Şimdi Ara

Apple, watchOS 4'ü sahneye çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yıllık geleneksel Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı WWDC 2017, San Jose'deki açılış konuşmasıyla başladı. Cupertino merkezli teknoloji devi ilk olarak yeni watchOS 4'ü duyurdu. Apple Watch için geliştirilen yeni işletim sisteminin en önemli noktalarından biri Siri ile entegre olarak gelmesi.

     

    Şirket böylece kullanıcıların bileğine bir sesli asistan getirdiğini iddia ediyor. Yeni watchOS 4, geliştiricilere Pazartesi gününden itibaren önizleme formunda sunulacak ve bu sonbaharda tüm kullanıcılara bir yükseltme olarak gelecek.

     

    Ayrıca Bkz.iOS 11 karşınızda
    WatchOS 4 güncellemesini duyuran Kevin Lynch, yeni sürümün kullanıcıların görmek isteyebilecekleri bilgileri otomatik olarak gösterecek şekilde geliştirildiğini vurguladı. Şirket ayrıca yeni Siri Watch Face'i tanıttı. Siri tabanlı saat yüzü ile kullanıcılar bileklerini her kaldırdıklarında makine öğrenimi sayesinde yeni bilgiler görecekler. Etkinlikte Apple, aynı zamanda yeni Apple Watch dock'u da sergiledi.

     


    Apple, Siri Watch Face'in dışında, daha az bilgi ve daha fazla grafik seven kullanıcılar için "Kaleidoscope Face" de dahil olmak üzere iki yeni saat yüzü daha duyurdu. Mickey ve Minnie Watch yüzlerinden sonra, Apple şimdi Woody, Jessie ve Buzz Watch yüzleri gibi Toy Story karakterlerine sahip.

     

    watchOS 4, fitness meraklıları için ulaşılan her hedefte kutlama animasyonları ile kişiselleştirilmiş Aktivite bildirimleri sunacak. Şirket, yüzme, yüksek yoğunluklu ara egzersiz gibi görevler için Workout algoritmalarını geliştirdiğini ve artık tek bir oturumda birden çok egzersizi de desteklediğini belirtti.

     


    İşletim sistemi ayrıca bu sonbaharda satışa sunulacak olan Apple Watch uyumlu spor ekipmanları ile NFC üzerinden çift yönlü veri senkronizasyonu da sağlayacak. WatchOS 4, AirPod deneyimini büyük ölçüde iyileştirecek yeni bir Müzik uygulamasına sahip oluyor. Böylece Apple Müzik tarafından önerilenler de dahil olmak üzere birden fazla çalma listesini senkronize edebilecek.







  • Hani şeker ölçecekti bu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdf_13

    Hani şeker ölçecekti bu?

    Yazilimla seker olcmesini mi bekliyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdf_13

    Hani şeker ölçecekti bu?

    Apple watch 3te sanırsam getirecekler o özelliği. donanımsal bir sey cunku yazılımı ile olacak bir durum değil.
  • yenisini tanıtmalarını bekliyordum

  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    Eylul keynote'da olur o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    yav çayınızı şekersiz içerseniz zaten şeker sıfır çıkar ölçmeye gerek yok , şekeri azaltın şekeri ..

  • Apple kare tarzinda saat yapacagina Saglik ölcümlerine dayali Fitness Kolbandi yapsa idi ve saati yuvarlak dizaynda hos tasarimli birton ivir zivir uygulamasi olmayan basit ama kullanisli ve uzun pil suresi sunan bir saat cikarsaydi diyorum, daha iyi yapmazmiydi. AppleWatch4. Nesil olmus 1. nesilden gözle ayirt edilemiyor. Tasarim yönünden Samsungun eline su dökemez saat konusunda. Zaten birgun anca pili giden bir saatte kim pokemon oynar? birton kullanilmayacak gereksiz programlar var. Bunun yerine vucut ve saglik olcümlerine odakli olmaliydi. Takdir ettigim tek yönü su gecirmez olusu, Apple urunlerini sanirim sadece telefonda tercih edecegim Macbookda olabilir ama saat konusunda degil.

    Tasarimlara baktigimda, degismeyen tek sey Applein tasarimlari sözü geciyor aklimdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.