Şimdi Ara

Apu Sistem Toplamalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düşük bir miktar bütçem var maksimum 1100 TL Kendi çapımda kelepir bir sistem topladım. HDD şuan kullandığım sistemde mevcut yeni aldığım sisteme transfer edeceğim.

Apu Sistem Toplamalı Mıyım?

Bu Sistemi almalı mıyım yoksa apu mu toplamalıyım hangisinde oyunlarda daha iyi bir performans alabilirim arkadaşlar?

• DDR4 cıktıgını goz onunde bulundurursak bu donemde DDR3 kullanan APU toplaman hic mantıklı degil.

Onun yerine i3+DDR4 lu bşr sisteme yonel nasolsa 360 almayı gozden cıkarmıssın.

Bakıyorumda bu sistem APU degilki zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaRdWaReMaNiaC -- 19 Mayıs 2016; 18:04:19 >
  • HaRdWaReMaNiaC H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu apu demedim zaten kendi çapımda topladığım bir sistem dedim. Bunun yerine apu mu toplamalıyım onu soruyorum ben.
  • emreb34 E kullanıcısına yanıt
    AMD A8-7600 X4 3.8 GHz Soket FM2+
    MSI A68HM-E33 V2 A68H FM2+ DDR3140
    KINGSTON HyperX Fury Black 8GB DDR3-1600MHz
    AEROCOOL VX Serisi (AE-VX400) 400W
    MSI N750Ti TF 2GD5/OC Gaming GeForce GTX 750 Ti

1050 tl eksenbilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreb34

Hocam ben bu apu demedim zaten kendi çapımda topladığım bir sistem dedim. Bunun yerine apu mu toplamalıyım onu soruyorum ben.

Toplamıs oldugun sistem guzelde 200Tl daha butce arttırıp işlemciyi i3 alsan daha iyi olurdu bence.
  • emreb34 E kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle ikinci ele yönelmelisin bu bütçeyle oradan daha güzel sonuçlar çıkar hem yeni nesil toplarsın sakın APU falan boşuna macera arama DDR3 devri bitiyor artık.
  • bence böyle daha iyi. Sonradan işlemci ve ekran kartı değişirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bristol ridge apuyu bekle bence hem işlemcisi daha iyi olacak hemde içindeki gpu hd 7850 seviyesinde olacak,pek çok oyunda yeterli gelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.