Şimdi Ara

Apple TR online Satış Hikayemi oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek piyasadan ucuza satacaklarına inanmasamda apple online yok haziranda açılacak yok teemuzda yok ağustos vs. derken bugüne kadar gelindi. Görünürde bir şeyde yok. Rusyada ta haziranda açıldı TR ye ise zerre değer verilmiyor acaba nasıl olsa fanboylar her daim bilkomdan 3000 TL fiyatda olsa alıyorlar açmaya gerek yokmu dediler veyahutta operatorlar vs. mağazanı açma yada açrsanda yuksek fiyata sat kardan sana daha fazla verelimmi dedi. Amerikalılara guven olmaz kar para nerden gelirse gelsin mantalitesindeler.

Orijinalden alıntı: Darkimore

Pek piyasadan ucuza satacaklarına inanmasamda apple online yok haziranda açılacak yok teemuzda yok ağustos vs. derken bugüne kadar gelindi. Görünürde bir şeyde yok. Rusyada ta haziranda açıldı TR ye ise zerre değer verilmiyor acaba nasıl olsa fanboylar her daim bilkomdan 3000 TL fiyatda olsa alıyorlar açmaya gerek yokmu dediler veyahutta operatorlar vs. mağazanı açma yada açrsanda yuksek fiyata sat kardan sana daha fazla verelimmi dedi. Amerikalılara guven olmaz kar para nerden gelirse gelsin mantalitesindeler.

operatörlerin getiriş tarihinden önce açılması zaten sistemin işleyişine ters olurdu bana kalırsa.
    tahminim; çok küçük ihtimal 1 kasım, büyük ihtimal apple store ile ocak ayında birlikte açılacak. tahmin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 30 Ekim 2013; 9:46:47 >

• Bende store ile birlikte açılacağını düşünüyorum. Apple işi ağırdan alıyor. Umarım beklememize değer.

Dün Ankarada yeni acılan NEXT LEVEL isimli bir alışveriş merkezine gitmiştim. oranın 3.katında her yeri Apple logoları ile kapatılmış... bir magza vardı.. çok yakında bekleyin diye bir ibare var... ankarayada mı store acılıyordu...

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

merhabalar,

Dün Ankarada yeni acılan NEXT LEVEL isimli bir alışveriş merkezine gitmiştim. oranın 3.katında her yeri Apple logoları ile kapatılmış... bir magza vardı.. çok yakında bekleyin diye bir ibare var... ankarayada mı store acılıyordu...

bunlar gerçek apple store değil hocam. apple ürünü satan yerler sadece. premium reseller olarak geçiyor.

• 1 Kasım kesinlikle açılacak.

Duyum, Dayanak, Kaynak : Yok, Heyecan Olsun

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Bende store ile birlikte açılacağını düşünüyorum. Apple işi ağırdan alıyor. Umarım beklememize değer.

e-store muhtemelen türkiye distribütörü üzerinden açılır.

ama istersen troy bilgisayarın sitesindeki e-store kullanabilirsiniz.

Google'da troy bilgisayar veya artı bilgisayar diye arattırın.
  • Amma da nazlandılar yahu,bu kadar uzatılmazki,
    22 Ekim olmadı,bari 1 kasım'da başlasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.