Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.338
Cevap
310
Favori
782.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Bluray filmlerdeki Dolby Atmos, DTS-X sese Apple TV destek vermiyor (Apple TV destek vermediği için Infuse da destek vermiyor).
    Bu konuyu yanlış yorumluyorsunuz ya da hatırlıyorsunuz. Sizin için önemli bir konuysa Nvidia Shield vb bakmalısınız.

    Apple TV; Netflix, iTunes, Amazon vb. deki stream servislerindeki Dolby Atmos ses formatına destek veriyor.

    Disney gibi servisler Turkiye'de faaliyet yürütmeye başlarlarsa uygulaması da Apple TV'ye gelir sanıyorum. Şimdilik uygulaması
    Türkiye'de yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QRocKfire

    Apple TV 4K TVOS için Disney+ zaten mevcut ve kullanıyorum.Streaming servisleri Apple TV destekler bu konuda sıkıntı olmaz.
    Ben disney+ bulamadım Türkiye de kullanılmıyor hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhabalar
    garantili fullhd-4k bir cihaz bakıyorum..

    film izlemek internette surf filan
    bu Apple tv 4 nesil 64gb ta jailbreak varmı?
    ag bağlantısı nasıl?
    wifi harddsik baglasak 1-2-3tb ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    ATV'de ethernet, hdmi ve power yerleri var. USD, type-c gibi yerler olmadığı için herhangi bir hdd,usb vb bağlayamazsınız.
    Ağ üzerinden (NAS, modeme bağladığınız bir usb/hdd, pc/laptop üzerinden yaptığınız paylaşımlar gibi) arşivinize erişebilirsiniz.
    Bu sebepten yerel ağ bağlantınızı ve cihazlarınızı ihtiyaçlarınıza göre dizayn etmeniz gerekiyor
    4k yüksek bitrateli bir içeriğin ağ üzerinden taşıyıp ATV üzerinde izlemek izliyorsanız, buradaki arkdaşlarında geçmiş sayfalarda önerileri olduğu gibi cat5e, cat6 kablo, eğer wireless üzerinden bağlantı olacaksa ac bandı taşıyan bir cihaz olursa riskleri ortadan kaldırmış olursunuz.
    Safari da yok cihaz da.
    Jailbreak konusu diğer apple cihazları gibi değil.İşlemi biraz karmaşık ve kısıtlı diye biliyorum. Yapan birileri varsa yardımcı olabilir.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, Apple TV 4K (ATV4K) ve sony xf9005 kullanıcısı olarak sorularınıza yanıt vereyim.
    saydığınız uygulamaların android versiyonu ile atv4k versiyonları çok farklı nedir fark derseniz uygulama hızı ve görüntü kalitesi diyebilirim.
    Netflix için pek fark olmasa da diğer uygulamalar arasında var. Tv seyretmek için turkcell tv+ uygulaması kullanıyorum, android versiyonu ve atv4k tv os versiyonu arasında dağlar kadar fark var.
    Film satın almak kiralamak şu an için apple tv ugyulaması (itunes) üzerinden yapılabiliyor. HBO-Disney+-Apple tv+ uygulamaları henüz Türkiye'de yok. Android tarafında ise google film uygulaması var ama hem 4k içerik çok az hem de itunes a göre daha pahalı.
    Netflix görüntü kalitesi tüm platformlarda aynı zaten netflix bu konu hakkında açıklama yapmıştı. (7,62mbps hızda 2160p görüntü veriyor normal zamanlarda 15,50 mbps de 2160p görüntü veriyordu)
    Sansür meselesine gelince atv4k (itunes) filmlerinde sansür yok ve pek çoğu 4K HDR (dolby Vision) ve geneli de dolby atmos destekli.
    Şimdi Apple TV 4K ve up scale olayına gellince, bu yazıyı yazmadan bir takım testler yaptım. Öncelikle ATV4K görüntü ayarları çok çeşitli neredeyse her çözünürlükte SDR-HDR-Dolby Vision seçenekleri mevcut. Misal 1080p SDR veya 1080p HDR vb..Eğer ATV4K görüntü ayarlarını 1080p SDR ayarlar ve içerik eşle seçeneğini kapatırsanız (netflix üzerinden anlatacağım) 4K filmi 1080p çözünürlükte izlersiniz. Bir diğer durumda görüntü ayarlarını 4K SDR/HDR/DV yaparsanız 1080p filmleri de 4K SDR/HDR/DV olarak izlersiniz. Ben denedim 1080p filmi 3840*2160 çözünürlükte izlerken pek fark görmedim yani iyi bir 1080p film için 4K up scale yapılması görüntü kalitesi açısından önem arz eden bir fark yaratmadı.
    Zaten tüm forumlarda ve benim deneyimim de gösteriyorki görüntü ayarını 4K SDR 60hz ayarlayıp içerik eşleme seçeneğini açmak en optimum görüntüyü sağlıyor.
    Son olarak benim tavsiyem Apple TV4K alıp kullanmanız yönünde olur.




