< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 1 Kasım 2025; 11:25:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple TV [ANA KONU] (995. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
-
Bu başlıkta bir sene kadar önce Infuse uygulamasında put.io kullanımı ile ilgili bir rehber yazı yayınlamıştım. Apple TV+ dizilerinin gündeme geldiği şu günlerde bu yöntemi tekrar hatırlatmak faydalı olabilir. Bu yöntem ile The Last Frontier, Black Bird, Silo, Slow Horses, Ted Lasso, Severance, For All Mankind gibi Apple TV+ dizilerini (ve ayrıca diğer bütün platformlardaki tüm dizileri) Apple TV'nizde mükemmel görüntü ve ses kalitesiyle izleyebilirsiniz. İyi seyirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 1 Kasım 2025; 15:11:7 >_____________________________ - Apple TV 4K
- Shield TV Pro 2019
- Zidoo Z9S
- LG OLED 65C1
- Samsung 60KS8000
- Apple Homepod x 2
- Apple AirPods Max -
Debrid üyeliğin yoksa açmaz bende şak diye açıyor alldebrid üyeliğim var önce pc de yada android telefonunda debrid keyiyle beraber eklentilerini yüklersen ve sonrasında apple tv deki eklentiler kısmından sync dediğin anda ne ayar yaptıysan debrid keyin dahil açıyor anında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Evet, ücretlidir ama. Ücretsiz fusion deneyebilirsiniz bire bir aynı uygulama neredeyse. Testflight indirip test linkini tıklayın. testflight.apple.com
Nimm an der Fusion - Content Manager-Beta teil.https://testflight.apple.com/join/Gaj2Fqn5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anotherx -- 1 Kasım 2025; 17:51:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Omni senkronize oluyorsa cok iyi , fusionda kendiniz yüklemeniz gerekiyor eklentileri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bu kadar teferruatlı uğraşamam.
Mibox tan Stremio ya devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Yaşlandığımız için vazgeçmeyiz oyun oynamaktan,
Oyun oynamaktan vazgeçtiğimiz için yaşlanırız.
Bernard SHAW -
Omni deneyimi yabancı bir kaynaktan, pek güvenemedim. Forumdaşlardan deneyen olsa hiç çekinmeden 500 tl. Verilebilirdi. Dediğiniz gibi "kendin yükleme" derdinden kurtaracaksa. Bir de bu konulara uzak biri olarak hemen üzerine atlardım. Deneyimleyen olduysa yada olacaksa bilgilendirirse müteşekkir olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Stremio iOS sürümü harika olmuş. Eklenti olarak AIOStreams kurdum ve bu eklentiyi de baya sevdim bu arada. Her şeyi bir arada sunuyor. Gelişmiş kurulum seçeneği biraz uğraştırdı ama bi kez yapınca her şeyini kaydedebiliyorsun eklentinin. Mesela ben arama yaparken eğer varsa önce HDR10+ sonra HDR olarak (TV samsung odluğu için DV yok) sıralamasını yaptım eklentiden. Bi film ya da dizi aradığım zaman iki saat o muydu bu muydu aramıyorum ilk sıradakini izleyebiliyorum düşünmeden bu şekilde.
İlk sürüme göre tvOS da çok iyi. Nasıl oldu da burada coşkuyla karşılanmadı anlamış değilim.
Bazı eksiklikleri var. Gömülü altyazıların boyutu çok büyük. Altyazı boyutu ya da +/- süre ayarı iOS'ta var tvOs'ta yok. Kendi oynatıcısı Infuse kadar iyi değil ama asla izlenmeyecek gibi de değil.
iPhone ile her şeyi altyazı anlamında sorunsuz olarak izleyebiliyorken tvOS sürümünde bazı filmlerde OpenSubtitles V3 altyazı seçeneği çıkmıyor. Bu belki de AIOStreams ile alakalıdır bilmiyorum. Ama ben önümüzdeki birkaç ayda Stremio'nun tek başına her şeye yeteceğine inanıyorum. En azından umudum o yönde :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yıllardır put.io kullanan biri olarak Putflix'ten hiçbir zaman memnun kalamadım maalesef. İstediğim dizi filmleri istediğim çözünürlükte bulamıyor, hep düşük ve kalitesizleri yakalıyor. Mesela az önce Apple'ın Disclamier dizisi için denedim, bir bölümü 400 MB olan dandik .mpv dosyasını öneriyor bana en yüksek.
Belli seneyi geçmiş yapımlarda put.io'da torrent indirme süresi de çok uzun sürmeye başladı. Eski yapımlar için de kaliteli ve hızlı torrent sitesi arıyorum.
Bu koşullar sebebiyle Apple TV+ ülkemize geldiği an resmi olarak satın alma düşüncem var.
_____________________________ -
hocam ben de alldebrid premium var apikey lerim de hazır fakat bir türlü Stremio ya ekleyemedim bunu. eklenti ekleme yeri yok nasıl yapacağız yardımcı olur musun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben omni satın aldım şu an kullanıyorum. bana çok stabil gelmedi çok öyle beğendiğimi söyleyemem ama iş görüyor. aradığım tüm filmleri bulabiliyorum fakat biraz zor çalışıyor.
Bu sayfaya nasıl ulaşıyorsunuz
_____________________________ -
Nasıl çalışıyor ki bu hocam
Bugün birkaç saatlik Stremio deneyimimden sonra, bir de Omni aldım. Stremio için yapmış olduğum aiostreams eklentisini direkt olarak ilk kurulumda eklentilere yapıştırdım ve çalıştı.
İlk izlenim olarak şunu söyleyim. Omni varken daha Stremio ile falan uğraşmam. Arayüzünü ve kendi oynatıcısını çok sevdim. aynı eklenti ile Stremio altyazıları bulamazken ya da bazen boyut ya da senkron sorunları oluyorken, Omni şaşırtıcı derece her şeyi otomatik olarak yapıyor. Infuse ile kullanmayacağım bile o kadar çok sevdim ben arayüzünü.
Infuse üyeliğimi iptal etmiştim o yüzden karşılaştırma fırsatım olmadı. Omni'nin kendi oynatıcısı HDR10+ içerikleri HDR olarak açıyor, kaynakla mı ilgili yoksa oynatıcı ile mi bilmiyorum. Strereo HomePod kurulumum var çıkan sesler zaten aşırı iyi çıkıyor, Apartmanda yaşadığım için çok da açamıyorum zaten o yüzden Atmos destekleyip desteklemediğini de bilemiyorum.
tvOS 18 de ana ekran tuşuna uzun basıp, ses'e tıklayınca Atmos, Çok Kanallı vs diye yazardı artık hiçbir şey yazmıyor ATMOS olduğundan emin olduğum başka programlarda bile.
Netice olarak;
Henüz hala kurcalıyorum ve 500 tl'ye değer bir aplikasyon bana göre. Aynı işi yapan Fusion programını da almıştım zamanında ama şu an yüklü bile değil hiçbir aygıtımda. Bu ondan çok daha iyi

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı