Şimdi Ara

araba evin önünde yatarken kirlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benzincilerdeki basınçlı sular çalışıyor mu? gidip yıkasak polis gelse şak 3150. kovayla su döksek yumuşar mı kirler. fırça vurmak istemiyorum. basınçlı su ve köpük en ideali duruyor. kapı önünde dururken çamur oldu her yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 10 Mayıs 2021; 20:43:29 >

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 10 Mayıs 2021; 22:24:3 >
  • Yumuşar tabi neden yumuşamasın.. Üşenmezseniz inin kendiniz yıkayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

hocam hortum yok. araç sıfır, evin önü yıkamaya pek müsait değil. yoksa şampuanı vs kendim alacaktım ama böyle olunca yıkamak silmek için gerekli malzemeleri temin ettim ancak şampuan almadım. benzinci de basınçlı su ve köpük ile yıkarım dedim sonra wet coat hızlı cila ile korurum dedim. kova ile su atsam çamursu çamurlu yayılmasın diyorum, üzerinde çamur çamur kalınca uzun süre boyasına zarar vermesin diyorum. ya bırakıcam bi hafta daha dursun. hangisi daha iyi olur karar veremedim.

Yakinlarda ise petrol ofisi gidip yikat birsey olmaz sokaklar ana baba günü yarında öbürgünde muhtamelen öyle olucak zaten risk olmasın dersen ara sokaklardan git gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 10 Mayıs 2021; 21:22:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Askerlik arkadaşın mıyım o tavır nedir?

Arabayla kendinizi bir görüyorsanız gidin yıkayın tabi. İnsanoğlu bi mala bu kadar değer biçmemeli. Kirli olunca ne oluyor aracın incileri mi dökülüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 10 Mayıs 2021; 22:9:18 >
  • araba çamur oldu diyoruz soru soruyoruz. mala değer vermekle alakası nedir. başka konuda edindiğin fikirleri farklı bi konuda başkasına dikte etmeye çalışma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç bu kirlenir imkan varsa yıkanır. Fakat benim için kirden ziyade beni gezdirmesi. Kapının önünde yatınca sanki boşa almışım gibi. Yılda 50k km spor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.