Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1518. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
37.772
Cevap
823
Favori
2.078.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baylar selam en güzel se modeli aşağıda bıraktığım model mi ? İlk defa apple watch alacağım se tavsiye eder misiniz ekg kandaki oksijen vs önemi yok benim için.Arama sms olsun yeterli ne dersiniz.

Bu saatte arama yapma ve mesaja cevap verme var mı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 10 Şubat 2023; 17:28:10 >

PanzerGlass™ Apple Watch 7/8 45 mm ekran koruyucu - Apple Watch Series 7/8 45 mm için koruma kılıfı - Apple Watch 7 için sertleştirilmiş camdan çizilmelere ve darbelere karşı koruyucu kılıf, siyah
    amazon
    PanzerGlass™ Apple Watch 7/8 45 mm ekran koruyucu - Apple Watch Series 7/8 45 mm için koruma kılıfı - Apple Watch 7 için sertleştirilmiş camdan çizilmelere ve darbelere karşı koruyucu kılıf, siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3MLN87T?ref_=cm_sw_r_ud_dp_0Q752YQ3JDFDDFYXFNRS

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar apple watch 8 45 mm için Link ekran koruyucu almıştım fakat amazon siparişimi 1 hafta sonra iptal etti. Stoklarda ürün kalmamış.Bu ürün gibi tavsiye edeceğiniz ekran koruyucu var mı acaba?

• covert kullanıcısına yanıt

hocam ultra zaten kaba bir saat olduğu için bunu kullanmak istemedim, kasa titanyum olduğundan çok bir tereddütüm yok, ne olur ne olmaz diye tempered glass taktım. bunuda tercih edebilirsiniz. ürün açıklamasından sertleştirilmiş cam yazıyor yanlış görmüyorsam.

• RAY VELCORO68 kullanıcısına yanıt
    Ola ki yanlış uygulama yaparsanız ya da toz vs olursa atmayın. Sabunla yıkayıp tekrar ıslak bir şekilde uygulama yapabilirsiniz. Ben yaptım Gayet güzel geri yapışıyor

• mstfrslan M kullanıcısına yanıt

Türkiyeye gelmiştir belki diye düşünmüştüm hocam

Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Bu kılıftan alıp kullanan var mı? Dokunmatik hissi yan butonlar vs nasıl bir kullanım deneyimi var acaba?

• Nomad Sport Band gerçekten çok güzel. Kesinlikle Apple silikondan daha kaliteli ve sıcakta giyilebiliyor fazla terletmiyor. Apple Leather Link i zevkle kullanıyordum çelik seri 4 te ama şimdi fazla kullanacağımı sanmıyorum. Bu kayış ultra ile çok iyi gidiyor bence.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Bastien kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef. Nomad sitesinden alabilirsiniz ama Türkiye ye yollamıyor artık. Önceden yolluyordu. Ancak Amerika daki Türkiye ye yollayan aracı siteler ile alınabilir tabi.

Apple leather link, konfor olarak ne kadar fark yarattı sizde, kullanımda güvenlilk ile ilgili herhangi bir zayıflık oluşuyor mu?

Teşekkürler,

Saatin kasası zaten harika ama bu kordonu ilk gördüm de hoşuma gitmişti, böyle kalıplı bir saatte çok ayrı güzel duruyor. Bazı kordonlar artık standart watchlar için fazla kalıplı gibi. Güle güle kullanın hocam :)

Bu arada trail loop modeli de çok hoş, emitasyon olanını bikordon üzerinden aldım ve kalitesi imitasyon için gayet iyi. Bu saate de çok yakışıyor o ama o kordonda turuncu detaylı olanın kordon rengi çok hoş ama turuncu detay kısmı kirleniyor maalesef. Diğer 2 renginde o turunculuk yerine kirlenmeyecek (kiri göstermeyecek) bir renk var ama onların kordon rengi daha açık, bu turuncu detaylın koyu rengi daha hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 11 Şubat 2023; 20:27:50 >
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle.Ben de çok beğendim zevkle kullanıyorum. Teşekkür ederim.

Evet trail loop ta fena değil gibi, ben cırt cırtlı sevmediğim için hiç almadım onlardan. İmitasyon olup baya kaliteli olanlar var dediğiniz gibi. İyi bulmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt

Evet aynı sizin gibi hocam ne yapmam gerekiyor

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt

Birde hoparlörden çıt çıt diye ses geliyor konuşma yaparken bu konu hakkında bilginiz var mıdır araştırdığım kadarıyla bu modelde kronik bir sorunmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 11 Şubat 2023; 23:18:38 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.