aklımı karıştırdı ben tasarım olarak gram sevmiyorum kalın kocaman rahatsız edici bir saat vibei alıyorum o kolumdayken uyuyamam mesela evde direk çıkartırım o yüzden watch9 alacaktım amerika her neyse watch9 amerikada 430 dolar ultra 2 de 800 dolar şimdi ultra 2 tr de 40k ben 21k ya almış olacam yarı fiyatına yani üstüne cellurar da oluyor hemde falan kararsız kaldım mantıklı olan Watch ultra 2 almak mı ? aptallık mı olur watch9 almak ? tr de alıcaksan watch9 alırım mesela |
Apple Watch ultra 2 almak

-
-
Cellular'ı kullanabilmek için imei kaydı yapılması gerekiyor diye biliyorum, yani onun kaydını yaptıracaksanız Amerika'dan almanın bir fiyat avantajı yok. Bunu bir kenara bırakırsak da bence para içinde yüzmüyorsanız ultraya çıkmaya gerek yok.
-
20k imei kaydı
Taksit olmayacak
Apple tr bakmıyor 1 yıl sadece yetkili servislerde garanti (iphone’larda böyle en azından)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanmayız dayıquote:
Orijinalden alıntı: Aklı SelimCellular'ı kullanabilmek için imei kaydı yapılması gerekiyor diye biliyorum, yani onun kaydını yaptıracaksanız Amerika'dan almanın bir fiyat avantajı yok. Bunu bir kenara bırakırsak da bence para içinde yüzmüyorsanız ultraya çıkmaya gerek yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Watch Ultra 2 almak daha mantıklı çünkü hem daha büyük ekranı var hem de bataryası daha çok dayanıyor. Bir de imaj açısından da daha güçlü duruyor. Çoğu insan imaj için alıyor zaten. Dalış yapan arkadaşım var. Garmin kullanıyor. Ultra güzel mi diye sordum ona. Tüpüyle iletişim kuramıyormuş Ultra. Garmin kalan oksijen seviyesini gösteriyormuş. Gördüğüm Ultra sahipleri spor yapmayan insanlardı hep.
-
Vazgeçtim hocam ya ben fiyat farkı fazla diye işi mantıki düşünüyordumda ürünü rahat kullanamayacaksam bir mantığı yokki ince güzel tasarımlı olan varken kalın kaba bir saati daha uyguna gelecek diye takmaya gerek yokquote:
Orijinalden alıntı: scientiaWatch Ultra 2 almak daha mantıklı çünkü hem daha büyük ekranı var hem de bataryası daha çok dayanıyor. Bir de imaj açısından da daha güçlü duruyor. Çoğu insan imaj için alıyor zaten. Dalış yapan arkadaşım var. Garmin kullanıyor. Ultra güzel mi diye sordum ona. Tüpüyle iletişim kuramıyormuş Ultra. Garmin kalan oksijen seviyesini gösteriyormuş. Gördüğüm Ultra sahipleri spor yapmayan insanlardı hep.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X