Şimdi Ara

Apple trackpad vs magic mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 gün içerisinde apple macbook air 2013 13" almayı düşünüyorum. Alırken de yanında mouse veya trackpad alıcam ama hangisi bana daha uygun hiçbir fikrim yok. İkisini de şimdiye kadar hiç kullanmadım

Kullanım amacım oyun oynamak değil internette sayfalarda dolaşmak apple uygulamalarıyla uğraşmak. Oynayacağım tek oyun Fm14

Şuanki bilgisayarımın (acer var ) trackpad bölümünü kullanmayı pek sevmiyorum mouse'u çok arıyorum bunu da göz önünde bulundurursak hangisi daha uygun gelir ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer daha önce hiç apple kullanmadıysanız airin trackpadine sans verin.20 yıllık wındowscuyum ve kendı trackpadime hiç dokunmadım desem yeridir ama macbook air aldıgımdan beri mouse a hic dokunmadım.İlla alacaksanız mouse alın ama beklemenızı tavsıye ederım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Eğer daha önce hiç apple kullanmadıysanız airin trackpadine sans verin.20 yıllık wındowscuyum ve kendı trackpadime hiç dokunmadım desem yeridir ama macbook air aldıgımdan beri mouse a hic dokunmadım.İlla alacaksanız mouse alın ama beklemenızı tavsıye ederım

Aynen katiliyorum arkadasa. Uzerindeki trackpad i kullanmadan ekstra tracpad almaniza gerek yok. Bazi kisiler mouse olmadan olmaz der, ya da harici monitor ile calisiyorsaniz o zaman harici bir mouse ihtiyaciniz varsa o zaman tekrar dusunebilirsiniz bu ayrimi. Onun disinda simdilik uzerindekini deneyimleyin gereken karari verirsiniz zaten. Birde aklinizda olsun, imkaniniz olursa herhangi bir teknoloji magazasinda iMac leri deneyimlemenize imkan taniyan kisimda Magic mouse u orada deneyebilirsiniz.
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim. benim amacım alırken ikisini birlikte almaktı. bekliyip mac'ı aldıktan sonra karar vericem Teşekkürler
  • yorumlara katılıyorum bencede trackpad muazzam, imac lede oyun dışında trackpad kullaanıyorum magic mouse bi kenarda duruyor, trackpad kullanım fonksiyoları açısından da işletim sisteminin vaadettiği kullanım deneyimini maximumda yaşamanızı sağlıyor. kesinlikle cihazın üzerindeki trackpad i deneyin, magic mouse uda denemeden almayın çünkü alçak ve ergonomisini rahatsız edici buluyorum fare kullanmak istesem logitech farelere yönelirimki, zaten oyun için öyle yaptım.
  • bende windows kullanırken mouse olmadan yapamazdım. 2 senedir mac kullanıyorum ve bazı oyunlar dışında hiç mouse kullanmadım. Mac'in trackpad'i muazzam kullanışlı ve kolaylık sağlıyor. Bu arada magic mouse'umda var hiç ihtiyaç duymuyorum. Çekmecede duruyor
  • Sanırım ilk mac alanlarda magic mouse hastalıgı oluyor:) deneyince gereksiz birşey oldugunu anlayıp unutuyor.Bende 1 aylık macbook air kullanıcısıyım,kaç gundur almayı dusunuyordum magic mouse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple benzeri klavye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trackpad magic mouse u dover

• Magic mouse un macbook uzerindeki trackpad e karsi tercih sebebini benim gibi harici bir ekran kullandiginiz ve macbook ekraninin kapattiginizda anliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

Magic mouse un macbook uzerindeki trackpad e karsi tercih sebebini benim gibi harici bir ekran kullandiginiz ve macbook ekraninin kapattiginizda anliyorsunuz.

harici trackpad süper hocam ben imac de trackpad kullanıyorum, yaptığınız iş için fare zorunluysa bilemem ama harici ekran içinde magic trackpad tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

Magic mouse un macbook uzerindeki trackpad e karsi tercih sebebini benim gibi harici bir ekran kullandiginiz ve macbook ekraninin kapattiginizda anliyorsunuz.

harici trackpad süper hocam ben imac de trackpad kullanıyorum, yaptığınız iş için fare zorunluysa bilemem ama harici ekran içinde magic trackpad tercih edilebilir.

