Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (1006. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.126
Cevap
382
Favori
984.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10031004100510061007
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgi için teşekkürler, kaybedecek bir şey yok. Şimdilik iPhone üzerinden kullanıyorum. Biraz daha bekleyim. Yabancı forumlarda yıl sonu olduğunu okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O Infuse uygulamasının saçmalığı. Yapması gereken en temel görevlerden biri halbuki. Tamam HDR10+ ve atmos ses verebilen görüntü ve ses kalitesi olarak belki rakipsiz ama altyazı olayı yıllardır hep sorunlu bende. Alt yazı bulsa bile zamanlamayı tutturmak için epey uğraştırıyor.

Omni’nin kendi oynatıcısında ona çok şaşırmıştım. OpenSubtitles V3+ ın sayesinde oluyor tabii bu ama en azından ekleyip kullanabiliyorum. Her açtığım dizi ya da film sıfır senkron sorunu ile anında altyazılı olarak açılıyor.

Macbook Air'de Safari kullanıyorum ve siteye ait bir engelleme yok tarayıcıda.Herşey açık ama bu siteden bir türlü altyazı indiremiyorum son dönemde.

Belki üyelik ister diye siteye üye de oldum ve öyle giriyorum ama yine de altyazı indiremiyorum.

Sadece açılan bir linkte Macbook'ta Terminal'e bir komut satırı eklemeye yönlendiriyor ama bu bilgi doğru mu yoksa fake mi emin olamadığım için yapmadım.

Var mı bir fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 12 Kasım 2025; 2:3:33 >
  • Legoloman kullanıcısına yanıt

Evet, türkçe dili desteklemesinden dolayı TMDB’yi kullanıyorum.

Selamlar ,

Stremio için ve diğer programlar için bu eklentiyi de kurmanızı tavsiye ederim , bir çok torrent sitesinden buluyor ve kaliteleri çok yüksek , apikey'inizi girip yapılandırabilirsiniz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 12 Kasım 2025; 15:42:58 >

Her açtığında 2 saatlik yükleme ekranı dışında harika programdır. Sürekli güncelliyor geliştiricisi. Tek seferlik satın alma da var.

gumroad
    Chillio Media Player
    https://store.chillio.app

O kadar parayı peşin vermek saçma 7-8 senelik ücreti peşin istiyor o zamana kim öle kim kala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 12 Kasım 2025; 19:34:9 >
  • Cihazı bende yeni aldım çok da anlamıyorum bu işlerden Apple TV'de yeniyim daha. Şampiyonlar Ligi maçlarını 4K ve yüksek FPs de izlemek istiyorum önere bileceğiniz bir IPTV var mı? Amacım korsan izlemek değil tabii üyeliğim var zaten ama malum görüntü leş.

Merhaba hocam, şampiyonlar ligi maçları 4k mı yayınlanıyor bilmiyorum ama kaynak 4k olacak ki sizde 4k yüksek fps de izleyebilesiniz.

Chillio nasıl aktif ediliyor. Hesap açılıyor teşekkürler

Hesap açılmak derkeni IPTV üyeliği edinmeniz gerekiyor. Oradan aldığınız Xtsream linkini, kullanıcı adı ve şifrenizi yazmanız yeterli.

Chillio pro almak isterseniz appstore'dan indirdikten sonra uygulama içi satın almanız gerekiyor yıllık 700 TL

https://apps.apple.com/tr/app/iptv-my-smart-iptv-player/id1525121231?l=tr

Iptv+ 'ın iddiası şu

Etkileyici bir deneyim için çok kanallı Dolby Atmos sesinin keyfini çıkarın. Gerçek Dolby Atmos henüz tam olarak desteklenmese de, üzerinde çalışılıyor.

Ama ben sanmıyorum çok yaygın olmayan bu uygulamaların Atmos Lisans ücretini verip gerçek Dolby Atmos destekleyeceklerini. Yalandan çevresel ses verirler belki onu vereceğim derken de zaten "kararlı değil, donmalara neden olabilir" diye uyarı veriyor zaten bu tür programlar

Haa bide, varsa öyle çoğu içeriği Dolby Atmos olarak verebilen sağlayıcı beni de bilgilendirin lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 14 Kasım 2025; 17:40:10 >

• w00t. W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür, o zaman tek seçenek harici player ile oynatmak oda infuse uygulaması sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 14 Kasım 2025; 18:53:10 >
  • app store
    Cloud Stream IPTV Player Uygulaması - App Store
    https://apps.apple.com/tr/app/cloud-stream-iptv-player/id1138002135?l=tr

Bunu kullanıyorum ben. Bedava üstelik. (Gerçi yalan söylüyorum. Samsung oled tv mi alana kadar kullanıyordum. Şimdi hotiptv kullanıyorum. Tv nin dahili codeclerini kullandığı için görüntü çok farklı çok daha iyi.)

Bu arada aranızda Apple TV ve Samsung oled tv kullanan varsa. ŞAHSİ FİKRİM Apple tvden sadece İnfuse ile dts filmleri izleyin. Stremio dahil tüm App leri tv üzerinden yükleyin görüntü bariz daha iyi. Sorun bence Samsung tvlerin kablo alerjisi. Net bir şekilde kabloyla bağlı her cihazda görüntüyü bozuyor. Hdmi bağlı pc arada köşelerden pembeleşme çıkıyor. Apple TV hem görüntü soluk hem hareketli sahnelerde titreme-yırtılma var. Ve bunun Samsung’tan App indirmeden anlaşılmıyor

CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Macbook ile denedim hem safari hem chromeda sıkıntı yok.

Günlük 10 adet altyazı indirme sınırı mevcut ayrıca 20 sn bekleme süresi.

Sizdeki sitenin kendisi ile ilgili olmayan başka bir sorun sanki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Apple tvde AFR açıksa görüntüde titreme olmaz, dahili appler gibi performans alırsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.