Şimdi Ara

APPLE,SU TEMASI OLAN İPHONE'u DEĞİŞTİRECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknoloji devi Apple, cihaz değişim politikalarında kullanıcılarını sevindirecek bir değişikliğe gidiyor.

Teknoloji devi Apple'ın geçtiğimiz günlerde Apple Store'larda iPhone tamirlerine başlayacağı, cihazlarda tamamen değişim gerektirmeyecek bir arıza varsa, bunlar düzeltileceği ve böylece daha az maliyet sağlanacağına dair haberler gelmişti. Bu haberlere benzer bir haber de bugün geldi.

9to5Mac ve MacRumors gibi Apple' yakın iki internet sitesinin haberlerine göre Apple, katı şirket politikalarından bir tanesi daha esnetecek.

Belirtilene göre;
    Apple bundan sonra su hasarı gören iPhone'ların iç donanımı hasar görmediği taktirde bu iPhone'ları değiştirecek.

Yani cihazınızın dış donanımına ne olduğunun bir önemi yok.
    Bu konudaki yoğun kullanıcı şikayetlerine kulak asan şirketin yakın zamanda bu yeni değişim politikasını duyurması bekleniyor.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/bilimteknoloji/104524.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Su değecek ve iç donanım hasar görmeyecek?
  • Kurulayip verecek heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarar görmeyen makina çok nadir olur o yüzden inanmıyorum fazla

• Ekrana su teması olduğunda bir şey olmuyor ki zaten. Deliklerden içeri girmesin yeter . Ayrıca ateş ile yakmayı da denedim yanmadı ya da kararmadı köşelerde dahil olmak üzere. O yüzden su ateş böyle şeylerden korkmayın he bi de her gün değişik mesafelerden düşürürüm yine bir şey olmuyor. Çok konuştum kesin bir şey olacak

• Böyle bir uygulama olacaksa, bunun içeriği bu kadar basit değildir. Apple bi' açıklama yapsın bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Kurulayip verecek heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.