Şimdi Ara

Apple TV 4K 32GB - 1599TL Turkcell Pasaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Türkiye'de Apple TV aboneliğine izin veriyor mu bu alet?

• kalpakci kullanıcısına yanıt

Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum apple tv nasıl izin vermıyor ? Herşeyini kullanabilirsiniz..

• bu apple tv de apple ın en tutmayan şeyi heralde. aşırı gereksiz geliyor bana

• şimdi xbox a geldi apple tv. dün film kiralayıp izledim. bu apple tv kutusunun xbox daki apple tv uygulamasından farkı nedir? eğer youtube falansa aynısı xbox da var. 1500 tl buna vereceğinize xbox one s alın

• Bunun parasına 3 tane mi box s 4k alınır. Veya amazon fire stick 4k. Tabi bu alet daha güçlü ama sonuçta gta 5 oynamayacak bununla. Günün sonunda netflix izleyip youtube da takılacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 18 Ocak 2021; 10:37:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu zımbırtının en büyük özelliği apple cihazlarınızın androiddeki tarzda chromecast mevzusunda TV lere yansıtılması onun dışında mi box gibi bir alet tabiki.

ancak daha stabil bir tv ye yansıtma sistemi yok. 15 bin iphone a para verip 1500 bu cihaza çok görmez herhalde almayı düşünenler:=)

• Anlayan birisi bana bu tarz uygun fiyatlı cihaz önerebilir mi? Iptv netflix vs için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

bu zımbırtının en büyük özelliği apple cihazlarınızın androiddeki tarzda chromecast mevzusunda TV lere yansıtılması onun dışında mi box gibi bir alet tabiki.

ancak daha stabil bir tv ye yansıtma sistemi yok. 15 bin iphone a para verip 1500 bu cihaza çok görmez herhalde almayı düşünenler:=)

Daha ucuz modellerde yansıtıyor. Ama bu anlamda tamamen gereksiz bir cihaz o başka.

Miracast ve wifi direct vardı 7/8 yıl önce hatırımda kalan.

Günümüz için apple tv pek cazip degil fiyatiyla da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkorn

Anlayan birisi bana bu tarz uygun fiyatlı cihaz önerebilir mi? Iptv netflix vs için.
    Anlayan birisi dh de var. Yotube kanalıda var.

İlgili ana konuyu dh de bulursan amerikayı yeniden kesfetmene gerek kalmaz ;)

Dedigin donanimlar teknoloji acısından eskidi bile !
  • istersen 20 tane mi box s alın. şunun verdiği hıza erişemiyor, ben apple tv kullanıp bir de mi box kullanınca kendimi attan inip eşşeğe binmiş gibi hissediyorum.

Sonuçta aynı şeyi yapıyor diyenler boşuna çene yormasın o yüzden.

Mi BOX şu cihazın yanına yaklaşamaz. Kullanmadan boşa yorum yapıyorsunuz. İlk önce kullanın ne olduğunu anlayın sonra yorumunuzu yaparsınız. 5 yıl önceki donanımı insanlara kakalayan mi'yi hala burada övüyorsunuz.

Bu arada bu cihaz bu fiyatı hakediyor mu? Hayır etmiyor. Ancak bunun sorumlusu Apple değil tabii ki kimlerin olduğu belli.

Ayrıca ikinci elleri bile 1.700 TL'ye satılıyor o yüzden düşünüyorsanız alın. 1 seneye kalmaz yine fiyatlar yükselir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 21 Ocak 2021; 9:28:50 >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Ne gibi farklılıklar sunuyor mi box a göre mesela
  • alperturgutb A kullanıcısına yanıt

Mesajı tekrar gözden geçirin.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma olarak sadece şunun verdiği hıza erişemiyor cümlesini kullanmışsınız. Sizce de çok geniş anlamlar çıkarılabilecek bir cümle değil mi? Biraz detaylandırır mısınız lütfen
  • apple tv ye bazı uygulamaları yükleme şansımız olsa android boxların yüzüne bakılmaz. gerek decoding olsun gerek stabilite olsun ayrıca kullanım kolaylığı bakımından da android boxların çok ötesinde ben hala 3. nesil olanını kullanıyorum. eğer evinizde macbook imac gibi bilgisayarlar varsa tv'yi kablosuz olarak ikinci bir monitor olarak kullanabilirsiniz. ekran yansıtma olayını nasıl yapmışlarsa hiç gecikme yok yani evinde apple ecosistemi kurmak isteyen varsa iyi fiyat.

• Bein connect ile lig maçlarını büyük ekrandan izlemeye izin vermiyordu sanırım,öyle olsa mükemmel olurdu

• ekksl6 E kullanıcısına yanıt

Önceden olsa dediğiniz doğru ama artık değil hocam. LG samsung vs TVlerde default olarak Apple TV uygulaması var ve her türlü yansıtmayı destekliyor. Benim için bomboş bir alet bu Apple TV. Mi box tabiki bunun segmentinde bir ürün değil ancak benim LG tvimdeki uygulama canavar gibi çalışıyor. Bence buna vereceğiniz parayı TV lerinizin upgradedinde kullanın. 4 binlik tv yerine, Apple TV destekli 6binlik bir tv alın hem kutuyla uğraşmayın hem kaliteli Tvniz olsun. LG ve samsung işletim sistemleri tvlerde çok stabil. Uygulamada 4k Filmler de çok stabil bu arada, yağ gibi kayıyor menüleri, tvniz destekliyorsa Dolby vision ve surround 5.1 sese de Apple TV uygulaması destek veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.