Şimdi Ara

Aquaman, gişede 1 milyar doları geride bıraktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Hayır da, evreninin tırt olduğunu gösteriyor.
    Ayrıca ben iyi film demedim.
    Kült filmleri hero filmleriyle birlikte değerlendirmek nedir yav ayrıca.Bunlar gişe filmleri, sanat filmleri değil.Tabi ki gişeye göre değerlendireceksin.
    Black Panther'in iyi gişe yapmasının filmin iyi film olduğu için değil de politik sebeplerden iyi gişe yaptığını sağır sultan biliyor.
    Ayrıca şu Dark Knight örneğini millete sunmaktan da vazgeçin.Belki adam beğenmedi.Belki Dark Knight yaptıysa yaptı "eee banane" kafasında.Herkes bu filmi beğenmek zorunda mı ?
    Not:Ben beğeniyorum bu arada.Ama Dark Knight Rises'i daha çok beğeniyorum mesela.
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Evren tırt derken sonuçta yeni kuruluyor tamam WB ağır geri zekalıda bu evren bir şekilde kurulacak. Gişe filmleri derken öbürleri zevkine mi çıkarıyor filmleri hepsinin amacı ticarı. Seninde söylediğin gibi her gişe yapan film iyi olmuyor. Belki adam beğenmedi derken o onu bağlar ama oran olarak neredeyse %90 civarında bir beğenilme söz konusu beğenmeyenlerin kendince bahanesi vardır(birde sırf beğenisi çok diye beğenmeyen tipler var her şeye terstir bu tipler ne beğeniliyorsa o beğenmez ne beğenilmiyorsa o beğenir gibi). WB salağının yapacağı en iyi şey solo filmleri çekmekti ama aceleyle sanki arkasında koşturan varmış gibi gidip bvs ardından jl yaptılar çek flash çek mm çek bir gl sonra yap jl'yi zaten çoğu kişi beğenicektir.
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Garibim DC?

    Tüm super kahraman filmlerine bak.Tüm marvel filmlerini toplasan acaba Batman 3'lemesinin yerini tutabilir mi?

    Ayrıca marvel çizgi roman evrenine sürekli reset atarken Dc nasıl iyi bir şekilde ilerliyor nasıl epik hikayeler yapıuor bakabilirsin.

    Dc her sene 4- 5 tane ana evrene dahil olan veya olmayan kaliteli animasyon filmleri yapıyor.Marvel ilk elle tutulur animasyon filmini bu sene yaptı.

    Dc ve marvel dizi ve animasyon dizilerine bakalım.Dc'nin animasyon dizisi young justice kadar izlenen ve kaliteli bir marvel dizisi var mı?(belki daredevil.o da iptal edildi zaten).Flash, arrow falan hic saymıyorum.Ben sevmesem de kaçınca sezonlarından gidiyor bakabilirsin zaten.

    O çok sevdiğiniz sinematik evreninde bile 20 den fazla filmi olan marvelın gerçekten guzel diyebileceğimiz 3,4 tane filmi varken Marvel>Dc ,garibim DC xd kafalarına girmeye pek gerek yok.Dc her yönüyle Marvel'dan çok daha önde.Marvel'ın birkac tane daha fazla hasılat elde eden filmi çekmesi bunu değistirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DC çok daha haşametlidir yahu.marvel cinematik evrende çok başarılı oldu yani Batman ve supermanler varken ıron-man'lerden kimsenin haberi bile yoktu
  • O değilde yiyecek değil içecek değil elle tutulacak bir şey değil psikolojik zevk için dünyadaki insanlar 1 milyar doları aşacak kadar bu filme para veriyor kısacık bir haz alıyor ve bitiyor. Bu milyar dolarları kazanan firmalar paraları nerelerde harcıyorlar acaba ? Hadi 300 milyon dolar maliyet olsa 700 milyon doları mazlumlara sıkılan kurşun amerikanın darbelerine finansman ordusuna silah vb vb bizleri bitiriyorlar kısaca. Gerçekten Türkiyede Türkiyeyi geç müslüman ülkelerinde bir kişide şöyle bir milyar dolarlık film yapamıyor. Dangal vs yapsada bu mazlum müslümanlara gitmiyor. Neyse konudan konuya gittik kısacası yazık bize çok gerideyiz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 5 Şubat 2019; 9:47:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haruncic3k

    O değilde yiyecek değil içecek değil elle tutulacak bir şey değil psikolojik zevk için dünyadaki insanlar 1 milyar doları aşacak kadar bu filme para veriyor kısacık bir haz alıyor ve bitiyor. Bu milyar dolarları kazanan firmalar paraları nerelerde harcıyorlar acaba ? Hadi 300 milyon dolar maliyet olsa 700 milyon doları mazlumlara sıkılan kurşun amerikanın darbelerine finansman ordusuna silah vb vb bizleri bitiriyorlar kısaca. Gerçekten Türkiyede Türkiyeyi geç müslüman ülkelerinde bir kişide şöyle bir milyar dolarlık film yapamıyor. Dangal vs yapsada bu mazlum müslümanlara gitmiyor. Neyse konudan konuya gittik kısacası yazık bize çok gerideyiz..
    Kesinlikle haklısın kardeşim
  • haberim bile yoktu vizyona girmiş gitmiş merak ettim

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.