Şimdi Ara

araba da cd çalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben arabamda cd çalmak istiyorum. nasıl kaydecem, hangi formata çevirecem? neroda data cd si olarak mı kaydecem? dvd okumuyo dimi bu aletler

• Nero programında Ses menüsünden, Müzik/Ses cd'si yarat seçeneğini seçeceksin.
    Açılan pencereye 15 civarı mp3 atacaksın. Nero bunları tek tek inceleyip gereken formata çevirecek zaten.
    Yalnız cd'yi yazarken ucuz medya kullanma ve yazım hızını 8X'ten yukarı seçme.
    Yoksa sorun çıkarabilir.
  • Audio CD olarak yazmanız gerekiyor. Tabi aracınız mp3 de çalabiliyosa o ayrı.
  • ben bi kaç kişiden 50 şarkı filan alıyor diye duymuştum. onlar mp3 çalanlar için galiba. peki nero nerden anlayacak benim cd çalarımın mp3 çalıp çalmadığını.(yoksa onlar data cd diye mi kaydedilio ve okunuo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

ben bi kaç kişiden 50 şarkı filan alıyor diye duymuştum. onlar mp3 çalanlar için galiba. peki nero nerden anlayacak benim cd çalarımın mp3 çalıp çalmadığını.(yoksa onlar data cd diye mi kaydedilio ve okunuo)

Cd çaların mp3 çalar olup olmadığını sen anlayacan,Nero değil Sonra ona ne istediğini söyle gerisini o halleder
  • karrdeş sen nerodan STANDART SES CDSİ yarata geliyorsun sonra şarkıları tek tek atıosun oraya sırasını falan düzenleyebiliosun tabi sonra yaz yada yak var orda ona tıklıyorsun 3-4 dakikada cd hazır hale gelir cdrom kendisi atacaktır sende doneye tıklıosun iş bitiyor. senin aracın coltlar sanırım sadece track cd çalıyor mp3 çalar olsa içine daha fazla şarkı koyabilirdin tabi ama o zaman nerodan mp3 cd yarata tıklaman gerekiyordu
  • cd çaların mp3 çalar ise 100e yakın şarkı atarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dvd okumuyo dimi. keşke okusa
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

dvd okumuyo dimi. keşke okusa

Dvd kesinlikle okumaz. Mp3 okusa dua et. Çünkü son bastığım mp3 cd'de 170 küsür mp3 vardı.
    Ses/Audio cd yazacaksın onun kapasitesi 70 dakika şarkıların uzunluğuna göre sayısı değişecek.
  • ben nasıl yazacağımı anladım. herkese teşşekürler.
  • ariyeten kaliteli cd kullan philips tavsiye ederim
  • quote:

ariyeten kaliteli cd kullan philips tavsiye ederim

Kesinlikle katılıyorum özellikle yazın adi cd ler teybin içinde yamulup kalıyo.
  • bu konu yanlış yerde açılmış sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Nero programında Ses menüsünden, Müzik/Ses cd'si yarat seçeneğini seçeceksin.
    Açılan pencereye 15 civarı mp3 atacaksın. Nero bunları tek tek inceleyip gereken formata çevirecek zaten.
    Yalnız cd'yi yazarken ucuz medya kullanma ve yazım hızını 8X'ten yukarı seçme.
    Yoksa sorun çıkarabilir.

hızını ben sürekli yüksek tutuyordum sorun oluyordu.
    bundan sonra yapmam artık :))
  • En kaliteli ses ve uzun ömür için hangi CD markasını önerirsiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

En kaliteli ses ve uzun ömür için hangi CD markasını önerirsiniz arkadaşlar?

Philips iyi, sonny iyi..
    Gerçi ben en çok dms kullanıyorum; bir sorun görmedim.
  • valla ben araba için yazacağım cdlerin markasına değil genelde rengine bakıyorum rengarenk olursa güzel oluyor :)
  • Philips'inde pek çok serisi var. Ben Philips Gold kullanıyorum. Orta kalite olarak NT, Doimond vs... Ama Philps iyidir. Bide oem CD'lerin üzerine TDK, Philips, Sony, NT gibi marka yapıştırıp satılanlar var. Denemeden kullanmadan aldığımız markalaı Cd'lerin kalitesini anlamak zor gibi...
  • etiket değilde cd nin okuyucuya doğru gelen parlak kısmı mavimsi bir renkte ise o cd iyidir markası farketmez. eğer sarımsı altın gibi bi rengi varsa ozaman süperdir
  • track çalarlı arabada bir cd ye mp3 cd si gibi çok sayıda şarkı yükleyebilmenin bi yöntemi var mı..? uzantıı değiştirme falan gibi.. bilen eden bir üstad aranıyorrrrr...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.