  • Super Bilgiler vermissiniz Hocam emeginize elinize saglik, cok Tesekkur ederim degerli Bilgiler icin..Uzun Uzun Anlatmissiniz Allah razi Olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda hepsiburadadan Apple tv 4k sipariş veren oldu mu? Yakın zamanda Apple watch ile airpods almıştım onlar çok hızlı geldi.Bunu ise ptt kargo ile vermişler ve hala kargo durumu değişmedi.Benzer durumu yaşayan var mı merak ettim.
  • eminent_86 E kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda farklı bir siteden atv 4k aldım ama çok çabuk geldi.
    HB'den da bayram öncesi cuma günü çoklu başka alışverişler yaptım. Şaka gibi ama bayramda bana teslim ettiler.(Hiçbiri ptt kargo değil, ptt kargo dışında hemen hemen hepsi geldi) Sanırım bu kısıtlama günlerinde özel izinleri var ve her yerde boş olunca hızlı servis verebiliyorlar.
    PTT kargo ile de ne geldiyse hep geç geldi. Daha yüzüm gülmedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I.K.

    Yakın zamanda farklı bir siteden atv 4k aldım ama çok çabuk geldi.
    HB'den da bayram öncesi cuma günü çoklu başka alışverişler yaptım. Şaka gibi ama bayramda bana teslim ettiler.(Hiçbiri ptt kargo değil, ptt kargo dışında hemen hemen hepsi geldi) Sanırım bu kısıtlama günlerinde özel izinleri var ve her yerde boş olunca hızlı servis verebiliyorlar.
    PTT kargo ile de ne geldiyse hep geç geldi. Daha yüzüm gülmedi
    Hocam sakıncası yoksa nereden sipariş verdiniz çünkü eğer uzun sürerse iade süreci başlatacağım bu sırada başka yerden alırım ürünü
  • eminent_86 E kullanıcısına yanıt
    PM gönderdim size
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I.K.

    PM gönderdim size
    Özel mesajla cevap verdim bakar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATV'de IPTV'yi kullanan arkadaşlara sormak istiyorum;

    - iPlayTV , IPTVX programlarını kurdum. ISTB programı M3U desteklemiyor.
    - iPlayTV'de kanal gruplamalarının olduğu vod bilgileri programa düşmüyor. Ayarlara da baktım fakat bir türlü beceremedim. Programı ücretli de satın aldım değişen birşey de olmadı.
    - IPTVX'de ise herhangi bir ayara gerek kalmadan tüm güncel gruplamalar, vod bilgileri düzgün bir şekilde geliyor.
    - Kullanım olarak iPlayTV bana daha kullanışlı geldi fakat bu gruplama işi olmazsa ciddi eziyet. Tüm kanallar tek bir liste halinde sıralanıyor.
    - Sağlayıcımla da görüştüm en güncel xtream codes kullanıyoruz başka programlar denememi söyledi.
    - Bu sorunla karşılaşan ya da çözüm önerisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 28 Mayıs 2020; 9:32:32 >
  • Apple TV 4K cihazımda ücretli olarak hem iplayTV , hemde IPTVX uygulamaları yüklü ama her zaman dediğim gibi favorim kesinlikle iPlayTV.

    IPTVX'i de ücretli olarak satın almama rağmen yapılan güncellemeler sonrası eski halini arar oldum ve soğudum diyebilirim.Artık neredeyse hiç kullanmıyorum gibi birşey.

    iPlayTV'de ise ; kanal gruplamaları anlamında sorun yok bende.Üstelik son güncellemelerle uygulama çok daha iyi oldu ve önceden sadece Live Channels (Canlı Kanallar) için yapılabilen kilitleme-favori oluşturma-izlenmiş işaretleme gibi seçenekler , artık Dizi (TV Series) ve Film (Movies) klasörlerine de uygulanabilir hale geldi ve daha da enfes bir uygulama oldu.

