

Fren boruları kesilecek, hava filtresi takılmayacak, egzos iptal edildimi, en az 220 vurur o araba.

Sekmanların radyal sıkılığı iyiyse aks yönünde piston yivi içindeki payları az olabilir. Bu durumda yeterli yağlama yapmaz. Silindirleri de kontrol ettirin parlama olmaması lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.