Şimdi Ara

Apple Türkiye, iPhone fiyatına e-sim destekli Apple Watch satışına başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
6.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir an forum sayfasını açınca zam geldi zannettim ürünlere kalpten gidiyordum neyse Simli modeller yanında titanyum modelleri de gelseydi titanyum model gelse 16 bin den satılırdı kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı fikirdeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple Türkiye, iPhone fiyatına e-sim destekli Apple Watch satışına başladı
  • ona97 O kullanıcısına yanıt
    ahahah gena güldüm:))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pkblgn P kullanıcısına yanıt
    İmeisi olan her cihaz icin kayıt gerekli

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlardan daha önemlisi baz istasyonu gibi çalışacak bir aleti sürekli kolunda taşımak. Cep telefonlarını bile kafaya dayayarak konuşmak yerine kulaklıkla konuşmak arasında fark oluyor, sürekli cebinizde vücudunuza yakın taşımayın çantanız varsa orda dursun diyorlar.

    Böyle bir cihazı bir de koluna yapıştırıp gece gündüz vücuda bitişik taşımak benim almayacağım çok gereksiz bir risk. Hiçbir hayati ve gerekli bir yanı yok, kimseye bu riski almasını tavsiye etmiyorum ne sebeple olursa olsun. Sağlığınız bozulduğunda hayatta daha önemli bir şey olmadığını anlarsınız ama iş işten geçer...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amerika’da aralarında 100 dolar gibi bir fark varken (45mm için) burada yaklaşık 6,5 bin lira fiyat koymuşlar. Bu vergilendirme işi çok garip bir hal almaya başladı. İçinde imei numarası barındıran her şey için bu kadar vergi alınır mı yahu? Bu kanunun sadece telefonlar için geçerlidir diye bir sınırı olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ilk önce imessage & facetime etkinleştirme sorununu çözsün, sim kartlarını çıkartıp takmayan, sim kart değişikliği yapmayan ve yeni bir iphone'a geçmeyen Turkcell kullananların heberi yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apoo143 A kullanıcısına yanıt

    Ülkede her şeyin cılkı çıktı ..

    Tarih kitapları böyle yazacak : Halk ağır vergiler altında eziliyordu , 21. yüzyılı 20. yüzyıl gibi yaşıyorlardı teknolojiye ulaşım çok zordu

  • hyksl H kullanıcısına yanıt
    Radyo dalgaları non iyonik radyasyondur, ışık, wifi ya da uzaktan kumanda gibi. Bunlar ısı ile yakacak konsantrasyonda olmadıkları sürece insan vücuduna zarar veremezler. Çeşitli hayvanlar üzerinde yapılan deneyler gösteriyor ki cep telefonlarının insana zarar vermesi için SAR değerinin 150'nin üzerinde olması gerekiyor, şu anda izin verilen SAR değer sınırı 2, birçok telefon 1.5 dolayında o da sadece telefonun baz istasyonuna ulaşmakta zorlandığı bir yerden arama yaptığınızda bağlanmaya çalışırken oluşan değer, konuşma esnasında 0.15 dolaylarında geziyor SAR değerleri.

    Baz istasyonları ile ilgili çalışmalar da gösteriyor ki baz istasyonu ve mahallenizdeki trafonun elektromanyetik alan değerleri benzer. İkisinin de zarar verebilmesi için sürekli 1 metre'den daha yakın durmanız yani kısaca yaslanmanız gerekiyor. Sizden 20 metre yukarıdaki bir baz istasyonu size zarar veremez.

    Bu sebeplerden dolayı söylediğiniz geçersiz bir sebeptir. Non iyonik radyasyon bu kadar ufak değerlerde zarar verebilen bir şey değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Mayıs 2022; 19:10:06 >




  • Esim henüz çalışmıyor diyorlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz, konu hakkında teknik bilgim yetersiz, o alanda bir eğitimim de yok o yüzden bir hüküm veremiyorum. Benim çekincem şu, konunun insan sağlığı üzerine etkisinin olması gerektiği kadar kapsamlı, geniş ve uzun süreli araştırılmadığını düşünüyorum. Konuyla ilgili yazıları okuduğumda hem katılımcı sayısı hem çalışmanın süresi kısıtlı oldukları vurgulanıyor, hep kesin bir hüküm yokluğu var. O yüzden ben aceleci davranmıyorum, mümkün olduğu kadar tedbirli davranıyorum.

    Sigaradan, gıda katkı maddelerine, plastiklerin sağlık üzerinde etkilerine kadar aradan nesiller geçtikten sonra günümüzde ne kadar zararlı oldukları ortaya konan çok şey var, tabi milyarlarca insan arada kaynadıktan sonra.
    Wifi, bluetooth, gsm teknolojisi gibi teknolojik gelişmelerin sağlık üzerine etkileri hakkında bilimin çok kapsamlı ve net sonuçlar çıkarması için daha belki uzun zaman var. Mevzu sadece kanser de değil, dolaylı çok farklı etkileri olabilir bünyeye. Ortaya konması çok kolay olmayan etkiler olabilir. İnsanoğlunun hepsinin aynı bünyesi de yok, aynı şeyler farklı insanlarda farklı etkiler çıkarabiliyor, beni ağır hasta eden şey size çok fazla zarar vermeyebiliyor veya tam tersi.

    Sağlığını kaybetmiş çok sayıda insan gördüğüm için ben bir adım geride temkinli duracağım paranoyakça olsa bile. Tabi herkes aynı davranmaz, herkesin kendi tercihi daha cesur ve umursamaz olan zaten milyarlarca insan her zaman var. Benden şimdilik uzak dursun, inşallah yıllar sonra da hiçbir sorun yaşanmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Boldrex kullanıcısına yanıt
    uykuya daldığın an düzelir, uyanırsan problem

  • İşte ötv nedir, nasıl girer, nasıl hissettirir, nasıl acıtır hepsi bir üründe ayan beyan ortaya koyulmuş.. Teşekkürler Yerli Muz cumhuriyeti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamların satış fiyatı yüksek değil ki. Bizim para değersiz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Matbaanın osmanliya geç gelmesi gibi, bu saçma vergileri, yüksek enflasyonu ve batik ekonomiyi tarih yazacaktır elbet... Absurd saçma sapan fiyatlar... Başka bir ülkede olsa topa tutulur. Ben x5i olan bir arkadaşım icin burda milyon civari demistim. Sacmalama imkansiz demisti. Bu da onun gibi bir şey. Bu paralara alışır olduk artık. 8bine rtx3050 notebook aldim ben 6 ay önce daha... Bu ne ya yil dönmeden ekonomi batista x2 yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 $'lık fiyat farkı vergiler ile 6500 TL mi ediyormuş?

    Eksik kalsın e-simli Watch 7. Normalini kullanıyoruz zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ilk önce imessage & facetime etkinleştirme sorununu çözsün, vodafone Turkiye ye tebrikler bu sorunu bir an yasatmadıgı için -:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pkblgn P kullanıcısına yanıt
    Yurtdısı Ime li tüm cihazlar yurda girişden itibaren 120 gunluk süre içerinde harc kaydına tabidir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mobil hatla batarya 8 saat gider artık.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.