2.1 iPhone'a, iTunes üzerinden .ipa uzantılı applicationları yüklemeye çalışıyorum. Fakat bir türlü başaramıyorum.
Her seferinde "The application "X" was not installed on iPhone "Hasan" because it couldnt be verified." şeklinde bir hata alıyorum. (X dediğim herhangi bir applicaton adı)
Bunun çözümü nedir?
Veya bu .ipa dosyalarını telefonuma nasıl yükleyeceğim?
mobileinstallion dosyasını cracklenmişi ile değiştirmen gerekir
1) SSH into your iPhone/iPod Touch, navigate to the folder: "/System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework" NOTE: This is a FOLDER!!!
2) Backup the file "MobileInstallation", just rename it to "MobileInstallation.bak" or copy it to your computer
3) Copy the patched file (In the Crack folder) to "/System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework"
4) Set the permissions of the file to 775 NOTE: CHECK AGAIN THAT ITS 775 NOT 755 NOTE: CHECK AGAIN THAT ITS 775 NOT 777
5) Navigate to "/private/var/mobile/"
6) Set permissions to the folder "Applications" to 777 NOTE: Make sure reclusive is checked (meaning it sets all files within the folder to 777)
7) Navigate into the "/private/var/mobile/applications/" folder
8) Create a "Documents" folder in the "/private/var/mobile/applications/" folder
9) Set the permission to 777
10) Navigate to the root level
11) Navigate into the "/Applications/" folder
12) Create a "Documents" folder in the "/Applications/" folder
13) Set permissions to 777
14) Reboot iPhone/iPod Touch
15) Now download one free official app from the appstore
Yanlız dikkat et mobileinstallion dosyasının 2.1 olan versiyonunu değiştir yoksa alet sapıtıyor.
evet önce eski mobile mobileinstallion yedeğini al sonra değiştir aç kapa aletde sapıtma yoksa hayırlı olsun var sa hemen geri eski dosyayı yükle
ben bu ".app" klasorunu tam olarak nereye atıcagımı anlamadım ve itunes u acıp ordakı applıcatıons bolumune surukleyıp bıraktım ... oyunu yukledı fakat sımdı iphonedan sımgesıne bastıgımda ... "The application "Enigmo" cannot be opened" yazıyo ... bu problemın nası bı couzmu var acaba .. bastan baslattım telefonu olmadı ..
ben de 2.1 e yeni geçtim bende yapamıyorum.. birileri el atsın lütfen.....
cydia da 2.1 için mobileinstallion pack mevcut ordan kurun telefonu yeniden başlatın bu kadar.
_SiN_ appstore dan free herhangi bi oyun program yükle cihaza bi kaç dakika oyna düzelir.
quote:
Orjinalden alıntı: _SiN_
ben bu ".app" klasorunu tam olarak nereye atıcagımı anlamadım ve itunes u acıp ordakı applıcatıons bolumune surukleyıp bıraktım ... oyunu yukledı fakat sımdı iphonedan sımgesıne bastıgımda ... "The application "Enigmo" cannot be opened" yazıyo ... bu problemın nası bı couzmu var acaba .. bastan baslattım telefonu olmadı ..
Oyunları tele koyduktan sonra winscp veya benzeri bi programla /private/var/mobile/Library/Caches içindeki büyük boyutlu olan mobileinstallation dosyasını silmelisin. Her yeni oyun sonrası bunu tekrarlamalısın.
quote:
Orjinalden alıntı: mempa
quote:
Oyunları tele koyduktan sonra winscp veya benzeri bi programla /private/var/mobile/Library/Caches içindeki büyük boyutlu olan mobileinstallation dosyasını silmelisin. Her yeni oyun sonrası bunu tekrarlamalısın.
hadi ya bunu ilk defa okuyorum .. bı cok yere baktım arastırdım burası dahıl daha yeni bole bisi gordum ..sadece mobileinstallation dosyasının degıstırılmısını orjınalıyle degıstırmek yetmıyo mu ..
quote:
quote:
quote:
yetıyo arkadasım ben bu sekılde kullanıyom 4 sayfa oldu 1 gunde hiç sorunum yok hadi ya bunu ilk defa okuyorum .. bı cok yere baktım arastırdım burası dahıl daha yeni bole bisi gordum ..sadece mobileinstallation dosyasının degıstırılmısını orjınalıyle degıstırmek yetmıyo mu ..
quote:
quote:
quote:
hadi ya bunu ilk defa okuyorum .. bı cok yere baktım arastırdım burası dahıl daha yeni bole bisi gordum ..sadece mobileinstallation dosyasının degıstırılmısını orjınalıyle degıstırmek yetmıyo mu ..
Bende nedense olmadı, 2.1 yüklü bende buna uygun mobileinstallation'uda yükledim. App store'ye üye olup free oyun indirdim oynadım res attım ama yine "cannot be opened" sorunu yaşadım. Bu tür problem yaşayanlar için farklı bir öneri benim önerim.
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Selamlar,
2.1 iPhone'a, iTunes üzerinden .ipa uzantılı applicationları yüklemeye çalışıyorum. Fakat bir türlü başaramıyorum.
Her seferinde "The application "X" was not installed on iPhone "Hasan" because it couldnt be verified." şeklinde bir hata alıyorum. (X dediğim herhangi bir applicaton adı)
Bunun çözümü nedir?
Veya bu .ipa dosyalarını telefonuma nasıl yükleyeceğim?
pm attım...
merhabalar, cydia içinde bu paketi arıyorum fakat bulamadım. nasıl bulup yükleyebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: SiNaN33
cydia da 2.1 için mobileinstallion pack mevcut ordan kurun telefonu yeniden başlatın bu kadar.
_SiN_ appstore dan free herhangi bi oyun program yükle cihaza bi kaç dakika oyna düzelir.
cydiada değilde installerdaymış. yükleyip açıp kapattım, gayet başarılı oldu. teşekkürler.
1.1.4'e ipa'lar yüklenebiliyor mu?(ipod)
merhabalar, mobileinstallation dosyasini bir turlu bulamadim hem installerda hemde cydia icinde mobileinstallation i bulamadim. hala senkronize sirasinda bu sorunu yasiyorum. ne yapmaliyim eger mobileinstallation lazimsa nereden bulacagim? yada guvenli bir yontem varsa yardimci olur musunuz?
Burada 2.1 için olanı bulabilirsin. Yalnız dikkat etmen gereken şey, Winscp ile yüklemeden önce eskisinin ismini değiştirip yedek alman. 2.1 için olmayan dosyayı yüklersen cihazın açılmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: hbb2000
merhabalar, mobileinstallation dosyasini bir turlu bulamadim hem installerda hemde cydia icinde mobileinstallation i bulamadim. hala senkronize sirasinda bu sorunu yasiyorum. ne yapmaliyim eger mobileinstallation lazimsa nereden bulacagim? yada guvenli bir yontem varsa yardimci olur musunuz?
Arkadaşlar bi problemim var. itunestan programları yüklüyorum, oyunlar da yükleniyo ama masaüstünde oyun simgesi çıkmıyor. Neden olabilir. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. 2.2. jail break, mobil installation yapılmış....
Aynı sorun bende de var :( Yükleniyor gibi oluyor ama yüklenmiyor :(