Güncel fiyatı nedir acaba ? Of 470 olmuş. Black Friday beklenecek artık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Eylül 2021; 14:18:58 > |
Apple TV [ANA KONU] (461. sayfa)

-
-
Aylık 10 yıllık 100 ömürlük 600 du sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mac mini cihazını player olarak kullanmak mümkün mü? uyumu kumanda varmıdır?
-
uniplayer hakkında pek bahsetmiyorlar burda, ilginç.
-
Yıllık 10usd bu uygulamaya bence yüksek. Daha önce 1ay denemiştim. İPlay TV de native player, advanced player, kare sayısına eşitleme gibi özelleştirilebilir ve Apple TV de diğer IPTV uygulamalarında çok az rastladığım bazı özellikler var. Ben de diğer uygulamaları yakından takip ediyorum. Örneğin Lilly Player gelecekte çok iyi bir uygulama olabilir. Şimdilik çok kararsız daha geliştirilmesi gerekiyor. Diğer arkadaşların da önerileri varsa deneme fırsatı buluruz Ancak android uygulaması olmasın🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tivoda buldumda ATV de bulamadım uygulamayı.
Tivimate değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple TV’de yok hocam. Sadece android platformunda var.
Hem android hem ATV tarafında deyince ordada var sandım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış ifade etmişim hocam. 👍🏻
Synology DS Video programı içine attığım mkv dosyalarından bazıları desteklenmiyor gözükmekte.Hemen hemen 5 tane yükledim sıkıntı çıkmadı 2 tanesinde desteklenmiyor uyarısı geldi.
DS Photo uygulaması için ise giriş yapamıyorum,Photo Station yüklü değil diyor fakat Paket Merkezinde yer almıyor Photo Station ?
Kullananlar vardır diye sorayım dedim.DS Video gayet basit geldi.Tek eksiği altyazı senkron ayarı olsaymış daha iyi olurmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: paydamac mini cihazını player olarak kullanmak mümkün mü? uyumu kumanda varmıdır?
Zamanında çok düşündüm almak kullanmak için.Eğer bütçe varsa olabilir.Ama bazı yönlerden pek rahat olamayabiliyor.Kumanda değil ama touchbar ile rahatlıkla kontrol edersiniz
-
NAS’ınızın DSM sürümünü 7’ye güncellediniz mi?
Ds video hoş basit program ama film izlemek için yeterli değil maalesef. Tavsiyem ATV’ye infuse programı yüklenmesi. Ses, altyazı ve mkv tanımama problemlerine yegane çözüm
İplay de Canlı yayında geriye alma ileri sarma yok ama vodlarda klasik Apple oynatıcı sıkıntı yok. Gse geri iade ettim iplay tv bana her nedense infuseyi hatırlatıyor. Vazgeçemedim
quote:
Orijinalden alıntı: freedom77
NAS’ınızın DSM sürümünü 7’ye güncellediniz mi?Evet dün güncelledim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
Ds video hoş basit program ama film izlemek için yeterli değil maalesef. Tavsiyem ATV’ye infuse programı yüklenmesi. Ses, altyazı ve mkv tanımama problemlerine yegane çözümBugün deneyeceğim üyelik başlatıp ,zaten herkes övüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: atabey444İplay de Canlı yayında geriye alma ileri sarma yok ama vodlarda klasik Apple oynatıcı sıkıntı yok. Gse geri iade ettim iplay tv bana her nedense infuseyi hatırlatıyor. Vazgeçemedim
Teşekkürler.İlk onu deneyecektim aslında ama deneme sürümü olmadığından doğrudan satın alım istediğinden pek riske girmek istemedim.Ama memnun kalmazsam sanırım Apple destek iade hakkı olabilir ,bunu pazartesi sormak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Eylül 2021; 12:8:9 > -
Merhaba arkadaşlar.İlk nesil iki adet ATV 4K sahibiyim.Cihazın birinde ikinci nesil kumanda kullanıyorum.Sorunum şu; Her iki cihazda kumandalar bir hafta, on günlük kullanım sonrası menü geçişlerinde, menülerde ve arka plan uygulamalarını kapatırken takılmalar (kasılma) yaşatıyor.Ve her defasında yeniden sıfir kurulum yapıyorum ancak bahsettığim gibi aynı sorun kısa bir sure sonra yeniden başlıyor.Önceki sürümlerde de sorun devam ediyordu TV OS 14.7'de de devam ediyor.Hauppauge ve iki farklı BELKIN marka HDMI 2.1 kablo, iki ayrı TV ve farklı HDMI girişlerini dememe rağmen, sahip olduğum ilk nesil iki adet ATV 4Kda sorun devam ediyor.Görüntü ayarları SDR 4K 50Hz, içerik eşlenmiş yada eşlenmemiş, HDMI çıkış YCbCr, Renk 4:2:0 konumda da değışen durum yok.Tüm bağlantıları sökmek ve bir süre beklemek de işe yaramıyor.Cihazlar formatlandıktan sonra kısa süre sorunsuz çalışıyor.Bir ara MiBox S'e dönsem de INFUSE'dan vazgecmek sorun.Yasadığım sorunla ilgili deneyimleriniz ve çözüm önerileriniz varsa bilgilenmek isterim.Yanıtlarınız için tesekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 11 Eylül 2021; 16:47:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçen süre sonunda iPlayTV'yi beğenmene sevindim.
İPlayTV'nin en beğendiğim özelliklerinden birisi de ; her Refresh sonrası listeye yeni eklenenleri ( dizi, film ya da canlı kanal olarak) ayrı bir klasörde göstermesi.Böylelikle yayın sağlayıcının o gün için listeye neleri eklediğini net olarak görebiliyoruz.
Dediğim gibi kullanıcı dostu ve keyifli bir uygulamadır gerçekten.İyi günlerde kullan...
Evet farkettim listeyi yenileyince her kategoride yeniler diye bir başlık açılıyor. Son eklenen kanallar dizi ve filmler rahatça bulunuyor. Teşekkür ederim sayende kafam rahat şekilde kullanıyorum. Bazen macera arıyorum yine iplay tv ye dönüyorum. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu. X player daha denemedim ama o da baya pahallı. Gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X