< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 26 Nisan 2021; 13:24:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple TV [ANA KONU] (382. sayfa)

-
-
Benim aslında online bir drive alanına ihtiyacım var öncelikle sanırım. Arşivimi harddisk üzerinde tutma şansım yok yukarıda yazdım sebepler yüzünden. Bu yüzden Google Drive, Dropbox, One Drive gibi yer sağlayıcılardan yıllık paketler alsam (2 TB vb.) burada depolayacağım filmleri sorunsuz izler miyim Infuse ile?
Bunun cevabı evet ise Emby, Plex, Jellyfin vb. ihtiyacım yok sanırım. Sadece Infuse yeterli izlemek için. Doğru muyum bu bilgide?
-
Ben apple tv ürünü kullanmıyorum dolayısıyla infuse da kullanmıyorum :) bilen biri yazsa daha doğru olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Apple tv 4k alacağım için Ekim ayında Media Marktan aldığım garantisi devam eden Apple TV 4k 32 Gb ürünümü satacağım, hem beni, hem alıcıyı üzmeyecek fiyat ne olmalı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 26 Nisan 2021; 13:40:25 > -
Drive üzerinde sorunsuz flim ve dizilerinizi depolayabilirsiniz.Yanlız internet hızınız çok önemli.Arşiviniz drive aktarmanız gerek.Sonrasında streaming yapmak için hız gerekiyor.Bunu çok kolay deneyebilirsiniz.Kendiniz bir gdrive dropbox veya one drive hesabı açın infuse ye bağlayıp bir flim upload edin.Sonrasında streaming yapın.En iyisi siz deneyin ve performansı görün.Sonrasında kararverirsiniz. -
Tam sürüm 65 TL
Bu fiyatı verdikten sonra infuse almak daha mantıklı geliyor, infuse u kullanamadan bile arayüz vs daha iyi gibi geldi, mrmc e göre. -
Hocam infuse u aldık diyelim, şuanki surum 6 , 1 ay sonra 7 çıkınca güncelleme ile 7 ye devam edebiliyor muyuz?
Birkaç yerde aldığın versiyon ömür boyu gibi söylemler var. -
Pahalıymış. Ben 12 veya 14 tlye almıştım android mağazasından. Infuse daha mantıklı duruyor dediğiniz gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: QRocKfire
Drive üzerinde sorunsuz flim ve dizilerinizi depolayabilirsiniz.Yanlız internet hızınız çok önemli.Arşiviniz drive aktarmanız gerek.Sonrasında streaming yapmak için hız gerekiyor.Bunu çok kolay deneyebilirsiniz.Kendiniz bir gdrive dropbox veya one drive hesabı açın infuse ye bağlayıp bir flim upload edin.Sonrasında streaming yapın.En iyisi siz deneyin ve performansı görün.Sonrasında kararverirsiniz.Bunu denemeye çalıştım bugün. Google Drive hesabım var ve hızım 100mbit fiber. Dosyayı bilgisayarıma indirmek çok uzun sürmüyor ancak drive'a upload etmeye çalışırken saatler gösteriyor süre olarak. Bu da benim için çekilecek dert değil. Bu konuyu da rafa kaldıracağım mecburen.
Online streaming platformları (netflix vb.) ve put.io çözümü ile devam edeceğim gibi gözüküyor, maddi olarak zorlamayacağı kadar olan paketleri ile.
Herkese cevapları için teşekkür ederim.
-
Şu anda ilk defa abone olacağınız için yıllık abonelik 100TL oluyor. Yıllık abonelik yaparsanız yıl içinde
gelen güncellemelerin (sürüm yükselmeleri dahil olmak üzere örneğin Infuse Pro 7) hepsini alırsınız.
Ben de yıllardır bu şekilde kullanıyorum. Abonelik değil ömür boyu satın alma şeklinde olursa yine tüm güncellemeleri
alırsınız. Ancak Fiyat 700TL ve gereksiz şekilde pahalı. Yıllık abonelik yapın güncelleme konusunda hiç bir problem olmaz.