    Yani genele bakarsak iPlayTV'de kanal gruplamaları ile bende sıkıntı yok.Sadece bir iki olumsuzluk var ama o da benim liste yapımla alakalı diyebilirim.Uygulama ile alakası yok yani.

    Bana göre sizin sıkıntınızda , IPTV üyeliği aldığınız yerin kanal listesi yapısı ile alakalı.Ama durumu daha net anlayabilmem için uygulamada sıkıntılı olan yer ile ilgili ekran görüntüleri paylaşırsanız daha net birşeyler yazabilirim.




  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Apple TV [ANA KONU]Apple TV [ANA KONU]Apple TV [ANA KONU]

    iPlayTV'de kullanım kolaylığı bana da IPTVX'e göre daha iyi geldi. Resimlerde görüldüğü gibi iPlayTV'de sol tarafta "No Group" adı altında bir çoğunu topluyor. Aşağıda ülkelere göre grupluyor.

    IPTVX'de ise içerik olarak gruplaması biraz daha düzenli geliyor.

    IPTV üyeliği aldığım yer ile de görüştüm onlar da vod bilgilerinin, gruplamaların olduğunu en son xtream codes kullandıklarını söyledi. Programlar arasında da farklılık olunca ayarlardan yapılabilir olacağını düşündüm fakat yine de olmadı.

    Sizin kendi kişisel gruplamanız dışında ilk listeyi güncellediğinizde nasıl bir gruplama ve ekran çıkıyor?

    Diğer bir konu da EPG kısmında.
    Sadece 12-13 tane kanalın EPG bilgilerini gösteriyor. Burada her iki uygulama da aynı sayıda kanalın EPG bilgilerini veriyor. Bu da benim üyelik aldığım yer ile ilgili olabilir mi?




  • Selam ,

    Öncelikle sizin yularıdaki "Channels" görünümünüzdeki sıkıntınız ile başlayalım.Sizdeki listede 1172 Adet kanal "No Group" olarak tanımlanmış.Yani 1172 adet kanalı herhangi bir gruba dahil edememiş iPlayTV uygulaması.Bu da sizin listenizin yapısı ile alakalı.Çünkü bende böyle birşey yok ve tüm kanal sayısı altında gruplamalar başlıyor bende.Sizin listenizin sıkıntılı olduğu ilk resimden de belli zaten.Çünkü ekranda 5-6 tane Türkçe kanal görünmesine rağmen listede Türkiye olarak sadece 2 Adet gözüküyor...

    Benim "Channels" görünümüm ise şöyle :

    Apple TV [ANA KONU]


    Ardından bendeki "Movies" seçeneğine bakalım.

    Apple TV [ANA KONU]


    Gördüğünüz gibi burada da sorun yok aslında ama üstteki mesajımda bahsettiğim ( ve de tamamıyle benim listenin yapısından kaynaklanan ) sıkıntı burada çok net gözüküyor zaten.O da şu : Liste adam gibi oluşturulmuş olsa uygulama bu seçenekte sadece filmleri gösterecek.Ama listeyi hazırlayanlar adreslemeleri kafalarına göre yazdıkları için iPlayTV Uygulaması ; Film (Movies) seçeneğinde , bazı dizileri de (TV Shows) gösterebiliyor.Yukarıdaki resimde de yanlış olarak göründüğü gibi ; Movies seçeneğinde bu diziler görünmemeli.Ama bu benim açından çokta büyük bir sıkıntı değil.

    Aşağıdaki resimde de aynı sıkıntı mevcut ve "Türkçe Dublaj" klasörünün üstünde yanlış olarak sıralanan bazı diziler görülüyor zaten.Normalde bunlar olmamalı ama listenin düzensizliğinden maalesef olabiliyor işte.

    Apple TV [ANA KONU]


    iPlayTV uygulamasının en büyük artılarından birisi ; listeniz güncellendikçe , listeye yeni dahil olan filmleri "New Movies" seçeneğinde gösteriyor olması.İzlediklerinizi de "Watched Movies" diye kendisi ayrı bir klasörde grupluyor olması ise apayrı bir keyif.

    Zaten iPlayTV'nin en güzel taraflarından birisi ; gruplamayı iyi yapması ve gruplamalara kolay ulaşılabilmesi.

