Şimdi Ara

Apple ve diğerleri... Geri çağırmak ya da çağırmamak işte bütün mesele bu. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Bu kadar telefonun hepsinde ariza yasadin yani. Hakikaten ilginç.

    Ben 7 tane Samsung telefon eskittim sadece S6 nin kamerasi değişti serviste. Tamirati bir gün sürdü sadece. 1 gün. Benim yaşadıklarımda ilginç.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sonyde (z3) suya dayanamadı gönderdim teleservise geçen ayın 24'ünde değişim cihazı bekliyoruz o gün bu gündür.

  • ZSARA kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki elektronik konusunda çok şanssız birisiyim. Adeta lanetlenmiş gibiyim diyebilirim :)

    Sadece telefon değil zamanında PS4 üm bozuldu, kullandığım TV im de bozuldu, laptopum bozuldu, İnternet bağlattım mesela en son modemim bile bozuk çıktı inanırmısınız. Çokta narin kullanırım hor kullanmam hiç. Elektronik şans işi derler ya çok doğru ama ben elektronik meraklısıyım fakat çok şanssızım. Şimdiden düşünüyorum iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum acaba onda ne sorun çıkacak.
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Senin adina üzüldüm hakikaten. Umarım tekrar yaşamazsın benzer sorunlari.

    İphone 7 de yamulma sorunu var, telefon yamulunca ekranın camı yerinden çıkıyor. Şimdiden uyarayım. Benim gibi telefonu pantolon ceplerinde taşıyorsan dikkatli olmanda fayda var.

    :)

    Bol şans.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim cihazım da Galaxy S5 ekran parlaklığını en düşük seviyeye getirince ledlerin çoğunun ışık seviyesi artıp azalıyor. Ocak ayında servise verdim parça değiştirdiler verdiler,son 1 2 hafta içinde tekrar olmaya başladı yine servise verdim iade değişim ya da yeni bir Samsung mobil ürünü verilmesini talep ettim. Tamir edilse de edilmese de Tüketici Hakem Heyetine başvurmayı düşünüyorum. Bunu cihazı almadan mı yapmam gerek yoksa verilen tamir raporuyla mı başvurayım? Bahsettiğim sorun bir yakınımda farklı depolama miktarına,farklı renge ve farklı satış mağazasından alınan S5 cihazda da 2 defa olmuştu. İnternette bir kişide daha gördüm sorun kronik mi acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple da çok iyi değil ama birçok konuda serviste birebir değişimle işi çözüyor.



    Samsung işi düzeltmeye başladı bildiğim kadarıyla servis işini komple kendisi yapacak.



    Lg fena değil diğerleri zaten berbat durumda.



    Asıl sıkıntı servis işini verdikleri yan firmalardan kaynaklı.





    Samsung bostancıda bir servis var, hala Samsung bakıyor mu bilmiyorum ama başıma gelen iki hadiseyi yazayım.





    Birinde Samsung notebook ekran kartı gitti belli süre sonunda görüntü bozulup gidiyordu garantide bitmişti. Götürdüm buraya adamlar sağlam dediler test sonucu ki ben parayla yaptırmak istiyorum yok sağlam dediler verdiler geri, dışarıda yaptırdım mecbur:)



    Sonra note 4 aldım sıfır ama hoparlörü cızırtı yapıyor gittim buraya adamlar bişey yok diye geri verdiler, kavga gümbürtü yok teknik eleman sağlam diyor cızırtı normal diyor. Samsung merkezi aradım samandıra merkeze verin dediler ve yenisini verdiler.



    Appleda böyle bakın biri tık değişmiş biri de sıkıntı yaşamış uğraşıyor.



    Firmalar bu işi mutlaka kendileri yapmalı, hele bizim gibi ülkelerde yardımcı servisler milleti marka düşmanı ediyor.





  • Birde apple teknolojiyi 3 sene geriden takip ediyor derler , adam işini sağlama alıyor hem günü geçen teknolojiyi adını değişip ucuza getirirken hemde aldığı parçaları bir sorun çıkma olasılığına en az olan tedarikçiden alıyor :)))
  • Deneme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon konusunda değilde (ki hiç iphone kullanmadım) 1.nesil ipod nano vardı elimde. Yıllarca kullandım. Bozulmuştu cihaz en son ekrana görüntü gelmiyordu. Kanunen satılan cihazın yedek parçasını 10 yıl bulundurma şartı olduğundan garantisi süresi dolan cihazı tamire götürdüğümde 3.nesil nano ile direk değiştirmişlerdi. Takdir etmiştim şahsen Apple' ı.

