Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
34.529
Cevap
770
Favori
1.806.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba herkese,


    aw 6 alacağım. daha öncesinde 3 ve 5 kullanmıştım.

    Bileklerim çok kalın değil 40mm çok mu küçük durur sizce?

    ayrıca apple'ın sitesinden aldığımızda iade konusunda sorun yaşar mıyım?

    çünkü hemen hemen piyasada fiyatlar çok yakın, sadece gurgencler'de 200 tl daha ucuz.

    açıkcası nerden alayım bilemedim.


    bir sorum da aliexpres'de Hellary strap store'dan ( https://www.aliexpress.com/store/910445065?spm=a2g0o.cart.0.0.39a13c00KPFg3t ) daha önce alışveriş yaptınız mı? güvenilir bir satıcı mıdır?


    teşekkürler





  • cio35 C kullanıcısına yanıt
    Apple store fiziksel ya da internet mağazasından satın alırsanız 14 günlük süre içinde iade ile ilgili bir sorun yaşamazsınız. Bu kıstas önemliyse diğer mağazalara pek bakmayın derim. Önemli değilse hepsiburada gibi internet sitelerinde 400₺’ye kadar uygun fiyat yakalayabilirsiniz. Her zaman olmuyor ama devamlı takipte kalmanız lazım. Mesela Ekim’de 3644₺’ ye düşmüştü.
    Bence 44 mm alın, devamlı ekranını kullanacağınız bir alette büyük ekran daha kullanışlı olacaktır. Sonuçta bu saati bir aksesuardan çok teknolojik alet olarak alıyorsunuzdur muhtemelen.
    AliExpress’te elitewatch satıcısı vardı güvenilir olarak ama kapandı sanırım. Daha önce alan arkadaşlar vardı.
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Aliexpress den elitewatch dan aldığım ekran koruyucuyu 2 haftadır kullanıyorum kenarları oval ve atma olmadı. Önceden ipg alıp çöpe atmıştım ama bu ürün baya hayat kurtarıcı oldu tavsiye ederim.

  • cio35 C kullanıcısına yanıt
    Son sorunuzu yanıtlayayım. Dediğiniz satıcıdan 8 tane kordon siparişim yolda birkaç güne gelir. Ben satıcıda bir problem görmedim. Ayrıca 115 liralık ürünü geçince kargoyu bedava yapması da benim için tercih sebebi oldu.
  • Bende bügün Hellary strap mağazasından 10 adet kayış aldım bakalım geldiğinde burada kalitesini paylaşırım




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hana-MicHi__

    Son sorunuzu yanıtlayayım. Dediğiniz satıcıdan 8 tane kordon siparişim yolda birkaç güne gelir. Ben satıcıda bir problem görmedim. Ayrıca 115 liralık ürünü geçince kargoyu bedava yapması da benim için tercih sebebi oldu.

    sipariş 115'i geçince otomatik olarak mı kargo sıfırlandı siz mi talep ettiniz?

  • Digi_think D kullanıcısına yanıt
    Otomatik olarak düşüyor
  • https://www.akilliphone.com/incele/baseus-apple-watch-4-5-44mm-3d-kavisli-tempered-kirilmaz-cam-koruyucu-101399


    ekran koruyucu bulabılırsenız bundan alın.. yaklasık 1 yıldır kullanıyorum en ufak bır hava kabarcıgı bıle yok

  • Merhaba , bende apple watch alma arifesindeyim Apple Watch Se 44mm ile Apple watch 5 44 mm arasında kaldım apple watch 5 alınır mı ? Güncelleme ve donma kasma gibi bişeyle karşı karşıya gelebilme imkanım var mı ?
  • makbalik M kullanıcısına yanıt
    Alınır tabiiki ama seri 6 ya gelen bazı indirimler oluyor zaman zaman ayrı yerlerde. Seri 6 fiyatlarını takip edip birazda seri 5'ten daha fazla vermek çok daha mantıklı.
  • Mesmerist kullanıcısına yanıt

