Bildirim
Araba Çalışıyor Stop Ediyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Buji, buji kabloları en büyük etken.
Ayreten rölanti ayarı da düzgünce yapılması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confather -- 21 Aralık 2019; 21:38:54 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Buji buji kabloları orijinal ile yeni değiştiquote:
Orijinalden alıntı: Confather
Buji, buji kabloları en büyük etken.
Ayreten rölanti ayarı da düzgünce yapılması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun geçen sene bir yakınımın başına geldi nedendir bilinmez ama aküyü değiştirdi sorun kalmadı. -
6n2 de kronik sorunlar çok can sıkan bunlar genelde Boğaz kelebeği ve ateşleme bobinidir. ALM veya AEE motorsa eyvah eyvah :(
Ahw motorquote:
Orijinalden alıntı: bio technolog
6n2 de kronik sorunlar çok can sıkan bunlar genelde Boğaz kelebeği ve ateşleme bobinidir. ALM veya AEE motorsa eyvah eyvah :(
Oda pek sorunsuz sayılmaz googla ahw motor yazın karşınıza direk boğaz kelebeği çıkar. İlk 3 kasada WV Seat Skoda vs o grupta ciddi anlamda elektronik sorunlar vardır. Eskiden bu araçlarla doğuş otoda vb. yerlerde çalışmış bilen anlayan birisine baktırmak gerek. En azından OBD den sistemi kontrol eden arıza tespit cihazı gerek hepsi göstermez o araç grubuna özel olacakquote:
Orijinalden alıntı: Literaryy
Ahw motor
Alıntıları Göster
Bende de aynı problem var. 2000'li dicital kontrollü motorların en yaygın arızasına hoş geldin hocam. Yada geçmiş olsun ben 18 senedir uğraşıyorum.
Tavsiyem ya arabanın modelini yükseltmen yada belirtileri tespit edip geçici çözümler üretmen. Zira net bir çözümü yok bu sorunun.
Akü-alternatör ikilisini iyice bir gözden geçir derim. Voltaj düştüğünde sıkıntılar artıyor.
Birde motoru çalıştırıp araba hiç hareket etmeden 5-10 dakika ısınmasını beklemekte işe yarıyor. Marşa basıp çıkınca stop etme ihtimali artıyor. Evet rölantide motoru çalıştırmak pek yararlı birşey değil ama başka çözümde yok.
Hocam bobine bir baktırmanı tavsiye ederim. Daha olmadı distrübütör de kontrol ettir. Fakat genelde boğaz kelebeği sorunu oluyor. Allah tez zamanda kurtarsın.
Sen hangi arabayla nasıl sorun yaşadın bilmiyorum ama ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum boğaz kelebeği sorun yaratmadı bakımını yaptır sorunsuz arabalar aslında bide bunlara lpg taktırmıycaksın muhtemelen sendeki araba lpgliydi doğru mu?quote:
Oda pek sorunsuz sayılmaz googla ahw motor yazın karşınıza direk boğaz kelebeği çıkar. İlk 3 kasada WV Seat Skoda vs o grupta ciddi anlamda elektronik sorunlar vardır. Eskiden bu araçlarla doğuş otoda vb. yerlerde çalışmış bilen anlayan birisine baktırmak gerek. En azından OBD den sistemi kontrol eden arıza tespit cihazı gerek hepsi göstermez o araç grubuna özel olacak
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bendeki sorun arabayı çalıştırıyorum hemen stop ediyor ikinciye çalıştırıyorum problem yok ilk marşta yapıyor yani araba yürürken stop etme falan yokquote:
Orijinalden alıntı: ..Raptor..
Bende de aynı problem var. 2000'li dicital kontrollü motorların en yaygın arızasına hoş geldin hocam. Yada geçmiş olsun ben 18 senedir uğraşıyorum.
Tavsiyem ya arabanın modelini yükseltmen yada belirtileri tespit edip geçici çözümler üretmen. Zira net bir çözümü yok bu sorunun.
Akü-alternatör ikilisini iyice bir gözden geçir derim. Voltaj düştüğünde sıkıntılar artıyor.
Birde motoru çalıştırıp araba hiç hareket etmeden 5-10 dakika ısınmasını beklemekte işe yarıyor. Marşa basıp çıkınca stop etme ihtimali artıyor. Evet rölantide motoru çalıştırmak pek yararlı birşey değil ama başka çözümde yok.
-
Boğaz kelebeği map sensörü kontrolü yaptırdım problem yok bilgisayara bağlandı lambada sensörü arızası verdi oda temizlendiquote:
Orijinalden alıntı: Kuş Kafası
Hocam bobine bir baktırmanı tavsiye ederim. Daha olmadı distrübütör de kontrol ettir. Fakat genelde boğaz kelebeği sorunu oluyor. Allah tez zamanda kurtarsın.
Evet lpg li alm motor seat ibiza 2001 vardı. Kaportası çok düzgündü motoruda ama ateşleme ve elektronik sorunlar bitmek bilmedi. Sadece bende değil o yıllar arası vag grubundaki tüm araçlarda vardır. Tamirciler içeri sokmuyorlar vag özel servise bile gitti bakamayız tövbe ettik dediler.
Ayrıca sehir içi 10 litre yakıyor bu motorlar nasıl lpgsiz binelimki bu gruptaki araçları alan insanların maddi durumu üç aşağı beş yukarı aynı 70 kuruş nasıl verelim benzine
Benim arabada o civarda yakıyor ee ya yakıtına katlanacaksın yada verdiği arızalara lpg taktırırsan sorun veriyor bu motorlar lpgye uyumlu değilquote:
Evet lpg li alm motor seat ibiza 2001 vardı. Kaportası çok düzgündü motoruda ama ateşleme ve elektronik sorunlar bitmek bilmedi. Sadece bende değil o yıllar arası vag grubundaki tüm araçlarda vardır. Tamirciler içeri sokmuyorlar vag özel servise bile gitti bakamayız tövbe ettik dediler.
Ayrıca sehir içi 10 litre yakıyor bu motorlar nasıl lpgsiz binelimki bu gruptaki araçları alan insanların maddi durumu üç aşağı beş yukarı aynı 70 kuruş nasıl verelim benzine
ilk calistirmada kontagi mars basmadan 2-3 defa "ac 10 sn bekle kapa" yapin. sonra mars bastiginizda stop etmez ise benzin pompasini degistirin.
Benzin pompası arızalı olsa sürekli yapar ve marş yemez arabaquote:
Orijinalden alıntı: mustafa_atr
ilk calistirmada kontagi mars basmadan 2-3 defa "ac 10 sn bekle kapa" yapin. sonra mars bastiginizda stop etmez ise benzin pompasini degistirin.
Gülü seven dikenine katlanırquote:
Bahsettiğimiz araçlar gül ise dikenleri tek tek g*****ze giriyor. 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 23 Aralık 2019; 19:29:27 >
Aynı araçtan bende de vardı. Trafikte ışıklarda rolantide durduk yere stop ederdi. Kronik sorunlu bir arac. En iyi çözüm elden çıkartmak.
Benim araba şükür öyle ıvır zıvır problemleri yokquote:
Bahsettiğimiz araçlar gül ise dikenleri tek tek g*****ze giriyor. 😁
Benzer içerikler
- mercury mountaineer
- hyundai fiyat listesi
- peugeot 301 1.2 puretech alınır mı
- downpipe muayeneden geçer mi
- opel insignia 1.4 turbo kronik sorunları
- bmw x1 xdrive25e
- citroen c4 hibrit
- dünyanın en hızlı treni 1400 km
- passat 2022 fiyat listesi
- sıfır doblo fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X