    O da şöyle: Mesela Türk Filmi klasörüne gidip fimlerin afişlerine hızlıca bakarak aradığınız yada beğendiğiniz filme ulaşmanız çok basit.Ama bu ulaşma IPTVX uygulamasında adamı kanser ediyor.Çünkü IPTVX uygulamasında afişleri sağa doğru kaydırarak afişlerde tek tek ilerleyebiliyorsunuz.Oysa iPlayTV'de aynı anda 10 film afişini görüp aşağılara kaymanız çok daha basit.

    "Shows" seçeneğine bakarsak.

    Bu seçenekte aynı mantıkta.Liste güncellendikçe listeye yeni dahil olan diziler "New TV Shows" seçeneğinde gösteriyor olması.Favorites seçeneğini ise izlediklerimi ekleyerek ben oluşturuyorum.

    Apple TV [ANA KONU]


    "TV Guide (EPG)" seçeneğine gelirsek :

    Sizin yaşadığınız sıkıntı dediğim gibi listenizle alakalı.Tamam EPG gösterimi bende de % 100 başarılı değil ama iPlayTV'nin en güzel taraflarından birisi listeyi uygulamaya eklediğinizde EPG'lerin otomatik gelmesi.Mesela aynı listeyi IPTVX'te de kullanıyorum ama EPG sayısı sıfır.Hiç çalışmıyor EPG özelliği.Çünkü ayrı bir EPG satırı girmemi istiyor benden.Oysa iPlayTV'de hiçbir şey girmiyorum.Tüm EPG'ler kendiliğinden otomatik yükleniyor.

    Bendeki listede göreceğiniz gibi , toplamda 272 kanala ait EPG bilgisi verebiliyor uygulama.Bunlardan 56 Adedi Spor kanallarına , 15 adedi Belgesele kanallara ait v.s.

    Bu arada EPG gösterimi için ekran üzerinde , soldaki klasörlerin üzerinde gezmeyi unutmayın.Mesela sol taraftaki klasörlerden Belgesel Kanalları seçerseniz sadece belgesel kanallara ait EPG'leri görürsünüz.Ayrıca EPG bilgileri her kanalda gelmeyebilir , bu tarz IPTV listelerinde gayet normaldir.

    Apple TV [ANA KONU]


    Dolayısıyla hangi uygulama olursa olsun IPTV listesinin % 100 verimli çalışmasını beklemek zor.Kimi çalışan , bu listeleri hakikaken layıkıyle hazırlar ve hazırladığı liste , uygulamadaki kalıplara cuk diye oturur.Kimi firma çalışanı ise ; bu listelere çok önem vermez ve düzensiz arşivlemeler yapar.Haliyle böyle düzensiz bir liste ile karşılaşınca da , uygulama sapıtır doğal olarak.

    Aslında yapacakları iş çok basittir.İşi en başından sistemli ve düzenli başlatsalar , ondan sonrası zaten düzenli devam edecek.Ama bunun için hazırladığı listeyi farklı donanımlardaki farklı uygulamalarda bizzat test edip görecek sonuçlarını görecek ve listesini ona göre oluşturacak bilinçli kişiler lazım bu sektörde.O da zor , çünkü karşı tarafın mantığı sadece para kazanmaya odaklı.Adamlara listeniz düzensiz , filmlerle-diziler birbirine girebiliyor diyorum "XXX uygulamayı kullanın , sorun olmaz" diyor bana.Oysa sorun uygulamada değil ki , sorun listelerin oluşturulmasında.

    Örneğin benim listede "Haber Kanalları" , "Film Kanalları" diye Türkçe klasör isimleri veren adam , bir başka klasörde ise "Spor Kanalları" yazmak yerine bu kz İngilizce olarak "Sport Channels" diye yazabiliyor.Ne alaka diyebilirsiniz ama maalesef bu böyle...
    ..

    Mesela benim kullandığım IPTV listesi ile bağlı bulunduğu server'a ait HDD'ler elimde olsa ve baştan aşağı düzenlememe müsade etseler ; öyle bir kalıba sokarım ki listeyi ; tüm seçenekler tıkır tıkır çalışır , yanlış afişleme v.s olmaz.

    Oysaki bizdeki listelere bir bakıyoruz , evlere şenlik durumda.Film isimlendirmeleri bazılarında yabancı , bazılarında Türkçe adı ile yazılmış listeye , sesli-sessiz karakter sorunları var , kimi film adının sonuna TR ifadesi eklenmiş v.s

    Yani uygulamaların hakkıyla çalışabilmeleri ve ekran görüntülerinde vadettiklerini verebilmeleri için ; PC karşısında oturupta bu listeleri hazırlayan adamların işlerini layıkıyle yapmaları lazım.

    Size söylendiği üzere "En son Xtream Codes kullanıyorum" demek , yaşanılan sıkıntıyı çözmüyor yani.Hazırlayıp size gönderdikleri listenin yapısı , maalesef çokta düzenli değil anladığım kadarıyla.

    Son olarak ekran görüntüsü olarak verdiğim tüm ekran resimleri , gruplamalar , klasör yapıları uygulamanın ham haline ait.Ben hiçbir şey yapmadım.Sadece 3-5 haber kanalını Favorilere attım kolaylık olsun diye , o kadar...



    NOT : Kimse özelden mesaj atıp IPTV konusunda yardımcı olmamı istemesin lütfen.Benim bu konuda yapabileceğim birşey yok maalesef.Ben de bir arkadaşım aracılığıyla kullanabiliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 29 Mayıs 2020; 17:22:4 >




  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Çok güzel açıklamalar olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dmitri Karamazov kullanıcısına yanıt
    Eyvallah...

    iPlayTV gerçekten aldığı parayı son kuruşuna kadar hakeden bir uygulama benim nazarımda.

    Sonuçta benim listemde çok çok iyi kotarılmış bir liste olmasa bile , buna rağmen adam gibi bir kullanım keyfi veriyor bana iPlayTV uygulaması.Hele son güncellemelerle tadından yenmez oldu.

    Ama diğer yandan bakarsak aynı şeyleri IPTVX için kesinlikle söyleyemeyeceğim.Çünkü bu uygulama , bazı şeyler için resmen ilave para ister bir hale geldi.

    Zamanında nerdeyse iPlayTV'nin 2 katına yakın para verip almıştım IPTVX'in Pro sürümünü.Sonrasında yazılımcısı bir karar aldı ve "Full" diye yıllık abonelikli bir sürüm çıkardı ortaya.Ve ; " Bu Full sürümde , listeye yeni eklenen kanallar ayrı olarak gösterilecek , ICloud üzerinde kayıt yapılabilecek v.s." dedi.Tabii ki tüm bu ilave özellikleri , Full diye yeni bir sürüm çıkartıp para istediği içinde Pro kullanıcılarından beklediği ilgiyi görmedi.

    Mesela ilk başlarda Reddit'te bir sayfası vardı bu yazılımcının ve bende sık sık girer , zaman zamanda yazardım.
    https://www.reddit.com/r/iptvx/

    Sonrasında Reddit'teki bu sayfayı kapatıp kendi tasarladığı forum tarzı bir sayfa açtı kendine.İlk başlarda ben dahil çoğu kimse üye oldu bu sayfadaki siteye ve görüşlerimizi burada yazmaya başladık ama işi paraya dökmeye başlayınca aldığı tepkiler üzerine kendi açtığı bu sayfayı da kapattı ve artık ulaşılamıyor.Ulaşmaya kalktığınızda da ; uygulama hakkında bir bilgilendirme sayfasına ulaşıyorsunuz artık ,o kadar.
    https://matteogobbi.info/iptvx/

    Bana sorarsanız IPTVX'in yazılımcısı bunu kesinlikle haketti , çünkü Pro sürümünü ücreti ile alanlara bundan sonra çıkaracağı tüm yenilikleri ücretsiz vermeliydi.EV kullncıı sayısını arttırmalıydı.Mesela VOD dosyalarını VLC Player tabanlı oynattığı için , özellikle 4K video oynatımlarında iPlayTV'den daha iyiydi.Ama bu avantajı bile , onu daha iyi seviyelere getiremedi.

    Olayı özetlersek ; ben ömür boyu güncelleme desteği ile para verip satın aldıysam bir uygulamayı , çıkacak tüm güncellemeleri alabilmeliyim.Yazılımcı kurnazlık yapıp "Full" diye yeni bir sürüm çıkartarak beni safdışı bırakmamalı ve çıkacak bazı özelliklerden mahrum etmemeli.Oysa o ne yaptı , bazı özellikleri Pro'ya verdi ama diğer güzel özellikleri ise sadece "Full" sürüm için için abone olanlara sunmaya başladı.
    https://apps.apple.com/us/app/iptvx/id1451470024

    Ama sen tüm bunları yaparken elin oğlu boş durmuyor ki.Bir bakmışsın senin Full sürümünde para ile vadettiğin bazı özellikleri , iPlayTV gibi uygulamalar kullanıcılarına ücretsiz sunuverir ( ki sundu da zeten ) sende popülerliğini yitirir ve Web siteni kapattığınla kalırsın.

