Şimdi Ara

AppStore ödeme yöntemi reddedildi. yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden hem free uygulamaları alıyordum geçen denemek için 1 dolarlık bir uygulama aldım dolayısıyla kredi kartı bilgilerimi girdim ve aldım.Bugün ücretsiz bir uygulama almaya çalıştım ama bana giriş yapmanız gerekiyor diyip kredi kartı bilgilerimi tekrar girmemi istedi.Kartımda şuan para yok o yüzden ödeme yöntemi reddedildi diyor.bugüne kadar hesabımı kredi kartıyla eşleştirmeden kullanıyordum tekrar o hale nasıl geri dönebilirm ?

• Aldigin bir uygulamanin odemesi yapilmamis..o sebepten kredi kartin kullanilabilir bir limite gecmeden, apple alacakli oldugu parayi senden almadan, ucretsiz uygulamalari dahil indiremezsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 8 Mart 2014; 15:02:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı bilgilerinide ayarlar appstore kullanıcı kimliğinden ödeme bilgilerine gir oradan hiçbirini seç onayla kredi kartını silersin ama apple senden parayı almadan huzurun olmaz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım arkadaşlar teşekkürler.Saçma bir sistemmiş aslında kredi kartımda limit yoksa uygulamayı indirmeme izin vermemesi daha güzel olurdu ama neyse uğraşıcaz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.