Şimdi Ara

araba camlarının üst kısmındaki mavi-yeşil gölge???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genellikle eski arabalarda var, manasız bence... nedenini bilen varsa, paylaşırsa sevinirim :)

edit: resim eklendi.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1450965/833d2551-75c8-436a-a7a9-029f2f1c0b36.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EE67E2E6 -- 25 Şubat 2014; 17:47:31 >

• Güneş Göz almaması için
  • eskiden güneş gözlüğü mü vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayâlî

eskiden güneş gözlüğü mü vardı..

1751 yılında üretilmiş arabaya binen biri bunun eksikliğini çekmiştir. Lakin 1 sene sonra yani 1752'de güneş gözlüğü icat edildi çünkü.
  • Güneş gözünüzü almasın diye yapılır. Bazıları yaptıkları şeyin modifikasyon olduğunu da düşünür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet yararlı bir uygulama bazı insanlar güneş gözlüğü takmayı sevmez benim gibi
  • resim mobilden gozukmuo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

resim mobilden gozukmuo

link eklendi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

Güneş gözünüzü almasın diye yapılır. Bazıları yaptıkları şeyin modifikasyon olduğunu da düşünür.

1) camın o kısmından herhangi birşey gözüktüğünü düşünmüyorum, bundan dolayı camı neden daha alçakta bitecek şekilde kısa tasarlamamışlar.
    2)şimdi neden kullanılmıyor.

teşekkürler... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNIGHT OF XBOX

quote:

Orijinalden alıntı: sercelik

Güneş gözünüzü almasın diye yapılır. Bazıları yaptıkları şeyin modifikasyon olduğunu da düşünür.

1) camın o kısmından herhangi birşey gözüktüğünü düşünmüyorum, bundan dolayı camı neden daha alçakta bitecek şekilde kısa tasarlamamışlar.
    2)şimdi neden kullanılmıyor.

teşekkürler... :)

Benim aracımda var . ve acayip işime yarıyor.

özelikle sabah güneşe doğru yada akşam gün batımına doğru seyehat ettiğimde gözlük takmak yerine daha kullanışlı .

ayrıca arkadaşın dediği gibi bende araç kullanırken gözlük takmaktan nefret ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

1751 yılında üretilmiş arabaya binen biri bunun eksikliğini çekmiştir. Lakin 1 sene sonra yani 1752'de güneş gözlüğü icat edildi çünkü.

Yanılıyorsun
    İlk güneş gözlüğünü İtalyan bir saat tamircisi Emperio Rayban 1753 yılının 23 Martında İtalya' nın Siena kentinde satışa arz etmiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giulietta distinctive aracimda var ve virajli yollarda 4-5 saniye icin gunes gozlugu takip cikarmiyor ve gunesligi indirip kaldirmiyorum:)

• cruze lardada var arkadaşla showroomda bindik araca arkadaşın ilk tepkisi bu ne ya dolmuş gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Espri olsun diye yazdık yahu. Ciddi ciddi cevap gelmiş, eyvallah:)

• Keşke bende de olsaydı..
    Uzun boylu olduğum için güneş kolay kolay gözümü almıyor fakat yanımda oturan kişilerin güneşliği indirmesine acayip kıl oluyorum.. Sağ güneşliği sökmeyi bile düşündüm..

• Modlu manifoldlu şayinlerin çoğunda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Keşke bende de olsaydı..
    Uzun boylu olduğum için güneş kolay kolay gözümü almıyor fakat yanımda oturan kişilerin güneşliği indirmesine acayip kıl oluyorum.. Sağ güneşliği sökmeyi bile düşündüm..

Hocam sizi de mi rahatsız ediyor onlar, babam da ifrit olur yanında onu indirene
  • Volvo S80 aracımda var. Faydalı bir şey. Zararını görmedim.

Gündüz kırmızı ışıklarda da işe yarıyor. En öndeyseniz, Eğilip ışığa bakınca, karşıdan da güneş geliyorsa rahatsız etmiyor.
    Orası koyu diye arkası görünmüyor sanmayın. Camı daha küçük yapmaları ile aynı şey değil.

• Benim aracımda da var (Yeni i30). Bence kullanışlı, sabah erken ya da güneş batarken iyi oluyor.
    Bu özellik BMW gibi firmalarda ise çok da azımsanmayacak bir bedelle opsiyonel olarak sunuluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.