|
Bildirim
![]() |
Siyahıyla beyazı arasında 1100 TL fark var Magic Mouse'un. Donanımsal başka fark yok da eğer bu sadece renk farkıysa harbiden yuh artık
|
Ulan yine mouse alttan şarj oluyor, arkadaş öne 3 cm typ-c port koyunca görüntü bozulmaz, işlevsellik kaybolmaz yani. Anlayamıyorum milyonlarca kez şikayet edildi şarj portunu öne koyun diye hiç mi dikkate almadınız. Almayın abi mouseyi gidin logitech olan alternatifini alın, neymiş efendim magicmiş ulan tek sizin mi mouse kablosuz kullanılabiliyor da magic oluyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Yazdığınız çoğu şeyde haklısınız da bir fare içinde istenen ücret çok fazla sanki. 3 ay önce laptop aldım. 2 Apple fare fiyatına geldi. . fiyatları makul tutsada bizim gibi garipler de kullansa :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haklısınız. Farketmemi sağladığınız için teşekkür ederim. |
Katılıyorum. İşlevsel özelliği jest hareketleri yapılabilmesi. Bunun dışında pek kullanım konforu sunmayan bir mouse. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evdeki Apple ürünlerini değiştirince hatırı sayılır bir lightning kablo ve aksesuar çöplüğüne sahip olacağım sanırım. |
Magic mouse aktif olarak kullanan birisi olarak, bir çok özelliği size sunuyor ama daha az paraya logitech te benzer işleri yapıyor. Ben şahsen pişmanım. |
|