Arkadaşlar oyunda şu uzun mesafeli ara pasları bir türlü engelleyemiyorum. Adamlar neredeyse 30-40 metrelik paslarla pozisyonlar yakalıyor ve pas biraz da şiddetli olduğu için pek müdahele şansım kalmıyor. Bu ara pasları engelleyebilmek mümkün müdür? Adam isterse kanatları otobanı çevirsin ama şu ara pas zaafımdan bir an önce kurtulayım istiyorum, taktik menüsünde ne önerirsiniz?
Stoperleri hücüma çıkartıyosan ve hücumdayken top kaybediyorsan çok zorlanırsın, ben m.city ile oynuyorum ve dediğin gibi 30 40 metrelik paslarla o kadar çok gol atıyorum ki
rakibin üzerime gelmesine fırsat veriyorum hele korner falan kazanırsa ooo tam yaşadım en önemliside sakın stoplerler ile ver kaç yaparak paslaşma yoksa atağa çıkıyorlar ve her ara pas rakip santrafor ile buluşuyor.
Ayrıca maç başlamadan önce rakibin stratejisine bak eğer uzun top ise mutlaka çift DOS oynat
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
Stoperleri hücüma çıkartıyosan ve hücumdayken top kaybediyorsan çok zorlanırsın, ben m.city ile oynuyorum ve dediğin gibi 30 40 metrelik paslarla o kadar çok gol atıyorum ki
rakibin üzerime gelmesine fırsat veriyorum hele korner falan kazanırsa ooo tam yaşadım en önemliside sakın stoplerler ile ver kaç yaparak paslaşma yoksa atağa çıkıyorlar ve her ara pas rakip santrafor ile buluşuyor.
Ayrıca maç başlamadan önce rakibin stratejisine bak eğer uzun top ise mutlaka çift DOS oynat
Aynen bu konuda en çok City'den çekiyorum. Standart taktiği uzun top zaten, Agüero'nun araya kaçışları ve son vuruşları da bana gol atmak için yeterli.. Valla City'i alıp da oyunu yarım yamalak bilen adamlardan bile gol yemişliğim vardır, aşırı sinir oluyorum.
Stoperlerin ara pası değil de müdahele yetersizliği biraz canımı sıkıyor. Puyol, Pepe vs. gibi üst düzey adamlar yoksa çok rahat çalım yiyorum da bu biraz benden kaynaklı galiba, çünkü çok acele ediyorum, kademe anlayışı çok kötü.
Şu taktik ayrıntılarına da biraz hakim olsam daha iyi olacak yav, uzun topları engelleyecek şekilde.
Defans sakin adam işidir. Önce sakin olmalısın.Ayrıca ara paslara önce yetişmek için oyuncuyu manuel olarak kontrol etmelisin
quote:
Orijinalden alıntı: Liez07
Defans sakin adam işidir. Önce sakin olmalısın.Ayrıca ara paslara önce yetişmek için oyuncuyu manuel olarak kontrol etmelisin
Ona da alışamadım hocam bir türlü, orda da sakin olamıyorum ki; en geriden adam seçip bodoslama top kapmaya çalışıyorum. Sakinlik faktörü önemli bence de.
quote:
Orijinalden alıntı: Amaranto
quote:
Ona da alışamadım hocam bir türlü, orda da sakin olamıyorum ki; en geriden adam seçip bodoslama top kapmaya çalışıyorum. Sakinlik faktörü önemli bence de.
Klavye mi Kolda mı oynuyorsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Amaranto
quote:
Ara pasları her zaman tutamazsın zaten.Ama teke tek yakalanırsan devamlı geri geri kaç.Adam ceza sahasına girene kadar diğer adamların yetişmiş olur.
Fizikli bi adamla SF yi markaja al. Ya da ofsayt taktiği yap. Olmadı adamı sen kontrol et.Direk dalma.
+ presi yapıyorsun sanırım veya sadece . bodozlama dalarsın adama topu kapamazsan yersin arapasını.Engellemek için en azından aza indirmek için rakip topu kaptığında senden alan savunmasına geç. yani + presi yap adam kontraya çıkarken bunu uygularsan hem savunman daha seri bir şekilde yerini alır hemde arapası kolay kolay yemezsin. taktiğine gelincede stp lerin önüne fizikli güçlü iyi toplar kapabilen bir oyuncunu koy Defansif orta saha yani.Orta sahanıda pas kabiliyeti yüksek kişilerden oluştur.
quote:
defansa hummelsi koy bakalım full hücumda adam risk alarak oynayacksın
quote:
Orijinalden alıntı: GusttavoLima
quote:
defansa hummelsi koy bakalım full hücumda adam risk alarak oynayacksın
Hummels'i almadiğim için problem yok.
oyunu en iyi stoperi hummels ben hep onla oynuyorum
O kadar çok hücum oynuyorum ki aynı sorun bende var tek kale oynuyorum şansım yanımda değilse gol atamadıysam adam 1 atakla bana gol atıyor uzun ara pasla..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme