Şimdi Ara

Ara makas attırmak(SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır saçlarımı uzatıyorum 5-6 cmlik saçım var yani bide saçlarım dalgalı ve sık yani kıvırcıklaşıyo sık olduğu için ben bu saça ne yapmalıyım ara makas attırmak çözüm olurmu kabarık bir saçım var. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet1568 -- 23 Ocak 2013; 16:25:36 >

• up
  • SS ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Thomson

SS ?

Webcamla çektimde iyi çıkmadı ya atıyımmı yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1568

quote:

SS ?

at konu başlığını SS'li diye değiştir uçar burası
  • quote:

quote:

quote:

SS ?

Haklısın bide yüzümü almadım beğenselerde çirkin derler şimdi sinirlenirim

• quote:

quote:

quote:

SS ?

SS koydum sence ne yapmalıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafayı kökten kes
  • quote:

kafayı kökten kes

100 yıl sonra denerim
  • ara makası pişmanlıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

ara makası pişmanlıktır

Attıranlar memnun olduklarını söylüyorlar genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

ara makası pişmanlıktır

hacı niye öyle dedin şimdi tam ara makası arefesindeyken??
  • Ara makas pişmanlık değildir hatta çok güzel bi şeydir. En son saçımı kestiğimde berber efile makasıyla çok kesmedi daha çok normal makasla kesti.Ama bir önceki kestirdiğimde %80 efileyle kesti. O kestiğinde sonraki saçım çok güzel olmuştu çok rahat şekil alıyordu çok kabarmıyordu ve güzel gözüküyordu. Ondan sonraki kestirdiğimde dediğim çok efile ile kesmedi. Şuan birsürü saçım varmış gibi görünüyor şekle girmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Ara makas pişmanlık değildir hatta çok güzel bi şeydir. En son saçımı kestiğimde berber efile makasıyla çok kesmedi daha çok normal makasla kesti.Ama bir önceki kestirdiğimde %80 efileyle kesti. O kestiğinde sonraki saçım çok güzel olmuştu çok rahat şekil alıyordu çok kabarmıyordu ve güzel gözüküyordu. Ondan sonraki kestirdiğimde dediğim çok efile ile kesmedi. Şuan birsürü saçım varmış gibi görünüyor şekle girmiyor

Çok merak ettim saçımın alacağı şekli ama benim saçım bahsettiğim gibi dalgalı ve sık attırsam yararı olurmu sence?
  • Saçların berbat
  • ss????
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

Saçların berbat

Bende çok güzel saçlarım var diyerek atmadım zaten.
  • quote:

quote:

Ara makas pişmanlık değildir hatta çok güzel bi şeydir. En son saçımı kestiğimde berber efile makasıyla çok kesmedi daha çok normal makasla kesti.Ama bir önceki kestirdiğimde %80 efileyle kesti. O kestiğinde sonraki saçım çok güzel olmuştu çok rahat şekil alıyordu çok kabarmıyordu ve güzel gözüküyordu. Ondan sonraki kestirdiğimde dediğim çok efile ile kesmedi. Şuan birsürü saçım varmış gibi görünüyor şekle girmiyor

Çok merak ettim saçımın alacağı şekli ama benim saçım bahsettiğim gibi dalgalı ve sık attırsam yararı olurmu sence?

Kesin olur ama berber de önemli bir faktör işin i bilmiyorsa daha kötü olabilir

• quote:

quote:

quote:

Kesin olur ama berber de önemli bir faktör işin i bilmiyorsa daha kötü olabilir

Buranın en meşhur berberi var bir tane herkes beğeniyo oraya giderim yeterki düzgün bir saçım olsun

• ara makas attırma sonra daha çok sıklaşır başa çıkamazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.