  • Sony xperia z5 aldım cebimde eğildi benden 1150 lira tamir parası istediler telefonu cebine koymayacaktın dediler şok oldum nere başvurduysam sahiplenen olmadı 1 aylık telefon pert oldu 2.500 lira çöpe gitti

  • ilk cıktığında iphone 6 aldım, ilk sene sonunda kullandıgım kılıfta elma logosunun oldugu yer görünsün diye boşluk vardı, telefonun o bolgesinin rengi attı başarı servisine verdim, bir hafta içerisinde yeni telefon verdiler, geçen ay kilitlenme sorunu yaşıyordum gene başarı servisine verdim bir hafta içerisinde gene yenei telefon verdiler. 2 senede 3 kere iphone aldım hiç bir ücret ödemedim, bir sürü marka telefon kullandım apple olsun samsung olsun nokia olsun htc olsun, trlefonları kıyaslamıyorum ama en iyi servis kesinlikle apple ın servisidir.

  • deneme 11

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme 12

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlu centerda ki apple mağazasına İphone 6 telefonumu ekran değişimi için götürdüm, telefonun kasasını yamultukları için ekran fiyatına kutusunda yeni telefon verdiler. Yıllar önce nokia telefonum vardı, telefon açırı ısınarak şarjı bitiriyordu tam 4 kez servise gitti, hiçbirşey yapmadan geçiştirdiler en sonunda telefona imei numarası kayıtlı olmayan bord taktılar.! Sonunda bu anlaşılınca bir yerleri tutuşunca değiştirmedikleri telefonun parasını geri ödediler.. yine iphone 5s telefonum sıfır kutusundan çıktığında ekranında nokta vardı birebir kutusunda yenisi verildi. Servisler kendi çaplarında müşteriye zorluk çıkarabilir bunu tartışmam ama apple ın kendi mağazası hiçbir zaman zorluk çıkarmadı. Diğer telefon servisleri kendi hataları olmasına rağmen yenisini vermek yerine tamir ediyor.! Benim sıfır aldığım telefon neden tamir görmüş bir telefona dönüştürülüyor.?

  • Apple ipod nano 1. Nesildeki bir sorunun seneler sonra dava konusu olması üzerine 4. Nesil ipod nano ile değişim yapmıştı. Bunu da ekleyelim bence.

  • Kim ne derse desin, Apple servis konusunda açık ara önde birinci sınıf teknik servis hizmeti veriyorlar tüm dünyada. Tercih edilme sebeplerinden birisi de bu zaten.

    İngilteredeyken arkadaşımla Apple mağazasına girdik ipad'imin pili çabuk bitiyor sanki bir sorun var dedi. Alıp baktılar evet pil ile ilgili bir sıkıntı var biz bunu sıfırıyla değiştiriyoruz deyip hiç açılmamış jelatinde ipad'i getirip verdiler şok olduk. Nasıl yani şimdi ödeme yapıyor muyuz filan dedik. Yok hayır filan dediler. Mağazadan elimizde sıfır ipad ile şaşkın bir şekilde çıktık.

  • Samsung S7 Edge sahibiyim. Satın aldıktan bir ay sonra ekran gidip gelmeye, aşırı ısınmaya ve 1 saatte pil bitmeye başladı. Ankara necatibey caddesi uzerindeki Samsung servisine götürdüm. 10 gün sonra hazır gelin alın dediler. Gittim, teslim alırken hiçbir sorunun duzelmedigini gördüm. Alay mi ediyorsunuz, kalite kontrolünüz yok mu dedim?



    Kusura bakmayın dediler.10 gün daha bekledim. Sorunlar giderildi. Umarım başka sorun çıkmaz.



    Bu arada servis, telefonu teslim ederken leş gibi kirli teslim etti. İnsan bir siler telefonu. Ayrıca her seferinde boş batarya ile teslim ettiler. Kontrolünü nasıl yapacağım. Biraz Sarj edip verin dedim.



    Serviste sıra bekleme olayı zaten tam fiyasko. 9 stand var ama 1 kişi teslim almada 1 kişi teslim etmede çalışıyordu.



    Yigidi oldur hakkini ver diyecegim hicbir olumlu yani yoktu benim gittiğim servisin.

  • Geçen sene F/p ürünü olarak LG G4 Beat aldım işimi görür bahanesiyle telefon 4g bandına geçtiğinden beri alev alev yanıyordu 3g kullanıyorum şuan.
    6 senedir orta düzey dandroid cihaz kullanan biriyim ve ne olursa olsun Apple kullanmayı düşünüyorum dandroid üreticilerinden iyidir.

  • Bende iphone 6s plus var, surekli olmamakla birlikte ses tuslari ve guc tusu kullanima bi sure ara verdikten sonra bastigimda zor basiliyo, ve tus basma hissini alamiyorum, bi sure sonra kullandikca duzeliyor ama sonra tekrar ayni surun devam ediyor. Fonksiyonlari devam ediyor.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.