Şimdi Ara

APU SORUNUM VAR Bİ EL ATAR MISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar forumda baya acemıyım umarım dogru yere dogru sekılde acmısımdır konuyu. sıstemımde gigabyte f2a88x-d3h board var ve amd a10 7850k ıslemcı kullanıyorum alırken bıraz cahıllıgıme denk geldı bu apu olayını bılmıyodum sımdı cogu oyunda vesaire sorun yasıyorum ekran kartım sapphire r9 270x dual x ve yeni bi sistem toplamayı dusunurken bi abim islemci ve anakartı degismemi onerdı sızce ne yapmalıyım eger kı degısmem gerekiyorsa bu sistemle hangi board veya islemci iyi gider yuksek performans alabılırım sımdıden tesekkur ederım.

YENI ANAKART OLARAK :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-crosshair-v-formula-z-990fxsb950-am3-ddr3-2400mhzoc-anakart.html?srt=PU#genel-bakis

İSLEMCI OLARAK:http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-8350-soket-am3-4ghz-16mb-onbellek-125w-32nm-islemci.html

bunları dusunuyorum ne dusunuyosunuz ?

KASA:cooler master rc-k350 600w atx

Ram: 2x4 hyperx beast ddr3 2133mhz cl11 xmp

Ekran KARTI : sapphire r9 270x dual x

Ssd: kingston 240gb v300 serisi sata 3,0 cache ssd okuma 450mb/ yazma 450mb

BU SİSTEMLE UYUM SORUNU YASAR MIYIM YASARSAM yeni PARCALAR NE OLABILIR SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

• most142 M kullanıcısına yanıt
    Anakart ve işlemci ile çözülür ekran kartı şimdilik yeterli.İntel sistem kur.Bütcen ne kadar?
  • bütçe sıkıntı değıl amd sistem kurmayı dusunuyorum eger gereklı olursa sıvı sogutucu da ekleyebılırım sısteme
  • Secimleriniz cok yanlis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu saatten sonra amd işlemci alınmaz.İleride pişman olacağın şeyler yapma.
  • *666* kullanıcısına yanıt
    nasıl yanlış ?
  • ne konuda pişman olurum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Her açıdan.Amd işlemcilerde çok geride kaldı.Oyunlarda çuvallıyor.
  • Kafadan butce sorunu yoksa amd alman yanlis
    270x gibi bir kart zaten elindeki islemcide sorunsuz calisir hepsi bosa alinir
    Hadi aldin o anakart gereksiz pahali 8350 970 ud3p fazlasiyla yeterli olur
    Sectigin kasa nispeten dar icindeki powerin verimi ve 12v kanali dusuk
    Sectigin ssd en sorunlu hizlari dusuk seri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne düşünüyosunuz peki kafanızda yeni bir anakart ve işlemci var mıdır sistemle uyum saglıycak
  • *666* kullanıcısına yanıt
    hocam haklısındır ancak şöyle bir sorum olacak su an kı anakrtım 2400 mhz ve ramler 2133 mhz attıgın anakart 2000 mhz her hangi bi sorun olur mu ?
    Bütceni söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.Ama mesela i5 4460 ve h97 pc mate alabilirsiniz.Bütceniz var ise i5 4690k ve z97 pc mate olabilir.
  • Olmaz 1866 uzeri her hiz fx islemcilerde biostan ayar gerekir xmp profili veya manuel ayarla o anakartta 2400 mhz ram bile calisiyor
  • hocam bütcem bu ikici soyledigine yetecek durumca 4690k ve z97. sıstemimin dıger parcalarını degıstırmeyecegım ıcın bı daha bı bakar mısın parcalara bu ıslemcı ve anakartla uyum saglyacaklardır degıl mı ? mesela anakart kasanın ıcıne olucak veya ssd falan uyumlu olucak ? bir de 600w psu var bu sıstem ıcın yeterlı mıdır yoksa 750w a gecmem gerekıyor mu sımdıden tesekkur ederım
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-pc-mate-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4690k-soket-1150-35ghz-6mb-onbellek-22nm-islemci.html
    Hiç bir sorun olmaz.600 watt psu yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 13 Eylül 2015; 21:00:05 >

• o işlemci o ekran kartını rahat kaldırır, sorun ne anlamadım
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    hocam sorun ıslemcı apu bu yuzden ekran kartını tam anlamıyla kullanamıyorum tarzı bı sonuc var ortada. bu apu mevzuları yenı cıkmıs heralde bılmıyodum ben de alırken bıraz sıkıntı oldu o yuzden :)
  • hocam yardımın için çok teşekkür ediyorum hemen bu ikiliyi araştırmaya koyuluyorum her şey için teşekkürler
    Bu ikili ile ileride oc.yapıp yoluna devam edersin.Pişman etmez seni merak etme.Hayırlı olsun şimdiden.
    o apu içerisindeki işlemci x4 860k, yani işlemci ile bir sorunun olmaması lazım.
    ekran kablosu anakarta mı yoksa ekran kartına mı takılı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.