-
Hocam katkı olarak şunu ekleyim. Bir de bu tür cloud servislerinin ilk kurulumu ios-infuse üzerinden yapılması gerekiyor. Bu işlemden
sonra iCloud aracılığı ile Apple TV'ye senkronize ediliyor.
-
Tartışmasız Infuse MrMC'den daha iyi. Ancak MrMC'nin fotoğraf ve müzik dosyalarını oynatmak gibi bir özelliği de var.
Ayrıca 5.1 flac dosyalarını çok kanallı olarak oynatabilen Apple TV'deki tek uygulama.
Ek bir özellik olarak eğer samba'nın yazma koruması kapalı olarak kullanılırsa opensubtitle sitesinden altyazıları kalıcı olarak videonun
yanına indirebiliyor ve bu altyazı diğer uygulamalarda da kullanılabiliyor.
MrMC açıkken android telefonlardan video-fotoğraf dosyalarını ek bir ayar yaparak cast mantığı ile yansıtabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 26 Nisan 2021; 15:19:7 > -
Bu arada Infuse uygulamasını 1 ay ücretsiz deneyebiliyorsunuz (daha doğrusu ben alırken öyleydi, hala da öyledir herhalde).
Diyelim bugün (26 Nisan) bir yıllık Infuse aldınız. Apple kimliğinizde kayıtlı kredi kartınızdan ilk çekim 26 Mayıs'ta yapılıyor. Siz eğer 25 Mayıs'ta aboneliği iptal ederseniz, hiçbir şey çekilmiyor.
Böyle bir güzelliği de var Infuse'un.
-
-
Put.io kullanıyorsanız torrent indirme ve streaming yaptığınızı tahmin ediyorum.Bir başka yöntem kullanabilirsiniz.Bir çok torrent indirici Cloud var.Servise Gdrive eklerseniz direk oraya iner ve streaming yapabilirsiniz.Maliyetiniz düşer ve infuse üzerinden izleyebilirsinizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 26 Nisan 2021; 16:15:13 > -
İnfuse den iyisi yok. Emin olun. Görsel pratiklik stabil çalışma açısından. Ama en büyük handikap ı, arkadaşlarında belirttiği gibi müzik ve fotoğraf dosyalarını açmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 26 Nisan 2021; 16:38:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de işe yaradı hocam teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam. yeni apple tv ne zaman çıkacak? bende sizin satacağınızdan almaya niyetliydim de siz bunu yazınca kafam karıştı neden satıp yenisine geçmek istiyorsunuz 4. nesile güncelleme mi bitti?
-
Eski 4K yeni 4K kadar güncelleme alır endişeniz olmasın. Bence 32GB olanı ortalama 1400₺ gibi bir fiyattan 64GB olanı ortalama 1550₺ gibi bir fiyattan
bulabilirseniz bir de garantili olursa (ayrıca bu forumdan takip ettiğim kadarıyla cihazım bozuldu diyen çok istisnadır) iyi bir alışveriş yapmış olursunuz.
Cihaz sizi memnun eder. Örneğin ben satsam performans sorunundan değil, sadece bir değişiklik olsun diye satarım. Ama kumandasının farklılığı dışında
değiştirmeye değecek bir gelişme görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattiHitit -- 28 Nisan 2021; 23:59:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172Selam. yeni apple tv ne zaman çıkacak? bende sizin satacağınızdan almaya niyetliydim de siz bunu yazınca kafam karıştı neden satıp yenisine geçmek istiyorsunuz 4. nesile güncelleme mi bitti?
Şu anda kullandığımız Apple TV 4K "dördüncü nesil" değil bu arada, beşinci nesil. 4 rakamı maalesef kafaları karıştırıyor.
Apple TV 4.nesil aslında 4K'dan bir önce çıkan ve HD olan versiyon.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X