Şimdi Ara

araba alıcam yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba almak üzereyim nick bakıpta yaşla ilgili muhabbet yapmayın 1989 un farklı bi anlamı var nese ben 2001 opel astra 2001 ford focus 2001 veya 2002 fiat brava arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi olurdu hepsi 1,6 motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banban10,5 -- 25 Haziran 2006; 20:17:33 >

• saydıklarını boşver... polo 1.6 hatchback al keyfine bak.
    ha yok illa başka alıcaksan tofaş-fiat ve opel dışında istediğini al..
  • bunlar arabamı yawwwww
    pejo 106 gtı
    vosvagen golf gtı
    uzay kasa bmw
    ikinci el alacağım arabalar
  • uzun ömürlü olmasını istiosan honda yada toyata gibi bişi al
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytaç1989

arkadaşlar araba almak üzereyim nick bakıpta yaşla ilgili muhabbet yapmayın 1989 un farklı bi anlamı var nese ben 2001 opel astra 2001 ford focus 2001 veya 2002 fiat brava arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi olurdu hepsi 1,6 motor

arkadaşım seni otomobil genel bölümüne alalım istemediğin kadar tavsiye alırsın merak etme..ben arabamı dh sayesinde aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

Orjinalden alıntı: aytaç1989

arkadaşlar araba almak üzereyim nick bakıpta yaşla ilgili muhabbet yapmayın 1989 un farklı bi anlamı var nese ben 2001 opel astra 2001 ford focus 2001 veya 2002 fiat brava arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi olurdu hepsi 1,6 motor

arkadaşım seni otomobil genel bölümüne alalım istemediğin kadar tavsiye alırsın merak etme..ben arabamı dh sayesinde aldım

Aldı da kurtulduk kafamzı şişirdi beş ay yok sunu alacam yok bunu alacam diye

yarın okula gel lae işin yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habader -- 26 Haziran 2006; 13:25:23 >

• dayı alabiliosan al bi eski kasa golf temizlerden yap modifiyeni keyfine bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAAA ASLINDA KARAR VERDİM PEJO 306 ALICAM SANIRIM DAHA İİ AMA YAKIT TÜKETİMİ BİRAZ ÜRKÜTÜYOR BENİ
  • bak o da olur oturaklı arabadır ama temizini ulmak mesele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.