Tabiki tercih edilebilir, katiliyorum. Almadan önce denemek lazim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

yorumlara katılıyorum bencede trackpad muazzam, imac lede oyun dışında trackpad kullaanıyorum magic mouse bi kenarda duruyor, trackpad kullanım fonksiyoları açısından da işletim sisteminin vaadettiği kullanım deneyimini maximumda yaşamanızı sağlıyor. kesinlikle cihazın üzerindeki trackpad i deneyin, magic mouse uda denemeden almayın çünkü alçak ve ergonomisini rahatsız edici buluyorum fare kullanmak istesem logitech farelere yönelirimki, zaten oyun için öyle yaptım.

Kafama takılan bir iki soru için cevap vermişsiniz aslında. 27 inch imac sahibiyim, magic mouse ile kullanmaktayım. Trackpad olayını merak ediyorum. Harici rackpad almamı tavsiye edermisiniz, o parayı vermeye değermi.
  • bence her kuruşuna değer, magic mouse da apple kullancıları bölünüyor beğenen var beğenmeyen var ama trackpad harika sanırım kullanan herkes bunda hemfikirdir, çünkü bildiğimiz diğer markaların kullandığı trackpad deneyimiyle alakası yok gerçekten fareyi aramadan günlük işlerinizin hepsini (oyun oynamak hariç ) halledebiliyorsunuz. ve halletmenin dışında da kullanıma keyif katıyor.
  • arkadaşım WoW bile oynuyoru trackpad'den, siz düşünün artık o girdiğimiz arenalarda nasıl beceriyor anlamadım ama alışmış artık.
    sonuç olarak, macbook air alacaksınız ve ilk macintosh deneyiminiz olacağı için şimdilik kesinlikle bir şey almayın. trackpad'in harikalığından sonra belki mouse alırsınız.
  • Elimde 2 tane Apple magic mouse var birini elden çıkartıp Apple magic trackpad almayı düşünüyorum. Tam tersi işlem için takas yapabilirim.

Satış fiyatı. 120 TL
    Takas fiyatı. Birebir

• 16 yıllık pc kullanıcısıyım windows pc, hep mouse kullandım, hep kasa kullandım, laptop kullanamazdım oyun oynadığım için, mouse ın yerini o iğrenç touchpad tutamazdı zaten . Onlarca fare kullandım, Cyborg R.A.T 5 e kadar değişik mouse larda kullandım.

Gel gelelim 3-4 ay önce mac mini aldım, dedim güzel klavye mouse seti de alayım, trackpad gördüm webde , dedim alayım , zaten mac sistemini beğenmiştim, laptop bile kullanırım artık oyun oynamıyorum pc de diye. İlk 10-15 gün zorlandım açıkcası, bugün yanına bide magic mouse aldım daha rahat kullanırım diye ve birazda merak ederek, ilk gün yorumum facia tek kelime ile, magic trackpad çok daha kolay kullanım sunuyor, tabi 15 gün geçsin tekrar yorumlayacağım ama şaşkınım açıkcası mouse u beğenmedim. Bütün Trick leri kullanıyor insan mac os un bize sunduğu, magic mouse da herşey daha zor geldi ilk etapta.
  • Anladığım kadarıyla oyun için tercih etmiyorsunuz.Bende hem trackpad hemde magic mouse var.Açıkcası mouse'imi sadece çizim yaparken kullanıyorum.Geri kalan herşey için trackpad çok rahat.Alışınca zaten bağımlılık yapıyor
  • Bende hem trackpad hemde magic mouse. Trackpad kesinlikle daha guzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.