Şimdi Ara

Apple Watch 38mm | Çelik Kordon + Magnetic Charging Dock | Full Kutu + Tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    TheMarjinaLs 'e SATILMIŞTIR!

Merhaba arkadaşlar,

Kendime ait Apple Watch marka akıllı saaitimi ihtiyaç fazlalığından dolayı satmaya karar verdim. Ankara Next Level AVM 'deki Apple 'dan 22/06/2016 tarihinde alınmıştır ve fatura kesim fiyatı 2400 TL 'dir. Herhangi bir donanımsal veya fiziksel hasar söz konusu bile değildir. Gelelim ürünün içeriğine;

- 1 adet Apple Watch 38mm (Paslanmaz çelik kasa model)
    - Paslanmaz çelik özel kordon
    - Magnetic Charging Dock

Apple Watch 38mm | Çelik Kordon + Magnetic Charging Dock | Full Kutu + TertemizApple Watch 38mm | Çelik Kordon + Magnetic Charging Dock | Full Kutu + Tertemiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 12 Şubat 2017; 14:30:14 >

• PM Attım
  • Tarafımdan satın alınmak üzere anlaşılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Tarafımdan satın alınmak üzere anlaşılmıştır

Doğrudur, bir aksilik çıkmaması durumunda kendisine Pazartesi gönderimi yapılacaktır. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Hakan kardeşimle ilk alışverişimiz.Önce ödemeyi ben yaptım - normalde yapmam - ürünü kargoladı ve eksiksiz olarak herşeyi teslim aldım.Kendisiyle mutlaka bir alışverişimiz daha olacağına inanıyorum.
    Çok hızlı bir alışverişti.Kendisine teşekkür ederim.Sorunsuz bir alış-veriş'ten önce iyi bir insan tanıdığım için mutlu oldum

Benim puanım 5/5

Küçük bir öneri ; Yurtiçi Kargo gönderisinde Mobil Uygulama'da %50 indirim var. DH Ölücüleri olarak bizler , bu tür şeylere bayılırız Bir dahaki alış-veriş'te görüşmek dileğiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.