Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bluemoon , cem2016 , CCaGDaSS , bilisimsel Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil3 iOS
5 sn
37.617
Cevap
824
Favori
2.019.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bekleme sonucunda seri 2 uzay grisi ile aranıza bende katıldım. Teknosa ceosuna konuyu ulaştıramamış olsam muhtemelen hala bekliyor olurdum :D

Şuan kurcalıyorum saati, konunun mesajlarında geriye doğru giderek tavsiyelerinizi deneyeceğim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

Uzun bekleme sonucunda seri 2 uzay grisi ile aranıza bende katıldım. Teknosa ceosuna konuyu ulaştıramamış olsam muhtemelen hala bekliyor olurdum :D

Şuan kurcalıyorum saati, konunun mesajlarında geriye doğru giderek tavsiyelerinizi deneyeceğim:)

Hayırlı olsun saatiniz. güle güle kullanın olumlu yada olumusuz tecrübelerinizi paylaşın bizlerle
  • Ben gayet memnunum.

İlk gün şarj ettim (Pazartesi akşamı) ve kapattım. Salı sabahından beri geceleri uykudayken kapatmak suretiyle (6 - 8 saat kadar) 3. gününü bitirdi ve kalan şarj %9.

iPhone kullanımını gerçek anlamda pratikleştiriyor. Kalp atışı ölçümü gayet başarılı. Aktivite sistemi çok çok iyi. Havalar bu ara rüzgarlı ve soğuk gittiği için yürüyüşlere ara verdim. Biraz ısınınca antrenman uygulamasını da kullanacağım.

Aldığıma pişman etmedi açıkçası. Ben ilk çıktığı zaman (tabii ilk özellikleri ve batarya konusunu düşününce) ne gerek var diye düşündüm. Ancak Watch 2 gayet başarılı. Tüm tereddütlerimi boşa çıkarttı diyebilirim.

Artık geriye kalan kısmı saatin keyfini çıkartmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk izlenimlerimi yazayım dünden bu yana;
    1- Gelen emailler, whatsapp mesajları gibi mesajları tek bir hamle ile kolumu çevirince görmek büyük kolaylık. Benim en çok işime yarayacak nokta bu aslında,
    2- Şarj konusu dünden şu saate kadar %70e düştü, 2 gün gider diye düşünüyorum rahat şekilde. Birde ben yeni almış olmanın heyecanıyla çok kurcalıyorum şuan ona rağmen iyi gitti,
    3- Vakit buldukça yürüyüş yapan biriyim. Bununla ilgili özellikle sormak istediğim bir konu var. Günlük yürüyüş için hedefler koyabileceğim, aynı zamanda ana ekranda nekadar adım attığımı görebileceğim bir uygulama var mı ? Healtview uygulamasını kurdum ama çok sağlıklı gibi gelmedi bana. Gps adımsayar çok mantıklı değil sanırım. Araba ile gittiğim mesafeyi de adım olarak ekliyor :D Birde özellikle 1 saat oturduğum yerde kalınca beni uyaracak falan bir uygulama arıyorum. Varmı bildiğiniz ?

Uygulama listesi biraz kısıtlı, onlarda gelişince çok daha iyi olacaktır. Şahsen apple watch bu beklentilerimi şuan için karşılıyor benim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

İlk izlenimlerimi yazayım dünden bu yana;
    1- Gelen emailler, whatsapp mesajları gibi mesajları tek bir hamle ile kolumu çevirince görmek büyük kolaylık. Benim en çok işime yarayacak nokta bu aslında,
    2- Şarj konusu dünden şu saate kadar %70e düştü, 2 gün gider diye düşünüyorum rahat şekilde. Birde ben yeni almış olmanın heyecanıyla çok kurcalıyorum şuan ona rağmen iyi gitti,
    3- Vakit buldukça yürüyüş yapan biriyim. Bununla ilgili özellikle sormak istediğim bir konu var. Günlük yürüyüş için hedefler koyabileceğim, aynı zamanda ana ekranda nekadar adım attığımı görebileceğim bir uygulama var mı ? Healtview uygulamasını kurdum ama çok sağlıklı gibi gelmedi bana. Gps adımsayar çok mantıklı değil sanırım. Araba ile gittiğim mesafeyi de adım olarak ekliyor :D Birde özellikle 1 saat oturduğum yerde kalınca beni uyaracak falan bir uygulama arıyorum. Varmı bildiğiniz ?

Uygulama listesi biraz kısıtlı, onlarda gelişince çok daha iyi olacaktır. Şahsen apple watch bu beklentilerimi şuan için karşılıyor benim

Yürüyüş için kendi aktivite uygulaması gayet güzel telefonsuz çalışması açısından ama GPS açar
    genel anlamda tüm gün attığınız adımları sayma işini zaten saat devamlı yapıyor. ama ana ekranda adım sayısını toplam kaç km olduğunu görmek istiyorsanız "StepsApp" uygulamasını saate ve telefona yükleyebilirsiniz Telefondan bağımsız çalışır saat yüzünde de adım sayısını gösterir.
    1 saat hareketsiz kalındığında saatin kendi özelliği var zaten bunu yapıyor. ayarlardan açabilirsiniz.

• seri 2 saatim şarjı su gibi gitmeye başlamıştı, yukarda yazmıştım, sıfırlama işlemi yapacaktım, yüklediğim programlardan stepsapp diye programı kaldırdım şarjı düzeldi, artık ondanmıdır bilemedim, gece sarjdan cekiyodum sabaha %100den %85 kalıyodu, şimdi ise aynı şartlarda %100 den %98 kalıyor. inanılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

seri 2 saatim şarjı su gibi gitmeye başlamıştı, yukarda yazmıştım, sıfırlama işlemi yapacaktım, yüklediğim programlardan stepsapp diye programı kaldırdım şarjı düzeldi, artık ondanmıdır bilemedim, gece sarjdan cekiyodum sabaha %100den %85 kalıyodu, şimdi ise aynı şartlarda %100 den %98 kalıyor. inanılmaz...

Eyer ondan ise kötü, çünkü onun gibi telefona bağlanmadan kendi başına adımları güncel olarak saat yüzünde tutabilen başka bir uygulama bilmiyorum. Sizin bildiğiniz var mı bunun gibi bir uygulama?
  • efesb kullanıcısına yanıt
    HEALTVIEW

• quote:

Orijinalden alıntı: kernell

HEALTVIEW

https://itunes.apple.com/us/app/healthview-your-health-fitness-data-dashboard/id1020452064?mt=8

Telefondan bağımsız şekilde eşleşme ihtiyacı duymadan adımları güncel olarak sayıp ekranda gösterebiliyor mu bu? Program gayet detaylı güzel birşeye benziyor.

• iyi akşamlar apple watch 2 38 mm. Sadece 3 günlük. kullanamadığım için satıyorum. İstediğim fiyat 1150 tl. İlgilenenler pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Baglantiyi kesip simdi denedim evet sayiyor. Stepapp kendi saydigi icin dogru olcum vermiyor genellikle. Healtview saatin kendi verilerini aldigi icin hesaplamalarda tutarsizlik olmuyor. Hem de neredeyse tum verileri saat arayuzune ekleyebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kernell

Baglantiyi kesip simdi denedim evet sayiyor. Stepapp kendi saydigi icin dogru olcum vermiyor genellikle. Healtview saatin kendi verilerini aldigi icin hesaplamalarda tutarsizlik olmuyor. Hem de neredeyse tum verileri saat arayuzune ekleyebiliyorsun.

teşekkür ederim. Güzel uygulama ozaman saat arayüzünde de güncel tutuyorsa bu çok iyi. Pil tüketiminde dikkatinizi çeken ekstra bir harcama hissettirmiyor değil mi?
    Saatin kendi verilerini kullandigindan dolayi sarja etkisi yok. Ayri hesaplama metodu yok. Zaten applein izni geregi 15 dk da verileri otomatik revize ediyor. Ama saat arayuzunde ki gosterdigi veriye tiklarsan hemen guncelleme yapiyor.

• kernell kullanıcısına yanıt
    Aslında uygulamanın çalışma prensibi "stepsapp" ile aynı o da saatin kendi özelliğinden alıp yazıyor ve yine aynı şekilde saatte 4 yani 15dk bir saat arayüzündeki sayısı güncelliyor. Ama arkadaşın pil konusunda yukarıda yaptığı yorumdan dolayı şaşırıdım programı kaldırınca hızlı pil tüketimi düzeldi yazmıştı. ( ama tam ondan mıdır bilmem)
    Stepsapp programinda live steps counting ozelligi var. Saatten ve telefondan bagimsiz calisiyor. Hem saatin hem telefonun hem de kendi saydigi adimlari birlestiriyor. Sarji o yuzden cok harciyor. ben bir ara kullandim. Duzgun hesaplama yaptigini gormedim. Normlden fazla adim attigimi gosteriyor. Bende healtview programini kesfettim. Sildim stepsappi

Bu detayı bilmiyordum teşekkür ederim.
    Tavsiyeniz üzerie healtview programını ben de yükledim. Bana da sanki healtview, adımları daha çok gösteriyor gibi geldi. Batarya kullanımı stepsapp tan daha az. Denemeye devam ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayugur kullanıcısına yanıt
    Bir süre denemeleriniz ardından bizimle düşüncelerinizi paylaşırsanız seviniriz.
    Yalnız buarada şöyle bir detay var, neticede hangi 3. parti uygulamada olursa olusun saatin hareket sensöründen çıkan veriyi kullanıyor hatta apple ın izini dışında birşey yapamıyor. Dolayısıyla saatin kendi hareket halkasınında yer alan adım ve mesafe ile aynı rakamı gösteriyor. Bunların tek espirisi apple ın okadar saat arayüzü içinde bir tane bile adımları ve mesafeyi gösteren bir arayüzü olmadığından göstermeleri.
  • bayugur kullanıcısına yanıt
    Imkansiz. Saatin kendi sensorunun hesapladigi veriyi gosteriyor. Stepsapptaki gibi live step counting ozelligi yok. Sadece raporlama yapiyor. Soyle farklilik olabilir. Telefonunda adim sayari aciksa verileri okumada hata yapiyor olabilir. Ben telefonun kendi sensorlerini saglik kayitlarina veri yazmasini engelledim. Saat olduktan sonra gereksiz cunku. Saat hep takili. Telefon gibi degil

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 21 Mart 2017; 23:54:37 >

Dediğiniz doğru olabilir fakat telefonun fitness takip özelliğinin açık bile olsa verileri alacağı kısımda öncelik saatte olduğu sürece saatten kayıt yapması ve mesela saatti şarj için çıkardınız koydunuz kenera ozamanda otomatik olarak telefondan kayıt yapması gerek. Mantıken böyle olması gerekiyor. Bunu deneyerek görmek gerek tabi.
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.