    Kaç paraya geldi link atabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makbalik M kullanıcısına yanıt
    AOD ve EKG önemli değilse se alın en azından biraz daha gelişmiş özellikler var. Her zaman açık altimetre, daha iyi mikrofon vb.
  • H.M. kullanıcısına yanıt
    Aod ve ekg hiç önemli değil o zaman tercihimi se’den yöne kullanacağım teşekkürler.
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    Tercihimi se’ den yana kullanacağım ama cevabınız içinde teşekkürler indirimleri takip edeceğim :)
  • badcrow B kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ürünleriniz geldiğinde Leather Loop için sizden yorum bekliyorum. Sırf şu resimdeki gibi olmadığından güvenemedim ve almadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Apple Watch alacağım hangisi tavsiyeniz olur ilk defa alacağım.

  • Heimdall.. kullanıcısına yanıt

    haftasonu 2şer saat yürüdüm. ancak koşmadım. Saati koluma şu ana kadar bağlamadığım kadar sıkı bağladım. Öncekilerde bileğimde hareket ediyordu kolayca. Yani saniyelik kesintiler olduysa bilmiyorum ama çok sık baktım saate. bu sefer hiç ölçmemezlik yapmadı. yarın bu sefer koşarak deneyeceğim.

  • arkadaşlar herkesin malı en değerli, kullandığınız cihazın en çok tercih edilmesini istediğinizi biliyorum ancak yanlış yönlendirmeler görüyorum.

    siz beğenip se almış olabilirisiniz de seri 5 varken insanlara se aldırmanın mantalitesini cidden kavrayamıyorum. bakıyorum saatin donanımı ve kullanımı hakkında çok az bilgi sahibi olan, sürekli soru sorup yardım isteyen dostlar bu konuda yönlendirmeler yapıyor yapmayın.

    tamam siz aldınız güzel de se dediğinizin chipset i mi iyi seri 5ten de 5 alacak adama se aldırıyorsunuz? aynı çipset + ekg + aod ve ekran donanım sorunları olmayan bir cihaz seri 5. se nin tek artısı fiyatı olabilir o da 300 lira falan. ha imkanı olmayan se alsın da sürekli açık altimetre için se aldırmak nedir? söyleyin sürekli altimetre nedir ve ne işinize yarıyor? dağcı mısınız? dağcıysanız apple watch la dağa çıkılmayacağını da bilirsiniz. seri 4 de bile altimetre mevcut. zaten bilgisini veriyor.

    ekg gibi aod gibi major özellikler yerine parası olan adama se aldırmaya çalışmak. yapmayın, alabilen iyisini alsın...




  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    hocam aod konusunda haklısınız kullanacaklar olabilir (ben aw5 alsam da kapatacaktım şarj yemesinden ötürü) ama ekg için o kadar fiyat farkı gereksiz. hızlı çalışan bir teknoloji değil 10-15 saniye boyunca parmağı digital crownda tutmak gerekiyor. SE almak insanları yanlış yönlendirmek değil ve bu arada 500den fazla fiyat farkı var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 4 Ocak 2021; 20:6:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    hocam dünyada 15 saniyeden hızlı ekg çekebilen bi alet yok henüz. sonuç olarak se nin seri 5e göre donanımsal bir artısı yok. fiyat olarak avantajlı amacı da o zaten.

    aod olması başlı başına major özellik. bugün kullanmasan da ekg de önemli özellik. kullanılmasa da her türlü bunlar major özellikler.

    demem o ki maddi düşünecekler zaten se alsın da seri 5 mi iyi se mi deyince se deniyor. benim demek istediğim bu. çipset aynı ve eksik donanıma sahip bi cihaz se. bunun dışında güzel. bütçesi kısıtlı olup ekg ve aod kullanmayacaklar se alsın. bütçesi düşük olup ekg önemli diyenler seri 4 alsın. se seri 4’ün rakibi ve onun update versiyonu gibi seri 5’in değil.
  • 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.