Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
19.614
Cevap
373
Favori
929.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rahat olun Apple para iadesi konusunda sıkıntı yaratmaz. 4 uygulama denedim 3 gün sonra hepsini geri iade ettim 24 saat geçmeden karta iade yapıldı. İplay tv direk satın alın büyük ihtimal geri iade etmezsiniz ama beğenmez iseniz garanti veriyorum iade işi çok kolay. Apple vermezse gel benden al paranı dermişim Apple TV [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

Rahat olun Apple para iadesi konusunda sıkıntı yaratmaz. 4 uygulama denedim 3 gün sonra hepsini geri iade ettim 24 saat geçmeden karta iade yapıldı. İplay tv direk satın alın büyük ihtimal geri iade etmezsiniz ama beğenmez iseniz garanti veriyorum iade işi çok kolay. Apple vermezse gel benden al paranı dermişim  

Biliyorum ,Apple sıkıntı çıkartmıyor.

Teşekkürler.

• sefertasım kullanıcısına yanıt

Erişilebilirlik/Anahtarla Denetim açık mı acaba? Açıksa kapalı duruma getirin Bir ara benim cihazda da böyle bir sorun vardı. Ayarlarda bazı değişiklikler yapınca düzeldi. Tam da ne gibi değişiklikler yaptım hatırlamıyorum. Belki tvOS 14 bug'ıdır.

• HattiHitit kullanıcısına yanıt
    Erişilebilirlik/Anahtarla Denetim menüsü icerikleeinin tamamı kapalı.Tahmin ettiğiniz gibi umarım 14 bug'ıdır.Umarım bu ay beklenen TV OS15 ile bu sorun giderilir.Yanıtınız için çok teşekkürler.Sağolun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Zamanında çok düşündüm almak kullanmak için.Eğer bütçe varsa olabilir.Ama bazı yönlerden pek rahat olamayabiliyor.Kumanda değil ama touchbar ile rahatlıkla kontrol edersiniz

Alıntıları Göster

touchbar macbook larda bulunan fizikler bir özellik, mac mini de nasıl kontrol edilecek, şuanda gördüğüm apple tv kumandasını mac miniye tanıtabiliyoruz.

• payda P kullanıcısına yanıt
    Touchbar mı yazmışım ? Vay arkadaş.
    Trackpad olacak .Yanlış yazmışım farkında değilim. Touchbar ile ne yapacak adam nasıl kontrol edecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Biraz konu dışına taşacağız ama, IPTV uygulamaları ve Android konusu telaffuz edilmişken bahsetmeden geçemeyeceğim:

Hem bir Apple TV hem de bir Nvidia Shield'a sahip şanslı azınlıktanım. IPTV uygulamaları içerisinde TiviMate kullanım konforu, menü yapısı ve de fonksiyonellik (örnek: kayıt yapabilme imkanı) açısından açık ara bir numaradır. İki senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak ne yazık ki bu uygulama sadece Android platformunda çalışıyor, Apple TV versiyonu yok.

Elbette cihaz olarak Apple TV'nin yeri ayrı: harddiskten film dizi izlemek için hala Apple TV + Infuse ikilisinden şaşmıyorum. Ama IPTV izleyecek isem hemen Android'e ve TiviMate'e geçiyorum.

Sana Tivimate ye bu kadar parayı kim verir derken satın almış bulunuyorumApple TV [ANA KONU] 4-5 gündür test ediyorum. açık ara iptv uygulamalarının içinde en iyisi. ben extreme pro bundan iyisi yoktur diyordum. bu konuda senin yazına gelip önerini gördüm.

öyle bir uygulama kullanıp en iyisi bu takıntım olmadıgı için test ettim. gstv, iplaytv ,extreme daha bir çok uygulamadan en üstün tarafı görüntüyü çok net veriyor bugün evdekiler bile farketti söylemeden. büyük ekrana göre uyarlanmıştır diye boşuna uyarı vermiyor adamlar. menü özelleştirme çok iyi filmlerde fragman sekmesini seçtiginde youtubeda filmin fragmanı açması çok hoş sayamadıgım kadar özellik var parasını fazlasıyla hak ediyor. tekrar tşk ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 12 Eylül 2021; 23:3:21 >

• 240 TL’de vermem diyordunuz 😎 Yerinde bir karar olmuş.👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

240 TL’de vermem diyordunuz 😎 Yerinde bir karar olmuş.👍🏻

Vermedim. :) 80 tl bir yıllık üye oldum. sistemim gelecegi muamma bakalım ama apple tvde infuse neyse iptvde bu aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 13 Eylül 2021; 8:55:18 >
  • 👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Sana Tivimate ye bu kadar parayı kim verir derken satın almış bulunuyorum 4-5 gündür test ediyorum. açık ara iptv uygulamalarının içinde en iyisi. ben extreme pro bundan iyisi yoktur diyordum. bu konuda senin yazına gelip önerini gördüm.

