Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.389
Cevap
822
Favori
1.992.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15891590159115921593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam dieselin büyük saatlerini ben de kullandım çok, ama hani bunlar akıllı saat bir de yuvarlak tasarım değil ya bilemiyorum tabi.

• Bence fiyat hatasiydi, saniyelik gorundu ve gitti.. Tg kanallarina veya foruma da dusmedi bahsedilen 45mm ve ultra.. Muhtemelen kimse alamadan duzeltildi.. Cunku bu olay yasandigi sirada hic bir apple urunu yoktu saticida satista.. Su an satistalar hepsi ve hepsi yuksek fiyatta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Watch Ultra cihazım var ama iphone umu sattım Androide geçtim. Ultramı bağımsız nasıl kullanırım ipadde güncelleme yapılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mm falan yapar bence.

bende watch ultra kullanıyorum. şu boyut bana ideal geliyor. bende büyük ekran seviyorum ama bu yeterli yani.

• Trendyol üzerinden satıldı arkadaşlar.Fiyat hatası değil çünkü ara ara trendyol bu tarz kısa süreli kampanyalar yapıyor.Takip etmekte fayda var.

1 adet 45mm 8. seri satın alabildim ve aynı gün kargoya verildi.Şuan dağıtımda gözüküyor :)

@Albatros D.III Fazıl Bey @Evren7 @eapantherea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMan-- -- 2 Haziran 2023; 10:14:10 >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

Ben aldım hocam 45 mm starlight rengini. Kargoda su anda. 8200 TL'den

Kılıf ve ekran koruyucu tavsiyeniz varsa sevinirim yardımcı olursanız. Kılıf olarak spigenlere baktım ama kaba duruyor. Kibar bir model bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataybas -- 2 Haziran 2023; 10:15:30 >
  • Şunun şarjıının 20 gün gidenini yapamadılar 1 gün giden şarjına rağmen bu kadar çok kolda görüyorum şarjı 4 saat gitsede alırlar marka satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 2 Haziran 2023; 10:18:23 >
  • NextMan-- kullanıcısına yanıt

yurtdışı olmasın...Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• Evren7 kullanıcısına yanıt

İmkansız diyeceğim de Türkiye'de her an her şey olabiliyor. Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] %99.9 yurtiçi kocaman Apple Türkiye garantili yazmışlar. Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

fiyat yanlış yazılmıştır bence. yada sevabına o fiyattan satıyor. bilemiyoruz artık.Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• Modellere hakim olan arkadaşlar ne tavsiye de bulunur eşim almak istiyor makul olan model nedir birazda fiyat açısından.

yurtdışı çıksa trendyola yedirirler onu :D

• merhaba, Apple Watch Series 8 GPS 45mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Band - Regular - MNP13TU/A saatimi satmayı düşünüyorum. D&R internet sitesinden 22 mayısta aldım apple Türkiye garantilidir. 14 günlük cayma hakkım var ama sonuçta kısa süre de olsa kullandım. iade etmek tam içime sinmiyor. yoksa kutu açılmış almayız deseler bile tüketici hakem heyetinden lehime sonuç alırım. ama içime sinmediği için yapmak istemiyorum. üründe hiçbir sorun yoktur. kutu içindeki kordon haricinde ayrıca 45 mm Gece Yarısı Spor Loop kordon da var. bunu apple storeden aldım. ayrıca amazondan aldığım jetech ekran koruyucu da mevcut. benim adıma fatulıdır. kendi adına fatura takıntısı olmayıp daha uygun fiyata almayı düşünen olursa mesaj atabilir. istanbul içi elden de görüp alabilirsiniz. teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerturk -- 3 Haziran 2023; 9:4:40 >
  • nerturk kullanıcısına yanıt

22 mayısta ne kadara almıştınız hocam? Neden faturasız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 2 Haziran 2023; 12:43:7 >
  • boras06 kullanıcısına yanıt

Apple watch u beni hareket etmek için zorlasın , yaşıma bağlı sağlık verilerini takip edebilmek niyetiyle ve birazda aksesuar olarak kullanmayı sevdiğim tercih ediyorum.

Seri 6 ile 7,8 arasındaki ana fark ekran büyüklüğü ve 8 serisinde ısı ölçüm ve kaza algılama sensörü. Ekran 7 ve 8 serisinde 6 ya göre daha albenili ama bana göre illa olması gerekli değil.

Fiyat açısından en uygun olan Se2 ile 6 ve 7 serisine göre oksijen ölçümü ve daima açık ekrandan vazgeçmiş oluyorsunuz, 8 serisi için bunlara ilave olarak ısı ölçümü geliyor sanırım,

Sıfır ve uygun fiyat istiyorsanız SE2 tek yön,

Ekran büyüklüğü konusu çoğu zaman karar vermeyi zorlaştırır, bilek çevre ölçüm 18 cm olmasına rağmen 40-41 mm olan kasa kullanımı çok daha konforlu geliyor, 16 cm ve altında çevre ölçüsüne sahip kişilerin küçük kasa kullanmasını konfor ve estetik açısından tavsiye ederim ama büyük kasa kullanarak keyif alıyorsanız bilek ölçünüz kimseyi ilgilendiren bir konuda olamaz.

• Tavsiye edeceğiniz ekran koruyucu var mı arkadaşlar

• Evren7 kullanıcısına yanıt

güle güle kullanın hocam.

• BlackEagle kullanıcısına yanıt

faturasız değil yanlış anlaşılmasın. kendi adıma faturalı olup bütün herşeyi eksiksiz sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerturk -- 2 Haziran 2023; 14:55:18 >
  • Biraz pahalı olsa da bu gibi pahalı ürünleri Apple Amazon ve Troy’dan almaya bakın beyler garanti konusunda çok sıkıntı yaşatıyor diğer siteler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 15891590159115921593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.