Bildirim
Araba farından anlayan varmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Angel far denir buna özel yapım ama resimdeki.bu işi sanayide filan yapıyorlar mi bilmiyorum.internette belki satış yapan vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel yapım olduğu için bulamazsın.Mavi angel far diye aratırsan ve eliniz yatkınsa yapabilirsin.Tabi bunda far karartmada yapılmış. -
Sağolun araştırıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Foruma soracagina oto elektrikciye gitsene
http://www.hepsiburada.com/modacar-akrilik-75-mm-mavi-angel-eye-610077-p-OTM610077 şu işimi görmez mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Angel halka daha cok bmw'lerde kullanılır hepsinurada ve gittigidiyorda bulunabilir elin biraz yatkınsa kendin yapabilirsin yada bir oto elektirikçi veya aksesuarcıda haledebilir..
Maslakta fartuning
Çok iğrenç duruyor daha güzel duran görmedim. Yapma bence onun yerine araç ne söyle birşeyler önerelim
Palio hocam 2002 eski sahibi hiç bakmamış farlar sararmış güzel göstericek bişeyler arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: blackdread
Palio hocam 2002 eski sahibi hiç bakmamış farlar sararmış güzel göstericek bişeyler arıyorum
Farları temizle, parlat yeter bence. Veya direk yeni far al tertemiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X