öyle bir uygulama kullanıp en iyisi bu takıntım olmadıgı için test ettim. gstv, iplaytv ,extreme daha bir çok uygulamadan en üstün tarafı görüntüyü çok net veriyor bugün evdekiler bile farketti söylemeden. büyük ekrana göre uyarlanmıştır diye boşuna uyarı vermiyor adamlar. menü özelleştirme çok iyi filmlerde fragman sekmesini seçtiginde youtubeda filmin fragmanı açması çok hoş sayamadıgım kadar özellik var parasını fazlasıyla hak ediyor. tekrar tşk ediyorum.

Alıntıları Göster

Rica ederim. Forumun amacı bilgileri deneyimleri paylaşmak. Güle güle kullanın.

• Merhaba arkadaşlar; nokta hatasız, kutulu , garantisi devam eden ve kumanda kılıfı bulunan apple tv 4k 32 gb cihazımı satıyorum. İstanbuldayım. İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler

• AppleTV de beinconnect uygulaması kullanan var mı?

Yabancı film kanalları hep alt yazılı

Dublaj için seçenek yok ya da ben bulamadım.

Ama bilgisayardan tarayıcıdan açtığım zaman hepsi mevcut.

Müşteri hizmetleri canlı görüşme yok beinconnect uygulaması üyeliklerinde.

Canlı yardımda da robottan iş çıkmıyor.

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir hocam

• Merhaba Turkcell TV+ uygulaması güncellendikten sonra sanki görüntü kalitesi düştü gibi, kullanan arkadaşlarda böye bir durum var mı?

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Turkcell TV+ uygulamasında yerli kanalardaki dizi tekrarları mevcut mu?

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

İlk güncellendiğinde bana da düşük gelmişti ama şu anda gayet iyi , belki göz yanılsaması,

fakat eski sürümde olan, bana göre güzel, iki şey yok;

bir;orta tuşa basınca kanal listesinin gelmesi, bunda alttan parmağı sürüklemek gerekiyor, basit birşey gibi geliyor ama çok kullanışsız tuşa basmaya nazaran…

iki;24 saatlik rehber özelliği.

diğer arkadaşın sorusu için;

yerli dizilerin bölümleri yüklü değil

sadece geriye doğru 24 saatlik izleme özelliği var

dizi bölümleri için kanalların kendi uygulaması var,

kanald, atv, trt, show tv ..vs

• Arkadaşlar şimdi Synology Nas sistemi içinde şöyle bir seçenek kısımları var izinler bölümünde...

Ben burada izin vermediğim halde nasıl okuma yazma yapabiliyor ? Bu kısımları boş bırakmalı mı ?

Apple TV [ANA KONU]
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

SAMBA kullanıyorsanız ve Infuse'de ayarlardan "dosya yönetimi" açık iken bir filmi silebiliyorsanız ( başka bir yere yediğni almayı unutmayın) okuma/yazma izni var demektir. Default ayar olarak belli klasörlere tam erişim izni verilmiş olabilir. Klasörü kendiniz yarattıysanız oku/yaz okeyli olmalı.

Qnap'ta böyle sizinki de benzerdir. NFS kullanacaksanız NFS izinlerinide her klasöre ayrı ayrı vermek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HattiHitit

SAMBA kullanıyorsanız ve Infuse'de ayarlardan "dosya yönetimi" açık iken bir filmi silebiliyorsanız ( başka bir yere yediğni almayı unutmayın) okuma/yazma izni var demektir. Default ayar olarak belli klasörlere tam erişim izni verilmiş olabilir. Klasörü kendiniz yarattıysanız oku/yaz okeyli olmalı.

Qnap'ta böyle sizinki de benzerdir. NFS kullanacaksanız NFS izinlerinide her klasöre ayrı ayrı vermek gerekiyor.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.