Şimdi Ara

Apple Store Telefon alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekimin sonunda arkadaşlar abd(newyork) den gelcekler 3 kişiler telefonları aldıkları zaman apple storeda vergi vereceklermi yoksa direk 650dolarmı alacaklar biraz baktım newtorkda%4 vergi oranı varmış ama pek emin değilim.Ve ben TÜRKİYEden kredi kartıyla alsam arkadaşların kaldığı yerin adresini versem sorun olurmu ?

• New yorktaki vergi %9 a yakın yani 650 dolar değil 706 dolar ödersin türkiyedeki kredi kartınla arkadaslarının adresine gönderebilirsin sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler apple storeden alsam direk vergi eklenirmi ?
  • 16 gb 730$ deiğilmi ben öle biliyorum
  • 16 gb tax ile birlikte yaklasik 700 dolara denk geliyor, tax orani her yerde %10 civarinda, bolgeye gore cok az bir miktar degisiyor. Kredi kartiyla alip adrese gondertebilirsiniz, fakat su anda alsaniz 7-10 gun icinde kargoya verilir, 3-5 gun arasi da kargo suresi var. Yani iki haftayi bulur ortalama.
  • Bizim arkadaşlar 16ekimde newyork'da olcaklar o zamanlar stok sıkıntısı olurmu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exLovee -- 20 Eylül 2013; 13:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exLovee

Bizim arkadaşlar 16ekimde newyork'da olcaklar o zamanlar stok sıkıntısı olurmu acaba ?

Belli olmaz ama daha onceden internet uzerinden alin, 10 onceden alin adrese gondertin, daha garanti olur. Su an Gold rengi her yerde tukenmis diye duydum, herkes onu istiyor ki bana gore en cirkini ama zevk meselesi bilmiyorum burdakiler altin rengine bayilmislar. Diger renklerde sikinti yok sadece gec tedarik ediyorlar cunku oncelik apple store'a bizzat gidenlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verecekler ama Apple store dan tax-free belgesi alaxaklar.Havalimanına gidince gümrükten verfiyi geri ödeyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daedlus kullanıcısına yanıt
    Arkadaslara soyleyin havaalaninda Ismet abi var, o tum faturayi bile geri odetebilir, deneyin.

Boyle bir sey yok Amerika'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

Arkadaslara soyleyin havaalaninda Ismet abi var, o tum faturayi bile geri odetebilir, deneyin.

Boyle bir sey yok Amerika'da.

Hocam ben var sanıyordum,sağol bilgilendirdiğin için.Türkiyede bile Karacanın tencereleri için vergi iadesi var.

• New yorkda tax free alinamiyormus dogrumudur ?
  • quote:

New yorkda tax free alinamiyormus dogrumudur ?

Amerikada vergisiz sadece delaware ve new hamsphire eyaletleri var geri kalınında vergiyi ödersiniz ve geri alamazsınız.

• internetten 16 gb 5s alıp zorludaki apple store açılırsa magazadan teslim alabiliyormuyuz? sitelerinde uygun apple store dan alabilirsiniz yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

internetten 16 gb 5s alıp zorludaki apple store açılırsa magazadan teslim alabiliyormuyuz? sitelerinde uygun apple store dan alabilirsiniz yazıyor?

Amerikasa o teslim alma. Olmayan turkiye apple store dan teslim alma fantaziside yaptiniz ya ne diyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

internetten 16 gb 5s alıp zorludaki apple store açılırsa magazadan teslim alabiliyormuyuz? sitelerinde uygun apple store dan alabilirsiniz yazıyor?

Amerikasa o teslim alma. Olmayan turkiye apple store dan teslim alma fantaziside yaptiniz ya ne diyim :)

nerenle okuyorsun arkadaş?

" açılırsa " diyorum farkındaysa? bilmiyorsan yorum yapma.
  • Subat ayinda acilacak store icin biraz erken bir muhabbet olmamis mi sizcede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

nerenle okuyorsun arkadaş?

" açılırsa " diyorum farkındaysa? bilmiyorsan yorum yapma.

Sen nerenle okuyorsun arkadas. Amerikada o teslim alma. Acilsada yok. Fransada, almanyada apple store var ama store dan teslim alma yok. Az okudugunuzu anlayin.

• New yorktaki store 16 gb 5s vergiler dahil tam fiyatını bılen yokmu hiç ??
  • quote:

New yorktaki store 16 gb 5s vergiler dahil tam fiyatını bılen yokmu hiç ??

706 dolar suanda telefon yok ilk teslimat 25 eylulmus kapida bekleyin sabah alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

New yorktaki store 16 gb 5s vergiler dahil tam fiyatını bılen yokmu hiç ??

706 dolar suanda telefon yok ilk teslimat 25 eylulmus kapida bekleyin sabah alirsiniz.

Hocam arkadaş 5ekmde burda olcak öyle sıraya girip bekliyecek bir tip değil :D O yüzden o zamana kadar stok olurmu eğer olmazsa 3 kişi daha gelcek 20 ekimde randevu almadan sıra beklemeden alabilirlermi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.