Şimdi Ara

APU Sisten hakkında bilgili insanlara ihtiyacım varr :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bütçen düşük olduğu için AMD A10 7850K işlemcili bir APU sistem toplamayı düşünüyorum.Şuan ekran kartı alacak param olmadığı için bu işlemciyle ekran kartsız olarak oyunları bir süre low-medium arasında oynamayı düşünüyorum. Şimdi tamam güzel belli bir zaman oyunları lowda da olsa oynayabileceğim fakat ilerde elbette ki bu işlemci bana yetmiycek, bir ekran kartına ihtiyaç duyacağım. Sorum şu:

AMD A10 7850K işlemciyle beraber, yanına bir hd7850,hd7870, gtx660 ... Bu sınıf kartlardan birini alıp takarsam uyum problemi yaşar mıyım ? Ekran kartımı sıkıntısız kullanabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;

Bahsettiğin gibi APU işlemci şuan ki oyun piyasasına göre seni baya bir ileri atar. İleride ben ekran kartı almak istiyorum dediğin de de AMD ya da Nvidia firmalarının çıkarmış olduğu grafik kartlarının herhangi birisini alıp keyifle kullanırsın. Bildiğim üzere AMD Apu işlemcilerin içerisinde R7 250 serisi grafik yongası var ve ikinci bir R7 250'yi alıp takarak hibrik crossfire olarak kullanabiliyor hem frame artışı hemde yine ucuz yollu sistemini upgrade etmiş oluyorsun :) Bu sevindirici bir şey. Velhasıl 7870 de alabilirsin GTX 660 da. Ama sana bir tavsiyem olacak mevcut APU sistem kurup deneme şansım oldu ve özellikle dikkat ettiğim şey şuydu eğer Ram belleklerin 1600 MHZ ise oyun performansın bir miktar düşüyor. Şayet 1866 MHZ ise yükseliyor. Bütçene hangisi uyuyor ise en güzeli odur güzel kardeşim... Kendine iyi bak.

İyi günler.
  • msnhamdi M kullanıcısına yanıt
    Apu yanında öyle ekran kartları alınmaz.

Onun yerine Fx6300 yada Fx8320 alınır çünkü ikiside performansta 7850K'yı geçecektir.

Son olarak Apu'daki dahili ekran kartı ile o sınıf kartlar beraber çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

Apu yanında öyle ekran kartları alınmaz.

Onun yerine Fx6300 yada Fx8320 alınır çünkü ikiside performansta 7850K'yı geçecektir.

Son olarak Apu'daki dahili ekran kartı ile o sınıf kartlar beraber çalışmaz.

Aynen katılıyorum fx6300 + 7770 almanız daha mantıklı olur fm2 chipset suan upgradeye çok uzak ilerde fm2 guçlu işlemciler gelirse daha etkin olcaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.