    Dediğim gibi aynı işlevi ( yani listeye en son eklenen filmleri ve dizileri , ekranda ayrı bir klasörde gösterme özelliği ) son güncellemelerle iPlayTV'ye ücretsiz eklendi.Hatta bununla beraber gelen daha başka güzel özelliklerde var.

    Bu yüzden kullanım konforu anlamında iPlayTV kesinlikle IPTVX'ten daha iyi bana göre.Bunu , her ikisini de ücreti ile satın alıp kullanan ve hatta IPTVX'e daha fazla para veren birisi olarak söylüyorum üstelik.

    iPlayTV (40 TL)

    https://apps.apple.com/tr/app/iplaytv/id1072226801?l=tr


    IPTVX (Pro Sürümü 60 TL / Full Sürümü ise 80 TL)

    https://apps.apple.com/tr/app/iptvx/id1451470024


    Yani işin özü , yazılım sektöründe herşey para demek değildir arkadaşlar.Daha ucuz olan bir uygulama , daha konforlu bir kullanım ve daha fazla özellik sunabilir bu sektörde...



    NOT : Kimse özelden mesaj atıp IPTV konusunda yardımcı olmamı istemesin lütfen.Benim bu konuda yapabileceğim birşey yok maalesef.Ben de bir arkadaşım aracılığıyla kullanabiliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 29 Mayıs 2020; 17:22:33 >




  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bayağı uğramışsınız, kıymetli paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

    IPTV sağlayıcımla görüşmeme rağmen sizin de söylemiş olduğunuz gibi bu konunun liste yapısı ile alakalı olduğunu anladım. Farklı bir sağlayıcıyı deneyimledikten sonra kıyas yapabileceğim.
    Bu konu bu kadar popüler durumdayken aslında temeli sağlam kurmak adına bir seferliğine bu listeler ve sıralamalar oluşturulabilir. Çok zor olmasa gerek, bence uğraşamak istemiyorlar. Ya da biz mi fazla detaycıyız acaba

    Gördüğüm kadarıyla da bir çok uygulama deneyimleme şansınız olmuş.2 gündür farklı uygulamaları indirip deniyorum. iPlayTV ile ilgili dediklerinize katılıyorum.

    GSE Smart IP TV'yi de denedim. Kurcalamayı sevenler için ayar seçenekleri en fazla bu programda gördüm. Bununla birlikte ATV'deki uygulaması çok kullanıcı dostu gelmedi bana.

    iPlayTV'de her şeyin yukarıda tek bir yerde olması daha güzel.Kanal geçişlerinde IPTVX'de sağa sola geçişlerde kanalların değişmesi çok pratikti. iPlayTV'de o ayarı bulamadım belki de yok bilmiyorum.




  • Evet , AppleTV 4K'da ücretsiz deneyebileceğim çoğu uygulamayı denedim hakikaten ama en hoşuma giden iPlayTV oldu.

    Dediğiniz gibi iPlayTV'de , IPTVX gibi sağa sola geçişlerde kanal değişimi yok maalesef...
  • HattiHitit kullanıcısına yanıt
    Benim için önemli bir konu evet ama stream servislerinden de atmos almak istiyorum netflix çok kullanıyorum disneyplus gelirse ona da abonelik açacağım ve apple tv nin kendi dizilerini orjinal izlemek için de üyelik açarım gibime geliyor yani çok dizi film izleyen birisiyim. Nvida shield gibi ürün bana lazım ama türkiyede şuanda malesef satışı felan yok üretim sorunları var sanırsam. Apple tv hem daha ucuz hem de geleceğe yatırım olarak düşünüyorum disney plus vb gibi gelecek uygulamaları apple tv ye getirirler sanırsam. O yüzden apple tv 4k almayı düşünüyorum para biriktiriyorum az bir miktar kaldı bir aya kadar alırım diye düşünüyorum. Yeni nesili beklemelimiyiz onuda bilmiyorum hali hazırda 4k versiyonu gayet güçlü ve yazılımsal desteği uzun diye biliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.