|
Bildirim
Ekonomi uçuyeahh. Büyuyeahhh. Trump tower aptal olmadan orda hala duruyeahhh.
Ekmeğee zam gelmiyeahhh. Soğan kamyonu ne zaman geliyeahhhh? |
Uçuyoruz elhamdülillah.
|
Apple Türkiye operasyon çekiyor Oyun böyükk yeğeen
|
Umarım herşeye daha fazla zam gelir. Güzel haber.
|
Yarın 600 ay taksitle bir iPhone 13 Pro Max alıyorum. Çok mutluyum arkadaşlar, Allah herkese nasip etsin. |
İyi insaflı davranmışlar.
13 Pro Max 256 için kabataslak hesap yaparsak: 1379€ - 247€ (vergiler) = 1132€ 1132€ x 13.60 = 15.395 TL 15.395 TL + 10.227 (Türkiye’deki vergiler) = 25.622 TL Türkiye satış fiyatı zaten 24.199 TL 1423 TL de ucuza satılıyor. Zaten önümüzdeki ay tekrar zamlanacak. |
ben Türk teknoloji tutkunlarının gücünün üstünde bir güç tanımadım bugüne kadar. Herkesi yarın vestel venüs kuyruklarına davet ediyorum. |
Apple Türkiye zammı değil, değersiz TL zammı |
“Gün gelecek zam yapmadığım her kalem için bana küfredeceksiniz” Ejder Meyvesi Reçeli
|
ben Türk teknoloji tutkunlarının gücünün üstünde bir güç tanımadım bugüne kadar. Herkesi yarın vestel venüs kuyruklarına davet ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 26 Kasım 2021; 3:40:44 > |
Yarın 600 ay taksitle bir iPhone 13 Pro Max alıyorum. Çok mutluyum arkadaşlar, Allah herkese nasip etsin. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 26 Kasım 2021; 13:1:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Türkiye zammı değil, değersiz TL zammı |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |