Bildirim
Araba brandaları hakkında bilgi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
var NASA satiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum herhangi bir yedek parçacı yada aksesuarcıdan alacağın 50-60TL'lik branda dediğin özelliklere sahip. Ben 2013 Temmuz'da sıfır aldığım Peugeot ma ilk günden başlayıp sattığım 2015 Mart ayına kadar 60TL'lik bir branda örttüm. Araba ile sadece 8000km yol yaptım. Onun dışında branda örtülü bahçede yattı arabam. Bazen bir ay açmıyordum. Hiç bir problem olmadı.
Yalnız dolu riskine karşı brandanın altına metro marketten tanesini 9TL'ye aldığım üç tane battaniyeyi de seriyordum. Malum Antep'de arabaları pert edecek kadar dolu yağıyor bazen.
Yanmazlığını kendim tes ettim. Çakmakla yaktım tutuşmadı. 60TL ye almıştım. Su da geçirmiyordu. Ama rüzgar çok attığı için tavandan, kaputtan ve bagajdan iple bağlardım. Çadır işine giriyorsan arabayı yatırıyor olman lazım. Yoksa her gün tak çıkar uğraşılmaz. -
Ben yazlıkta kullanma amaçlı bir kumaşçıya yaptırmıştım, hazır brandalara göre tek sorun takıp çıkarırken hazır tek hamlede çıkıyor benimki üç hamlede çıkıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bazı brandaların boyaya zarar verdiğini duymuştum bence bir kaporta boya ustasına danışın. (Babam son arabasını aldığında her brandayı alma demişlerdi oradan biliyorum) -
bir yakınım da bana çok sıcaklarda ve kar yağdığında boyaya zarar verir demişti. Almadan önce bir araştırın isterseniz. -
içi müflonlu olmasın bu sıcak havalarda boyayı yakarsın. aracım açık otoparkta dururken bahçede ki çam ağaçlarından sakız damladığından ve hafta içi kullanmadığımdan branda ile örtüyordum, şimdi kapalı garajda park ettiğimden kullanmıyorum bagajda duruyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X